Jump to content
Dogomania

Myszka -OSKALPOWANA. Potrzebna operacja. POMOCY !!!! LUBLIN - Myszka ma dom

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Jezu

Zapomniałam o Myszce całkowicie !!!!!!!!:oops::oops::oops:
dlaczego Wy na mnie nie krzyczycie ??????!!!!!!!!!!

Przecież ani rozliczenia , ani wiadmości .....
Boże , ależ mi wstyd ........jestem ostanio taka zakręcona , że nie pamiętam jak się nazywam .....
Zebrałam na Myszkę 630 zł i to wszystko wpłaciłam do kliniki , mam fakturkę na całą kwotę i adnotację , że zostało uiszczone 630 zł , ale muszę dostać się do skanera i zeskanować .a wtedy to wkleję na wątek ......

Boże jak mi wstyd !!!!!!!!!!!

Ja jestem strasznie zakecona , ostanio trochę się u mnie dzieje i wszystko na wariackich papierach .mnie trzeba wszytko przypominać i ponaglać .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A może ja sobie kupiłam np. jakieś ładne ciuszki za te pieniądze , a Wy nawet o to nie zapytacie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????

Już piszę , kto wpłacał na Myszkę , i szukam fakturki , zdobędę dostęp do skanera i zeskanuję , bo to przecież było w maju !!!!!!!!!!!!!!!!

Wpłaty na Myszkę na moje konto :

Poker 50 zł 16.04.
Auraa 30 zł 17.04.
Toska 30 zł 17.04
danka1234 50 zł 21.04.
Julka 70 zł 21.04.
ha.ga 100zł 22.04.
Bunia1 100zł 22.04.
Fortuna 190 z 30.04.

Jeszcze raz serdecznie wszystkich przepraszam za moje gapiostwo , ostanio wszystko zawalam , o niczym nie pamiętam :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Czuję sie strasznie głupio , bo właśnie się zorientowałam , że mam kupę takich nie porozlicznych rzeczy .........:placz: