Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to, że minęła już ta niedziela ? :cool3:

[quote name='ElzaMilicz']Jak będziecie trzymać kciuki dobrze zaciśnięte :eviltong: to w przyszłą niedzielę będzie coś wiadomo. ;)[/quote]

Posted

[quote name='ElzaMilicz'][B]DT.[/B]
[B]Izadora[/B], czy ty nie za dużo wymagasz ? Tak od razu DS ? :cool3:[/quote]

Elza ja nie wymagam ja po prostu pytam, a po takim wpisie " No................ i... :multi:
Rzetelne było kciuków trzymanie. :smile:" odniosłam wrażenie że się DOM trafił.

[SIZE=1][COLOR=Silver](Isadora)[/COLOR][/SIZE]

Posted

Właśnie wróciłam z tygodniowego pobytu w lesie, prosto jeszcze w butach do kom. i co ......prawie spełnione marzenie.....EEEEEEEEEEEELZA:cunao::iloveyou:

Posted

Koss, podziękuj [B]Bambino[/B]. :razz:
Bierze [B]Puśkę[/B], ale dopiero ok.20-go września, więc trochę smutnych dni czeka jeszcze chłopaków.
Wg grafika wypada mi wyjazd do Łodzi 25-go września.[B] Toyota[/B] ???
Maszynkę do strzeżenia psów mam, ale nigdy jej nie użyłam. :eviltong:
Instruktaż niezbędny. :hmmmm:

Posted

Juz to poczyniłam-:multi::multi::multi:,a jezeli chodzi o transport,w przypadku DUZEJ AWARII- dajcie mi wczesniej znacmój T.Ż. często jezdzi po kraju słuzbowo i -moze da sie cos uknuć,nie moge powiedzieć tego na 100%-bo nie mam go teraz w domu ,,juz pognał do firmy...Brazowa ..do 20 -wytrzymają ..prawda...:roll:

Posted

Kochana Elzo,dziekuje.

To ja jeszcze raz musze napisac...zeby pieski ze schroniska wziac trzeba je po prostu zaadoptowac,czyli podpisac umowe adopcyjna i stac sie ich prawnym opiekunem,ze wszelkimi tego konsekwencjami (finasowymi takze),poniewaz w schronisku nie funkcjonuje instytucja DT.

Pisze,nie zeby zniechecic,tylko wyjasnic jak wyglada sytuacja.Dla chlopakow chce jak najlepiej,a Elza ma wielkie serce.

Elzo,ten terierkowaty,to zakapiorek do psow jest...dasz rade?
Ale jak masz maszynke,to naoliw ostrze,bo Tino to model,jakich mało.

Posted

[quote name='brazowa1']

Elzo,ten terierkowaty,to zakapiorek do psow jest...dasz rade?
[/quote]

Elza to zaklinacz psów . To niewiarygodne , ale u niej wszystkie są grzeczne .

Posted

tak,wiem,ze sa tacy :)
Elzko,tylko sie na mnie nie gniewaj o pytania,pytania,pytania.Musze miec wszystko dopiete na ostatni guzik i nie chodzi tu o psy,bo te na pewno beda u Ciebie pod najlepsza opieka,tylko o Ciebie wlasnie,zeby w razie czego nie okazalo sie,ze sytuacja przerasta wyobrażenia.Bo my pomozemy przy oglaszaniu psiakow,ale realna opieka na codzien,bedzie ciazyla na Tobie i w tym niestety nie pomozemy.A dom...to wiadomo,moze sie ciagnac i ciagnac jego szukanie :shake:

Tino na bank musi byc czesto strzyzony,bo gora 2 miesiace i juz wyglada jak baran.Wczoraj go podcielam i zmienilam mu ogonek-na krotko i juz teraz wiem,ze z puchata kita wyglada lepiej.