Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja mu mowilam,ze Majeczka ma taka gestsza siersc,a Jagience zapomnialam powiedziec,ze Pan chcial krociutki wlos i nawet zachwalala ta jej kudlasna siersciuche..:evil_lol:sprzeciwu nie bylo.i i tak jest dla nich piekna:loveu:

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
ja mu mowilam,ze Majeczka ma taka gestsza siersc,a Jagience zapomnialam powiedziec,ze Pan chcial krociutki wlos i nawet zachwalala ta jej kudlasna siersciuche..:evil_lol:sprzeciwu nie bylo.i i tak jest dla nich piekna:loveu:

:lol::ices_bla: A Pan dopytywał, taka krótka szorstka? :evil_lol:
Musimy się namawiać wcześniej... :eviltong:

Posted

Jagienka napisał(a):
a zapewniałyśmy, że przesypia podróże :oops::evil_lol:

ale tym razem do domu jechała ;) to wiesz ,, emocje itd

a mu mowilam,ze Majeczka ma taka gestsza siersc,a Jagience zapomnialam powiedziec,ze Pan chcial krociutki wlos i nawet zachwalala ta jej kudlasna siersciuche..:evil_lol:sprzeciwu nie bylo.i i tak jest dla nich piekna:loveu:

Pan Majeczke by pokochał, choćby była najbrzydszym stworzenien na świecie ... :eviltong: a zdjecia na plakacie poprawiane photoshopem :diabloti:

widac było ze barrrrrdzo czekał juz na psa:loveu: ...zresztą chyba tylko czekał az pujdziemy sobie zeby leciec z NIą po sąsiadach i sie chwalić jakiego cudnego ma psa :evil_lol:

Posted

Dzwonilam,rozmawialam:)
Majeczka do pozna rozwiazywala z Panem krzyzowki-ot takie male hobby Majeczki.Potem zniknela mu z oczu,znalazla sie pijac wode w kuchni a potem nura do lozka Pani...i...ni ma psa...
a znalazla sie..pod kolderka:)
rano o 6 Pan nastawil budzik,patrzy Majka przymierza sie do sikania:oops:ale powiedzial "nie wolno" i zdazyli na polko:multi:
sa zachwyceni:loveu:
Podobno czuje sie jakby byla tam od zawsze:)

Posted

Bardzo się cieszę... mnie też serce skradła... i to bardzo :p

Posted

To ja się przyznam :oops:, że też dzisiaj dzwoniłam już do Pana. I Pan się tylko martwi oczkami Majeczki. Ale chyba nie tak bardzo, bo od razu dodał, że jego przyjaciel adoptował z Niepołomic niewidomego psiaka Boryska vel Murzynka. I ten psiak radzi sobie rewelacyjnie . Świat jest mały i teraz okazuje się, że Majeczka będzie jedździć na ryby ze swoim Panem i Jego przyjacielem i niewidomym Murzynkiem. Dwa psiaki po takich przeżyciach będą razem na dobre i złe:multi::multi::multi:
Tylko Pana Tomka żal :evil_lol: może podeślecie jakiegoś psiaka bo taki dom się marnuje?:evil_lol:

Posted

a ja wiem,ze Pani dzwonila.Pan sie chyba cieszy,ze jest zainteresowanie...:)Mnie nic nie mowil o oczkach.My mu wspominalysmy,zr ma ta zacme lekka ale mimo,ze mruzy oczka absolutnie nie uposledza to jej widzenia:)
a ryby ma faktycznie obiecana,z mieszkaniem na Campingu-we wrzesniu:loveu:

Posted

Wszystko się zgadza z oczkami Karolinko! Tylko Pan mówił to w kontekście gdyby nawet miała nie widzieć. Tym większa moja radość, że tak superowy domek ma Majeczka!! Opowiadał też, że chodzi za nim krok w krok , że cudowna i kochana.

Posted

dzwonil do mnie Pan Majeczki:)mowi,ze ma kota w domu nie psa:evil_lol:chodzi z nim krok w krok:loveu:Pytal czy z oczkami (zacma) da sie cos zrobic bo ludziom sie cos tam operuje chyba,ale odradzilam.Ona widzi normalnie,mozna tylko zakraplac bo lzawia jej oczka.
Poza tym nasza dama dwa razy sie posikala,raz na koldre:oops:i raz na dywan.....ja oczywiscie przerazona (choc uprzedzalam,ze moze sie zdarzyc), a Pan ze w czym problem,posprzatal i juz:loveu:
Jest wspaniale:)

• 5 weeks later...
Posted

Wczoraj dzwonilam do Majeczki:)Wszystko jest w porzdaku.Do wtorku musze sie wybrac na odwiedziny,bo potem wyjezdza rodzinka na miesiac nad wode:)
Kto chetny na wyprawe-zapraszam:)

Posted

wobec tak duzego zainteresowania:roll:powiem,ze Mjeczka nas zlala z gory na dol,byla wrecz obrazona ze wpadlysmy:cool1:kocha swojego Pana ponad zycie,a on ja:loveu:poszla spac w posciel:cool1:jutro jada na camping:)
Majeczka przytyla ,,,znacznie,,,,oczka ma lepsze i wyglada pieknie:loveu:

Posted

KarusiaP ja przeczytałam ale jechać nie mogłam; za to nie wiem dlaczego bardzo się cieszę, że Majeczka Was "olała"!!:evil_lol:
Lepszej wiadomości na dzień dobry przeczytać nie mogłam.:loveu::loveu:

Posted

mar.gajko napisał(a):
Karusiu powiedz to "chłopcom" w hotelu. Bo Oni (jak wszscy zresztą) przpadali za Majunią.

Przekaze na pewno:)chyba,ze Pani by mogla taka wiadomosc im przekazac,bo pewnie predzej bedzie Pani w hotelu:loveu:

Posted

[quote name='karusiap']Przekaze na pewno:)chyba,ze Pani by mogla taka wiadomosc im przekazac,bo pewnie predzej bedzie Pani w hotelu:loveu:
Karusiu, skoro ja Cię "tykam" to ty nie paniuj:diabloti:, bo czuje powiew z grobu.
Bede dzisiaj, więc powiem Marcinkowi i Maćkowi.

Posted

[quote name='mar.gajko']Karusiu, skoro ja Cię "tykam" to ty nie paniuj:diabloti:, bo czuje powiew z grobu.
Bede dzisiaj, więc powiem Marcinkowi i Maćkowi.
dziekuje Ci slicznie mar.gajko:evil_lol::loveu:

Posted

karusiap napisał(a):
poszla spac w posciel:cool1:

Pościel była pościelona, Majka zrobiła rozrubę, zrzuciła jaśka i wtryniła sie między poduszkę a kołdre patrząc przeciągłym, maślanym wzrokiem na swojego Pana... i co jakiś czas łypiąc groźnie na karusiap :evil_lol:

Posted

ehhh tak bylo, a jak bralam ja na rece,calowalam i mowilam "ciocia dalej kocha Majeczke ",to nieruchomiala i udawala,ze ona to nie ona, a tak wlasciwie to jej wcale nie ma na moich kolanach:cool1: