Julka_ Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Bardzo sie cieszymy, ale czekamy na dalsze info!!!!!!!!:oops: Quote
Fortuna Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Normalnie po mojej podrozy do Polski wszystko sie zmienilo na lepsze. Bardzooooooooooooooooo sie ciesze :laola: Quote
Tiger Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Jezu Zapomniałam o Myszce całkowicie !!!!!!!!:oops::oops::oops: dlaczego Wy na mnie nie krzyczycie ??????!!!!!!!!!! Przecież ani rozliczenia , ani wiadmości ..... Boże , ależ mi wstyd ........jestem ostanio taka zakręcona , że nie pamiętam jak się nazywam ..... Zebrałam na Myszkę 630 zł i to wszystko wpłaciłam do kliniki , mam fakturkę na całą kwotę i adnotację , że zostało uiszczone 630 zł , ale muszę dostać się do skanera i zeskanować .a wtedy to wkleję na wątek ...... Boże jak mi wstyd !!!!!!!!!!! Ja jestem strasznie zakecona , ostanio trochę się u mnie dzieje i wszystko na wariackich papierach .mnie trzeba wszytko przypominać i ponaglać .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A może ja sobie kupiłam np. jakieś ładne ciuszki za te pieniądze , a Wy nawet o to nie zapytacie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????? Już piszę , kto wpłacał na Myszkę , i szukam fakturki , zdobędę dostęp do skanera i zeskanuję , bo to przecież było w maju !!!!!!!!!!!!!!!! Wpłaty na Myszkę na moje konto : Poker 50 zł 16.04. Auraa 30 zł 17.04. Toska 30 zł 17.04 danka1234 50 zł 21.04. Julka 70 zł 21.04. ha.ga 100zł 22.04. Bunia1 100zł 22.04. Fortuna 190 z 30.04. Jeszcze raz serdecznie wszystkich przepraszam za moje gapiostwo , ostanio wszystko zawalam , o niczym nie pamiętam :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Czuję sie strasznie głupio , bo właśnie się zorientowałam , że mam kupę takich nie porozlicznych rzeczy .........:placz: Quote
Recommended Posts