Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jejku myslałam, że ma dom..a tu dalej nic...

Posted

Majeczka czuje sie bardzo dobrze:)smieje sie caly zcas i przytula...nie wiem tylko czy nie porobic jej dodatkowych badan bo bardzo duzo spi...ale moze to przez pogode...bo w sumie krew miala w porzadku:roll:

Posted

a Majeczka jutro jedzie do domku:multi::multi:
Bylysmy dzis z Jagienka u Panstwa,to jest po prostu dom dla Majeczki:loveu:Panstwo na emeryturze,caly czas beda dla niej.Spacery bierze na siebie Pan,gdyz Pani jest po ciezkiej chorobie.
Bardzo kochaja zwierzeta,ich poprzednie psy zyly 14 i 17 lat,sa pochowane blisko,pod krzewami,bo Pan mowi,ze nie zasluzyly by ktos je wyrzucil,czy spalil.
Oboje mowia,ze bedzie weszcie z kim pogadac:evil_lol:Spodobala im sie od razu ( ze zdjec) i juz nie moga sie doczekac:loveu:
Jejku naparwde mam wrazenie,ze to dom dla Majki:)
Nie wiem czy troche nie zanizylam jej wieku,ale...naprawde ciezko u niej ocenic:oops:

Posted

Pochwalę się, ogłosiłam Brego z tymczasu hop! i pan zadzwonił. Sytuacja Brego wyjaśniła się wcześniej więc oddałam domek Camarze, która pomyślała o Majeczce.;) Pan bardzo miły, domek idealny dla starszej suni. Mieli już kolejno dwa psy i dożyły póżnej starości.

Posted

tamb napisał(a):
Pochwalę się, ogłosiłam Brego z tymczasu hop! i pan zadzwonił. Sytuacja Brego wyjaśniła się wcześniej więc oddałam domek Camarze, która pomyślała o Majeczce.;) Pan bardzo miły, domek idealny dla starszej suni. Mieli już kolejno dwa psy i dożyły póżnej starości.

:loveu::sweetCyb:
Chwal się chwal - gdyby każdy się tak mógł co dziennie pochwalić czymś takim :-)

Posted

tamb napisał(a):

Tamarko nie wiedzialam,ze to az od Ciebie przyszedl lancuszek.Ja dostalam namiar od p.Irenki,wiedzialam,ze byl tez u Camary,a to idzie az od Ciebie:loveu:Wszystkim ciociom,ktore pamietaly o Majeczce:Rose::Rose::Rose:

Posted

Oj tak, bardzo bardzo dziękujemy :iloveyou:
Ta babunia (wg karusiap 5/6 letnia :roflt:) już się dość naczekała. I cudnie, że jednak nie była tak anonimowa, jak Nam sie wydawalo, tylko miała swoich niemych aniołów stróżów :loveu:

Posted

Podesłałam jeszcze jeden kontakt Camarze do sprawdzenia, ciekawe czy coś z tego wyszło. Państwo z 11-letnim synem mieli być w hotelu.

Posted

Majeczka w swoim wlasnym domku:loveu:w aucie wiercila sie i krecila:)w domku czekaly juz miseczki,jedzonko i przysmaki,,,ma dwa lozka do wyboru:evil_lol:duzy,zabezpieczony balkon ..i wogole musi byc dobrze:)
Chciala wyjsc z nami...ale zawsze tak jest,Ona szybko przywyknie:loveu:

I jeszcze dostalismy 50 zl-dziekuje:)

Posted

jak bardzo sie ciesze :))))) majeczka ciagle mi lezala na sercu, a pomyslow brakowalo :wstyd:

jeszcze raz hip, hip hurra - najwidoczniej czekala na TEN domek!

Posted

Merdulec kochany. Przytulak.
To dobrze. Bardzo dobrze, że w nowym domku. Swoim własnym

A w hotelu ... pustka :). Nawet Marcinek wczoraj mówił kilka razy, że Majeczki juz nie ma, do domu pojechała!
Pokradła trochę serduszek ta drobinka :)

Posted

mar.gajko napisał(a):
Merdulec kochany. Przytulak.
To dobrze. Bardzo dobrze, że w nowym domku. Swoim własnym

A w hotelu ... pustka :). Nawet Marcinek wczoraj mówił kilka razy, że Majeczki juz nie ma, do domu pojechała!
Pokradła trochę serduszek ta drobinka :)

oj to fakt....chyba najmniejsza w hotelu a widak jej brac...
ale slodzizna ma swoich ludzi,lozka,przysmaki...nalezalo jej sie kochaniutkiej:loveu:

Posted

Bardzo, bardzo się cieszę!! :multi::multi:
Dla większej radości dodam, że Pan chciał adoptować krótkowłosego psa.:evil_lol::evil_lol:
A tu mi się trafiła................ Majeczka:multi::multi::multi: