karusiap Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 czy nikt nie moze przygarnac malenkiej babulinki:(:(:(:( hotel ja zalamie:( Quote
Jagienka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Taka słodka śpiaca królewna, czy naprawde nikt nie znajdzie dla niej kawałeczka miejsca? :-( Quote
Ank@ Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 A jak Majeczka wytrzymuje w domu sama ? Szczeka czy śpi ? Nie będzie jej przeszkadzać zostawanie samej w domu na kilka godzin ? Quote
karusiap Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 hmmm najpierw spala cale dnie,maly anioleczek,ale liryka mowila,ze ostatnio jakies koncerty byly tak?czy moze uspokoila sie? Quote
karusiap Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Majeczka tak bardzo pragnie miec swojego czlowieka..... Quote
agamika Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 zrobiłam jej nowy bannerek juz podlinkowany , może tekst zbyt ??? oschły ? Quote
agamika Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 :diabloti: no a co ... ale i tak nikt tu nie zaglądnął , bo po co ... mała przeciętna sunia , miliony takich ... Quote
liryka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 majencjo, na pewno gdzies jest TWOJ czlowiek. krolewna tak sie tuli :( Quote
Jagienka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ona jest taka smutna w tym hotelu :-( Wczoraj uchliłam jej drzwi od boksu, a ona wskoczyła mi na ręce, zaczęła się tulić i nie chciała zejść :placz: Biedna, mała, stareńka babulinka. Quote
karusiap Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Majeczka miala dzis zrobione badania krwi i szczepenia,co daje kwote ok 120 zl zapewne.....Biorac pod uwage,ze nikt tu nie zaglada oprocz paru nas...zrobilam bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10096805#post10096805 Quote
agamika Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Majka jest chyba zbyt przecietna i "banalna" zeby mogła liczyć na jakąkolwiek pomoc :shake: Quote
Jagienka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 agamika napisał(a):Majka jest chyba zbyt przecietna i "banalna" zeby mogła liczyć na jakąkolwiek pomoc :shake: Ona jest idealna, krupeczka malutka, jest urocza, słodka, taka do schrupania. Przytulanka z niej niemiłosierna i niekołopotliwa... może oryginalnej urody jej bozia poskąpiła, ale za to wynagrodziła w charakterze... ona ujmuje zachowaniem... Quote
Jagienka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 agamika napisał(a):ja to wszystko wiem ... wiem, że wiesz :loveu: ale czytający niekoniecznie ;) chociaz tutaj chyba nie ma innych czytających poza wiedzącymi :roll: Quote
karusiap Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 no chyba mozemy sie nawzajem informowac,bo tlumow nie ma.... mam 60 zl dla Majeczki,to polowa za lekarza.....nie mowiac o hotelu i dalszych koniecznych zabiegach:shake: Quote
liryka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 szukam pomyslu, jak dotrzec do starszych osob, nie korzystajacych z netu, szukam i znalezc nie moge. a to przeciez bylby idealny target dla naszych (malych) psiakow, nawet tych wymagajacych opieki weta - starszy czlowiek = dojrzaly psiak, nie szczeniak do wychowania, lepiej sie porozumieją, wiecej troski o zdrowie... od rodziny adoptujacej mojego szczeniaka uslyszalam, ze moze pomoglyby plakaty w okolicach duzych sklepow osiedlowych typu dzielnicowy jubilat - tam zakupy robia wlasnie starsze panie i panowie, przystana pod sklepem, pogadaja sobie. macie pomysl, jak powinien wygladac taki plakat? kto tu uwaza, ze majeczka jest banalna??:mad::mad: najgorsze, ze ona swoja odzyskana urode i radosc powoli traci w hotelu:-( Quote
Jagienka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 liryka napisał(a):macie pomysl, jak powinien wygladac taki plakat? Ja zaraz zrobie. Quote
Jagienka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Plakat Majki do pobrania: http://upload.miau.pl/3/89238.doc Quote
Jagienka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 agamika napisał(a):Jaga :loveu: ale ja go na pdf przerobie w domu :oops: bo mi sie rozjezdza troche (PS.... :oops: zrobiłabys mojemu smrodkowi :oops: ???? ) Ago przerabiaj jak chcesz :loveu: Odiemu? Już zrobie :) Quote
Jagienka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 karusiap napisał(a):mnie sie otworzyl na 2 str,ale super jest:loveu: o kurde, bo ja mam własnie juz office 2007 i sie tak otwieraja kijowo mimo, że go zapisuje w tym 99/2003 :roll: Quote
agamika Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Jaga :loveu: ale ja go na pdf przerobie w domu :oops: bo mi sie rozjezdza troche (PS.... :oops: zrobiłabys mojemu smrodkowi :oops: jaki plakat ???? ) Quote
karusiap Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 mnie sie otworzyl na 2 str,ale super jest:loveu: Quote
Recommended Posts