liryka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Jagienka napisał(a): i co jakiś czas łypiąc groźnie na karusiap :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Majeczka???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: To na nastepna wizyte w stroju pozoranta?:evil_lol: Quote
irenaka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dziewczyny! Co słychać u mojej ulubienicy?:loveu: Domek się odzywał? Quote
karusiap Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 irenaka napisał(a):Dziewczyny! Co słychać u mojej ulubienicy?:loveu: Domek się odzywał? szczerze powiem,ze nie.Ale zadzwonie do Pana pogadac co u Majeczki:) Quote
karusiap Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Majeczka ma sie znakomicie:loveu: Podobno zrobila sie tylko bardzo uparta:evil_lol: A wiecej sie dowiem jak sie spotkamy,bo Pan serdecznie zaprasza i po weekendzie bede dzwonic umawiac sie na wizyte:lol: Quote
irenaka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 karusiap napisał(a):Majeczka ma sie znakomicie:loveu: Podobno zrobila sie tylko bardzo uparta:evil_lol: A wiecej sie dowiem jak sie spotkamy,bo Pan serdecznie zaprasza i po weekendzie bede dzwonic umawiac sie na wizyte:lol: Uparta?;) Dlaczego mnie to nie dziwi? Od zawsze wiem, że ma charakterek tylko nie miała szansy go pokazać:evil_lol:. Jak będziesz jechać w tygodniu, to daj znać chętnie się przejadę. Tylko czy Ty będziesz mile widziana?;) Bo ostatnio to chyba nie bardzo?:evil_lol: Ale nie martw się, w tym tygodniu byłam na wizycie poadopcyjnej u jednej z suczek z Niepołomic i chciała mnie zjeść:evil_lol:. Nie mogłam szklanki z herbatą podnieść do ust.:evil_lol::evil_lol: Quote
Romi Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 irenaka napisał(a):... Ale nie martw się, w tym tygodniu byłam na wizycie poadopcyjnej u jednej z suczek z Niepołomic i chciała mnie zjeść:evil_lol:. Nie mogłam szklanki z herbatą podnieść do ust.:evil_lol::evil_lol: Tak, tak !!! Sam widziałem na własne oczy. Co prawda sunia mnie również nie przywitała merdaniem ogona, ale to jak się patrzyła złowieszczo na Irenkę to naprawdę...:shake: Quote
karusiap Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dam na pewno znac Pani Irenko:) Quote
karusiap Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Planuje na czwartek po poludniu/wieczor umowic sie na herbate do majeczki i jej Panstwa. Ktos chetny?:) Quote
agamika Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 karusiap napisał(a):Planuje na czwartek po poludniu/wieczor umowic sie na herbate do majeczki i jej Panstwa. Ktos chetny?:) :eviltong: .. głupie pytanie .. do melin mogę chodzić, a do Majki bym nie chciała ? :eviltong: :eviltong: :eviltong: ja czasem tez chce w normalne miejsca :p:eviltong::cool1: Quote
karusiap Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Tyy wlansie,Miska zaszczepic:loveu: oj bo ja wiem,ze Ty idziesz i tyle;)choc myslalam nad tym,czy normalne miejsca Ci jeszcze odpowiadaja,no wiesz czy sie zachowac umiesz:evil_lol::evil_lol: Quote
irenaka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Karusia! Śledzę Cię:oops:, inaczej bym nie wiedziała co się dzieje. Przestały mi kompletnie przychodzić powiadomienia na mail z wątków:angryy: Ja też chcę do Majeczki:placz: Jutro mi pasuje, tylko czy mnie zabierzecie? Quote
karusiap Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 No tez mi pytanie:mad:czekalam tu wlasnie ,a jak bym sie nie doczekala nekalabym na maila:evil_lol: To ja pozniej zadzwonie do Pana Majeczki,bo wypadaloby,zeby jeszcze Jemu pasowalo skoro nam pasuje i bedziemy sie umawiac:loveu: Quote
irenaka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 To grzecznie czekam na wiadomości. Czy Majeczka bawi się zabawkami? Co lubi? Quote
karusiap Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 irenaka napisał(a):To grzecznie czekam na wiadomości. Czy Majeczka bawi się zabawkami? Co lubi? w zabaweczki watpie,choc kto wie:) w hotelu lubila rozne przysmaki,choc bez szalu:evil_lol:oa teraz lubi chyba tylko swojego Pana:) Quote
karusiap Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 aa nie dopytalam:oops:ale wieczorem mam zadzwonic potwierdzic godzine jak sie umowimy. Panu pasuje wieczor,wiec..?:cool3: Quote
irenaka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Koniecznie daj znać, co mam zabrać aby królewnę:loveu: przekupić. Quote
irenaka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 karusiap napisał(a):aa nie dopytalam:oops:ale wieczorem mam zadzwonic potwierdzic godzine jak sie umowimy. Panu pasuje wieczor,wiec..?:cool3: Karolinko! Dowolna godzina po 16, więc wieczór tym bardziej. Quote
Recommended Posts