liryka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 nowe, pogrubione allegro Majki. moze tym razem... http://allegro.pl/show_item.php?item=394686425 Quote
karusiap Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 dziekuje:) Kasiu mozesz dawac moje namiary w jej ogloszeniach Quote
karusiap Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Majeczka szaleje jak szczeniak,biega skacze i przytula sie ile wlezie:loveu::loveu::loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Czy ktos Majeczke zaczarowłą ,takie śliczne maleństwo i dalej bez domku:shake::shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Przydał by sie Majeczce sklonowac pania Anie z warszawy co wziela divusie , bo biedna wciąz bez domku:shake: Quote
liryka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 skonczylo sie allegro, i nic , nawet jednego telefomu :( Quote
karusiap Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Majeczka czuje sie bardzo dobrze:)smieje sie caly zcas i przytula...nie wiem tylko czy nie porobic jej dodatkowych badan bo bardzo duzo spi...ale moze to przez pogode...bo w sumie krew miala w porzadku:roll: Quote
agamika Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 wyróżniłam skromnie majeczki alegratke :oops: Quote
karusiap Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 agamika napisał(a):wyróżniłam skromnie majeczki alegratke :oops: dziekuje:loveu::loveu: Quote
karusiap Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116366 Quote
karusiap Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 a Majeczka jutro jedzie do domku:multi::multi: Bylysmy dzis z Jagienka u Panstwa,to jest po prostu dom dla Majeczki:loveu:Panstwo na emeryturze,caly czas beda dla niej.Spacery bierze na siebie Pan,gdyz Pani jest po ciezkiej chorobie. Bardzo kochaja zwierzeta,ich poprzednie psy zyly 14 i 17 lat,sa pochowane blisko,pod krzewami,bo Pan mowi,ze nie zasluzyly by ktos je wyrzucil,czy spalil. Oboje mowia,ze bedzie weszcie z kim pogadac:evil_lol:Spodobala im sie od razu ( ze zdjec) i juz nie moga sie doczekac:loveu: Jejku naparwde mam wrazenie,ze to dom dla Majki:) Nie wiem czy troche nie zanizylam jej wieku,ale...naprawde ciezko u niej ocenic:oops: Quote
Yorija Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 karusiap napisał(a):a Majeczka jutro jedzie do domku:multi::multi: ... Rewelacja!!!! A jak Państwo trafili na Majcię? Quote
tamb Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Pochwalę się, ogłosiłam Brego z tymczasu hop! i pan zadzwonił. Sytuacja Brego wyjaśniła się wcześniej więc oddałam domek Camarze, która pomyślała o Majeczce.;) Pan bardzo miły, domek idealny dla starszej suni. Mieli już kolejno dwa psy i dożyły póżnej starości. Quote
Yorija Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 tamb napisał(a):Pochwalę się, ogłosiłam Brego z tymczasu hop! i pan zadzwonił. Sytuacja Brego wyjaśniła się wcześniej więc oddałam domek Camarze, która pomyślała o Majeczce.;) Pan bardzo miły, domek idealny dla starszej suni. Mieli już kolejno dwa psy i dożyły póżnej starości. :loveu::sweetCyb: Chwal się chwal - gdyby każdy się tak mógł co dziennie pochwalić czymś takim :-) Quote
karusiap Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 tamb napisał(a):Pochwalę się, ogłosiłam Brego z tymczasu hop! i pan zadzwonił. Sytuacja Brego wyjaśniła się wcześniej więc oddałam domek Camarze, która pomyślała o Majeczce.;) Pan bardzo miły, domek idealny dla starszej suni. Mieli już kolejno dwa psy i dożyły póżnej starości. Tamarko nie wiedzialam,ze to az od Ciebie przyszedl lancuszek.Ja dostalam namiar od p.Irenki,wiedzialam,ze byl tez u Camary,a to idzie az od Ciebie:loveu:Wszystkim ciociom,ktore pamietaly o Majeczce:Rose::Rose::Rose: Quote
Jagienka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Oj tak, bardzo bardzo dziękujemy :iloveyou: Ta babunia (wg karusiap 5/6 letnia :roflt:) już się dość naczekała. I cudnie, że jednak nie była tak anonimowa, jak Nam sie wydawalo, tylko miała swoich niemych aniołów stróżów :loveu: Quote
tamb Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Podesłałam jeszcze jeden kontakt Camarze do sprawdzenia, ciekawe czy coś z tego wyszło. Państwo z 11-letnim synem mieli być w hotelu. Quote
karusiap Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Majeczka w swoim wlasnym domku:loveu:w aucie wiercila sie i krecila:)w domku czekaly juz miseczki,jedzonko i przysmaki,,,ma dwa lozka do wyboru:evil_lol:duzy,zabezpieczony balkon ..i wogole musi byc dobrze:) Chciala wyjsc z nami...ale zawsze tak jest,Ona szybko przywyknie:loveu: I jeszcze dostalismy 50 zl-dziekuje:) Quote
liryka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 jak bardzo sie ciesze :))))) majeczka ciagle mi lezala na sercu, a pomyslow brakowalo :wstyd: jeszcze raz hip, hip hurra - najwidoczniej czekala na TEN domek! Quote
mar.gajko Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Merdulec kochany. Przytulak. To dobrze. Bardzo dobrze, że w nowym domku. Swoim własnym A w hotelu ... pustka :). Nawet Marcinek wczoraj mówił kilka razy, że Majeczki juz nie ma, do domu pojechała! Pokradła trochę serduszek ta drobinka :) Quote
karusiap Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 mar.gajko napisał(a):Merdulec kochany. Przytulak. To dobrze. Bardzo dobrze, że w nowym domku. Swoim własnym A w hotelu ... pustka :). Nawet Marcinek wczoraj mówił kilka razy, że Majeczki juz nie ma, do domu pojechała! Pokradła trochę serduszek ta drobinka :) oj to fakt....chyba najmniejsza w hotelu a widak jej brac... ale slodzizna ma swoich ludzi,lozka,przysmaki...nalezalo jej sie kochaniutkiej:loveu: Quote
Jagienka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 karusiap napisał(a):w aucie wiercila sie i krecila:) a zapewniałyśmy, że przesypia podróże :oops::evil_lol: Quote
irenaka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Bardzo, bardzo się cieszę!! :multi::multi: Dla większej radości dodam, że Pan chciał adoptować krótkowłosego psa.:evil_lol::evil_lol: A tu mi się trafiła................ Majeczka:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts