oktawia6 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 to wygląda na metodyczne działanie "człowieka"-polanie ogona substancją łatwopalną a potem podpalenie lub polanie ogona substancją żrącą. choc z drugiej strony widziałam tak zdjętą skórę-ze zwierzęcia na futro... nie no koszmar!:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
oktawia6 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 umieściłam ja tutaj również: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109906 Quote
Poker Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 pomóżcie Myszeńce.Wyobrażacie sobie żyć ze zdartą skóra z połowy d.... :placz: Quote
malagos Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 niewypbrazalne cierpienie :-( kochani, a czy Myszka musi długo czekać na operację? I czy tylko będzie odjęty ogonek, czy ta skóra na pupinie nie jest też spalona? Jakiej Mysia jest wielkosci? Quote
Poker Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 wpłacajcie na pomoc malutkiej,im szybciej tym lepiej dla niej Quote
danka1234 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Straszne,ja też poprosze o numer konta,dołoże się do operacji a banerki to Ola164 robi ,nawed założyła wątek ale ja już do niej pisalam na pw. Isadora również robi banery i alegra,zaraz ją poprosze o pomoc. Quote
Isadora7 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Nie ma sprawy zrobię banerki chyba animowane (w zakresie jakim zezwala regulamin) też, aby były bardziej widoczne. Zobacze, pomysle i zrobię. Ogłoszenia tez zrobię. Codo allegro to powiedzcie czy już ktoś sie zdeklarował czy nie. Jak nie to ja zrobię. Niezależnie od tego podajcie na kogo kontakt, do ogłoszeń będzie potrzebny. Quote
Ola164 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ciocia Isadora mnie wyprzedziła z banerami.... A właśnie chciałam zacząć robić ;) Quote
Isadora7 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 PPCI (Pakiet Pomocy Ciotki Isadory) Statyczne - PODLINKOWANE wys. 100; szer. 133 wys. 100; szer. 133 Animowane - PODLINKOWANE (przejście 4 sek, postój 6 sek) wys. 100; szer. 133 wys. 100; szer. 133 U MNIE PODPISY DZIAŁAJĄ A jak nie to trzeba pisać do Modków o wstawienie bo coś "wywaliło" w edycji podpisów. Później zrobię jeszcze user-bary Tutaj można zgłąszać tymczasowo zmianę podpisu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9976138#post9976138 :loveu: Quote
Fortuna Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Kochani ale ja nie widze nigdzie numeru konta, podajcie do jutra , to w poniedzialek wplace jakas wieksza kwote. Z tym ze musze miec tez adres SWIFT. Myszko trzymaj sie malutka, wszystko bedzie dobrze. Quote
Isadora7 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 To jeszcze user-bary. Wys. 19; szer. 350 - PODLINKOWANE W wersji statycznej i animowanej: :loveu: Quote
malagos Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Czy operacja może już sie odbyć, tylko klinika czeka na fundusze? Quote
Julka_ Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 napiszcie moze ile brakuje kasy. latiwej bedzie ogarnac sume..ja dzis przeleje 50zl.. Quote
Tiger Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Bardzo wszystkim dziękuję za wsparcie finansowe !!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: A cioci Isadorze za piękne banerki !!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Dzwoniłam do kliniki , mówiłam , że fundusze będą na 100% i być może już dziś Myszka będzie zoperowana ...... Proszę o kciuki !!!!!!!! Będę dzwonić po 21 -szej do kliniki jeszcze raz .... Ja jestem obecnie nie na chodzie - chora straszelnie :( Jak to dobrze , że są telefony ... Quote
Isadora7 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ja ponownie pytam czy ktoś zrobił allegro, jak nie to poproszę o dane kontaktowe. Quote
danka1234 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Tiger napisał(a): Dzwoniłam do kliniki , mówiłam , że fundusze będą na 100% i być może już dziś Myszka będzie zoperowana ...... Proszę o kciuki !!!!!!!! Będę dzwonić po 21 -szej do kliniki jeszcze raz .... To trzymamy kciuki za Myszke i operacje aby dobrze poszło i daj znać jak tylko czegoś się dowiesz. Isadorka czeka na odpowiedż w sprawie alegra,odpiszcie. Quote
oktawia6 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 tez zamówię śliczne banery-super plakat dla Mysi też musi byc, allegro widzę podjemuje się już ktoś zrobic:). mocno trzymam kciuki za malutką!:placz: Quote
oktawia6 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Tiger Milka się pyta już o Mysię, którą jej zaproponowałam w pilnej potrzebie-wierzę, że jej pomoże-bo ona jest najbiedniejsza i okrutnie cierpi:placz: Quote
Charly Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 dobrze ze ja tam wstawilas Oktawia. Boze mój to jakas nie wiem co w ogole. Quote
oktawia6 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 natychmiast jak zobaczyłam ten wątek Milki to umieściłam Myszkę-że to ona zostaje też wybrana-taką miałam wizję. z drugiej strony zastanawia mnie czyja to robota: już wykolejonego bachora czy jakiegoś pospolitego psychopaty?........ Quote
Tiger Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Myszka już po operacji !!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Odbyła się wczoraj późnym wieczorem ..... Ogonek został cały amputowany , ale pan dr powiedział, że ygląda bardzo łądnie , bo skóra na pupie zaczyna ślicznie zarastać i wcale brak ogonka nie odejmuje jej uroku .... Myszka dziś czuje się już dobrze , nawet zjadłą nieiwelkie śniadanko i wypiła miseczkę wody .... Myszka jest wielkości mocno wyrośniętego yorka , waży trochę ponad 6 kg .... Jest bardzo grzeczna i kochana ..... Z allegro trzeba poczekać aż zrobimy zdjęcia bez ogonka, może podjadę w tym tygodniu . Mamy dla Myszki DT w Lublinie , jak tylko będzie mogła do do niego trafi , być może za kilka dni .... W poniedziałek napiszę jakie pieniązki zostały wpłacone na moje konto dla suni. WSzystkim dziękuję bardzo , bardzo serdecznie .....:calus::calus::calus::calus: Wciąz proszę o wsparcie finansowe , bo rachunek przekroczy 1000zł :( Mamy też do zapłacenia za pobyt na AR i operację konia , którego odebraliśmy w strasznym stanie trzy tygodnie temu .....tam to dopiero będą koszty.... ale .nawet nie myśle o tym na razie ..... Quote
Julka_ Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 baaardzo sie ciesze! jak bede mogla cos przelac to zaraz to zrobie!:loveu: Quote
Recommended Posts