Jump to content
Dogomania

Myszka -OSKALPOWANA. Potrzebna operacja. POMOCY !!!! LUBLIN - Myszka ma dom

Recommended Posts

Posted

to wygląda na metodyczne działanie "człowieka"-polanie ogona substancją łatwopalną a potem podpalenie lub polanie ogona substancją żrącą.

choc z drugiej strony widziałam tak zdjętą skórę-ze zwierzęcia na futro...
nie no koszmar!:angryy::angryy::angryy::angryy:

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niewypbrazalne cierpienie :-(
kochani, a czy Myszka musi długo czekać na operację? I czy tylko będzie odjęty ogonek, czy ta skóra na pupinie nie jest też spalona? Jakiej Mysia jest wielkosci?

Posted

Straszne,ja też poprosze o numer konta,dołoże się do operacji a banerki to Ola164 robi ,nawed założyła wątek ale ja już do niej pisalam na pw.
Isadora również robi banery i alegra,zaraz ją poprosze o pomoc.

Posted

Nie ma sprawy zrobię banerki chyba animowane (w zakresie jakim zezwala regulamin) też, aby były bardziej widoczne. Zobacze, pomysle i zrobię. Ogłoszenia tez zrobię. Codo allegro to powiedzcie czy już ktoś sie zdeklarował czy nie. Jak nie to ja zrobię. Niezależnie od tego podajcie na kogo kontakt, do ogłoszeń będzie potrzebny.

Posted

PPCI (Pakiet Pomocy Ciotki Isadory)

Statyczne - PODLINKOWANE

wys. 100; szer. 133

wys. 100; szer. 133

Animowane - PODLINKOWANE
(przejście 4 sek, postój 6 sek)
wys. 100; szer. 133

wys. 100; szer. 133

U MNIE PODPISY DZIAŁAJĄ

A jak nie to trzeba pisać do Modków o wstawienie bo coś "wywaliło" w edycji podpisów. Później zrobię jeszcze user-bary

Tutaj można zgłąszać tymczasowo zmianę podpisu:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9976138#post9976138

:loveu:

Posted

Kochani ale ja nie widze nigdzie numeru konta, podajcie do jutra , to w poniedzialek wplace jakas wieksza kwote. Z tym ze musze miec tez adres SWIFT.

Myszko trzymaj sie malutka, wszystko bedzie dobrze.

Posted

Bardzo wszystkim dziękuję za wsparcie finansowe !!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

A cioci Isadorze za piękne banerki !!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Dzwoniłam do kliniki , mówiłam , że fundusze będą na 100% i być może już dziś Myszka będzie zoperowana ......
Proszę o kciuki !!!!!!!!
Będę dzwonić po 21 -szej do kliniki jeszcze raz ....

Ja jestem obecnie nie na chodzie - chora straszelnie :( Jak to dobrze , że są telefony ...

Posted

Tiger napisał(a):

Dzwoniłam do kliniki , mówiłam , że fundusze będą na 100% i być może już dziś Myszka będzie zoperowana ......
Proszę o kciuki !!!!!!!!
Będę dzwonić po 21 -szej do kliniki jeszcze raz ....

To trzymamy kciuki za Myszke i operacje aby dobrze poszło i daj znać jak tylko czegoś się dowiesz.
Isadorka czeka na odpowiedż w sprawie alegra,odpiszcie.

Posted

natychmiast jak zobaczyłam ten wątek Milki to umieściłam Myszkę-że to ona zostaje też wybrana-taką miałam wizję.

z drugiej strony zastanawia mnie czyja to robota: już wykolejonego bachora czy jakiegoś pospolitego psychopaty?........

Posted

Myszka już po operacji !!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:

Odbyła się wczoraj późnym wieczorem .....
Ogonek został cały amputowany , ale pan dr powiedział, że ygląda bardzo łądnie , bo skóra na pupie zaczyna ślicznie zarastać i wcale brak ogonka nie odejmuje jej uroku ....
Myszka dziś czuje się już dobrze , nawet zjadłą nieiwelkie śniadanko i wypiła miseczkę wody ....
Myszka jest wielkości mocno wyrośniętego yorka , waży trochę ponad 6 kg ....

Jest bardzo grzeczna i kochana .....

Z allegro trzeba poczekać aż zrobimy zdjęcia bez ogonka, może podjadę w tym tygodniu .

Mamy dla Myszki DT w Lublinie , jak tylko będzie mogła do do niego trafi , być może za kilka dni ....

W poniedziałek napiszę jakie pieniązki zostały wpłacone na moje konto dla suni.

WSzystkim dziękuję bardzo , bardzo serdecznie .....:calus::calus::calus::calus:

Wciąz proszę o wsparcie finansowe , bo rachunek przekroczy 1000zł :(

Mamy też do zapłacenia za pobyt na AR i operację konia , którego odebraliśmy w strasznym stanie trzy tygodnie temu .....tam to dopiero będą koszty....

ale .nawet nie myśle o tym na razie .....