Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jejku i co z nią? w hotelu ta bidunia ?

Posted

Ona jest taka smutna w tym hotelu :-(
Wczoraj uchliłam jej drzwi od boksu, a ona wskoczyła mi na ręce, zaczęła się tulić i nie chciała zejść :placz:
Biedna, mała, stareńka babulinka.

Posted

agamika napisał(a):
Majka jest chyba zbyt przecietna i "banalna" zeby mogła liczyć na jakąkolwiek pomoc :shake:

Ona jest idealna, krupeczka malutka, jest urocza, słodka, taka do schrupania. Przytulanka z niej niemiłosierna i niekołopotliwa... może oryginalnej urody jej bozia poskąpiła, ale za to wynagrodziła w charakterze... ona ujmuje zachowaniem...

Posted

agamika napisał(a):
ja to wszystko wiem ...

wiem, że wiesz :loveu:
ale czytający niekoniecznie ;) chociaz tutaj chyba nie ma innych czytających poza wiedzącymi :roll:

Posted

no chyba mozemy sie nawzajem informowac,bo tlumow nie ma....
mam 60 zl dla Majeczki,to polowa za lekarza.....nie mowiac o hotelu i dalszych koniecznych zabiegach:shake:

Posted

szukam pomyslu, jak dotrzec do starszych osob, nie korzystajacych z netu, szukam i znalezc nie moge. a to przeciez bylby idealny target dla naszych (malych) psiakow, nawet tych wymagajacych opieki weta - starszy czlowiek = dojrzaly psiak, nie szczeniak do wychowania, lepiej sie porozumieją, wiecej troski o zdrowie...

od rodziny adoptujacej mojego szczeniaka uslyszalam, ze moze pomoglyby plakaty w okolicach duzych sklepow osiedlowych typu dzielnicowy jubilat - tam zakupy robia wlasnie starsze panie i panowie, przystana pod sklepem, pogadaja sobie. macie pomysl, jak powinien wygladac taki plakat?

kto tu uwaza, ze majeczka jest banalna??:mad::mad:

najgorsze, ze ona swoja odzyskana urode i radosc powoli traci w hotelu:-(

Posted

agamika napisał(a):
Jaga :loveu:
ale ja go na pdf przerobie w domu :oops: bo mi sie rozjezdza troche

(PS.... :oops: zrobiłabys mojemu smrodkowi :oops: ???? )

Ago przerabiaj jak chcesz :loveu: Odiemu? Już zrobie :)

Posted

karusiap napisał(a):
mnie sie otworzyl na 2 str,ale super jest:loveu:

o kurde, bo ja mam własnie juz office 2007 i sie tak otwieraja kijowo mimo, że go zapisuje w tym 99/2003 :roll: