Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

2-latek od właściciela. Oddany, ponieważ starszy pan (ok.96 lat) nie ma już siły się nim zajmować. Jak na kaukaza to sama słodycz!:loveu: :loveu: :loveu: Bardzo miły, ufny, chce głaskanek :), jak się wchodzi na obchód. Taki ot WIELKI MIŚ PLUSZOWY! ;)
Zresztą zobaczycie na fotach (później będzie więcej).

...a tutaj do mnie wstawał :)

Kontakt do mnie: 605095144- jak nie odbieram to próbować wieczorem;)

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yyyyyyy... :roll:

Może dodam, że psiak żyl w mieszkaniu, więc nie obce mu jest poruszanie się między ludźmi i załatwianie potrzeb fizjologicznych na zewnątrz.

Nikomu się nie podoba???:crazyeye:

FOTKI Z 15 KWIETNIA :) TE OCZY TĘSKNIĄCE! :(

...tak się rozglądam, w lewo, w prawo... :(

...a taki jestem WIEEEEEEEKI i kudłaty!

Posted

on jest cudny jak nam sie moze nie podobac ....

hooopaj po domek

czy psiak ma jakleis ogloszenia np allegro moge zrobic

czekam na sygnał

tylko cos mi dogo szwankuje inf na pv

Posted

Były wczoraj i dzisiaj króciutkie odwiedzinki u MILUSIA ;) Dał się chłopak wymiziać, ale za to do fotek ustawiał się tragicznie:shake: Zamiast w słoneczku pozować, to do cienia uciekał :cool1:- no ja wiem, że jemu już jest za gorąco, ale na tą chwilkę mógł się poświęcić!:evil_lol:

ŚWIEŻE FOTKI Z 30 KWIETNIA 2008 :)

JEST WIEEEEEEEELKI! Milusiową głowę mam w pasie, a mierzę 170 cm!

...a tutaj mnie zobaczył i mus nie mus, sesja foto się zakończyła :)- nie odlepił się już od krat!

Posted

Proszę pamiętajcie że mimo wszystko jest to w jakimś stopniu mix owczarka kaukaskiego, a więc duży silny pies w którym może obudzić się pod wpływem impulsu krew przodków. Dlatego jest to adopcja szczególnej troski. Pies nie może trafić w złe ręce. Jedna krzywda go już spotkała, stracił dom swojego szczenięctwa. Niech resztę życia ma udaną. Czy schronisko sterylizuje przed wydaniem ?

Posted

Sterylizuje, ale niestety nie wyrabia się! i dużo psów (tak ok. 50 %) idzie bez kastracji do domów!

A jeżeli w ogóle co do psa nie ma zastrzeżeń, jeśli chodzi o zachowanie (np. agresja), bądź nie jest jakiś bardzo "podrasowiony" to takiego zabiegu się nie planuje.

Osobiście postaram się dowiedzieć, czy jego mogliby ciachnąć, ale termin najbliżej byłby za miesiąc, a tak na prawdę jutro może go już ktoś wziąć...:roll:

Bo jeśli chodzi o sterylizację suczek to bardzo często się to robi przed pójściem do nowego domu- a już w szczególności podrasowione.

Posted

Szkoda, może spróbuj uswiadomić że:
To jest jednak kaukaski, miły ale jak trafi na teren do pilnowania to może sobie przypomnieć kto on jest. I że ostatnio notujemy coraz wiecej szczeniąt w typie kaukaskich...niestety.

Posted

Coś się postaram załatwić- co z tego wyjdzie- zobaczymy... Z drugiej strony, mogę go umówić na kastrację (choć cięęężko będzie:shake:) i potencjalny "przyszły" opiekun zglosi się z psem po adopcji na zabieg- choć i nie zawsze się meldują- ale warto spróbować!

Oczywiście taki scenariusz, gdyby pies poszedł za niedługo.