Tiger Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Jestem ....... Mam okresowo problemy z dogomanią - nie chcą zapisywać mi się posty :angryy: Myszka ma się bardzo dobrze , jak tylko wpłacimy część pieniążków , będzie mogła opuścić klinikę :) ( Musimy wpłacić , bo w tej klinice SdZ ma na dzień dzisiejszy ponad 2 000 zł długu :oops:, bo wczesniej było kilka zabiegów ; m.in operacja usuwania oka kotu , leczenie chorej suczki po porodzie i jej szczeniaczków itd .....Klinika daje nam bardzo preferencyjne ceny , ale my po porstu tego nie spłacamy , bo nie mamy z czego ..A zwierzaki cżesto po prostu potrzebują NATYCHMIASTOWEJ pomocy , bo bardzo cierpią) Pupa Myszki pięknie się goi i niunia odżyła ...:) Chętnie chodzi na spacerki , jest pupilką personelu kliniki....:) Domek tymczasowy ma u jednej z inspektorek SdZ , jak tylko opuści klinikę zrobię jej fotki i ruszymy z ogłoszeniami . Myślę , że w czwartek ją zabierzemy , będzie już zebrane ponad 600 zł :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Myszka jest nieduża i śliczna , więc myslę , że znajdzie sie dla niej kochający domek ... Jest wesoła i garnie się do ludzi .Tyle wycierpiała :( Mam nadzieję , że ktoś ją pokocha całym sercem , chciaż sunia nigdy nie zamerda ogonkiem na powitanie swojego człowieka ..... Quote
Poker Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 to dobre wieści,nie zamerda ogonkiem ,ale się uśmiechnie oczkami :loveu: Quote
Isadora7 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Pogodne wieści :loveu: Porcję miziania i smyrdów ode mnie proszę jej przekazać Quote
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Świetnie :multi: Tiger wymiziaj ją ode mnie za uszkiem :loveu: Quote
Fortuna Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Pozdrowienia i calusy dla Myszki od Fortuny. Quote
Isadora7 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Fortuna napisał(a):Pozdrowienia i calusy dla Myszki od Fortuny. I od ciotki Isadory Quote
Fortuna Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Co tutaj taka cisza. Dzisiaj normalnie nigdzie nie ma Isadorki. Czyzby sie jeszcze nie obudzila :???::???::???: Myszko kochana co tam u Ciebie ? Quote
oktawia6 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 czy już mniej ją boli? dostaje specjalne opatrunki na te mięso?:-( Quote
Fortuna Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Co tam slychac u Myszki. Jak sie czuje ? Czy doszly juz pieniazki ? Normalnie dzisiaj zarzucam pytaniami. Quote
danka1234 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 O widze Fortuno że przeslałas juz następne pieniadze,ja niestety narazie wiecej nie moge,wyczerpałam juz limit na ten miesiac,tyle tych potrzebujących a możliwosci nie za duże. Quote
dagusiek Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Witam serdecznie Jak czuje sie Myszka? Czy przyjęlibyście moja pomoc w formie bazarków dla Myszki? Bardzo chcę pomóc, a tylko w takiej formie moja pomoc jest możliwa. Pozdrawiam, Dagmara Quote
beti.r Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Mam nadzieję, że Myszka czuje się coraz lepiej i już ją nie boli...Czy wiadomo w jakim jest mniej więcej wieku? Quote
Recommended Posts