Koperek Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 2-latek od właściciela. Oddany, ponieważ starszy pan (ok.96 lat) nie ma już siły się nim zajmować. Jak na kaukaza to sama słodycz!:loveu: :loveu: :loveu: Bardzo miły, ufny, chce głaskanek :), jak się wchodzi na obchód. Taki ot WIELKI MIŚ PLUSZOWY! ;) Zresztą zobaczycie na fotach (później będzie więcej). ...a tutaj do mnie wstawał :) Kontakt do mnie: 605095144- jak nie odbieram to próbować wieczorem;) Quote
Koperek Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 yyyyyyy... :roll: Może dodam, że psiak żyl w mieszkaniu, więc nie obce mu jest poruszanie się między ludźmi i załatwianie potrzeb fizjologicznych na zewnątrz. Nikomu się nie podoba???:crazyeye: FOTKI Z 15 KWIETNIA :) TE OCZY TĘSKNIĄCE! :( ...tak się rozglądam, w lewo, w prawo... :( ...a taki jestem WIEEEEEEEKI i kudłaty! Quote
AguśSosnowiec Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109505 Może tu się uda? Quote
ANETTTA Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 on jest cudny jak nam sie moze nie podobac .... hooopaj po domek czy psiak ma jakleis ogloszenia np allegro moge zrobic czekam na sygnał tylko cos mi dogo szwankuje inf na pv Quote
majqa Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Milusiu w górę!!! Dołączyłeś do wysypu kaukazów? :-( Quote
Koperek Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Były wczoraj i dzisiaj króciutkie odwiedzinki u MILUSIA ;) Dał się chłopak wymiziać, ale za to do fotek ustawiał się tragicznie:shake: Zamiast w słoneczku pozować, to do cienia uciekał :cool1:- no ja wiem, że jemu już jest za gorąco, ale na tą chwilkę mógł się poświęcić!:evil_lol: ŚWIEŻE FOTKI Z 30 KWIETNIA 2008 :) JEST WIEEEEEEEELKI! Milusiową głowę mam w pasie, a mierzę 170 cm! ...a tutaj mnie zobaczył i mus nie mus, sesja foto się zakończyła :)- nie odlepił się już od krat! Quote
Koperek Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 ni mo :shake: Ja na razie czasu nie mam, a i w robieniu ogłoszeń wprawy zero :-( FOTKA Z 29 KWIETNIA 2008 Quote
ANETTTA Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 podaj mi namairy np na siebie i zrobie allegro moze ktos pozme w innych ogloszeniach poprosze dobre dziewczyny ...czekamy na namiery tel i adres meilowy Quote
Koperek Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 mój tel. kom. 605095144 a mail:[email protected] ;) DZIĘ- KU- JE- MY!!! :loveu: :loveu::loveu: Quote
Koperek Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 O MILUSIA pyta trochę osób, więc może za niedlugo znajdzie domek:roll:- miejmy nadzieję... Quote
KWL Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Oki, jestem więc :-) Ładny chłopak nie da się ukryć. Quote
ZUZANNA11 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ogłoszeń porobie trichę w weekend, bo urwanie głowy... Quote
KWL Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Proszę pamiętajcie że mimo wszystko jest to w jakimś stopniu mix owczarka kaukaskiego, a więc duży silny pies w którym może obudzić się pod wpływem impulsu krew przodków. Dlatego jest to adopcja szczególnej troski. Pies nie może trafić w złe ręce. Jedna krzywda go już spotkała, stracił dom swojego szczenięctwa. Niech resztę życia ma udaną. Czy schronisko sterylizuje przed wydaniem ? Quote
Koperek Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Sterylizuje, ale niestety nie wyrabia się! i dużo psów (tak ok. 50 %) idzie bez kastracji do domów! A jeżeli w ogóle co do psa nie ma zastrzeżeń, jeśli chodzi o zachowanie (np. agresja), bądź nie jest jakiś bardzo "podrasowiony" to takiego zabiegu się nie planuje. Osobiście postaram się dowiedzieć, czy jego mogliby ciachnąć, ale termin najbliżej byłby za miesiąc, a tak na prawdę jutro może go już ktoś wziąć...:roll: Bo jeśli chodzi o sterylizację suczek to bardzo często się to robi przed pójściem do nowego domu- a już w szczególności podrasowione. Quote
KWL Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Szkoda, może spróbuj uswiadomić że: To jest jednak kaukaski, miły ale jak trafi na teren do pilnowania to może sobie przypomnieć kto on jest. I że ostatnio notujemy coraz wiecej szczeniąt w typie kaukaskich...niestety. Quote
Koperek Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Coś się postaram załatwić- co z tego wyjdzie- zobaczymy... Z drugiej strony, mogę go umówić na kastrację (choć cięęężko będzie:shake:) i potencjalny "przyszły" opiekun zglosi się z psem po adopcji na zabieg- choć i nie zawsze się meldują- ale warto spróbować! Oczywiście taki scenariusz, gdyby pies poszedł za niedługo. Quote
KWL Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Bardzo dobrze, cokolwiek do przodu w tej sprawie. Quote
przyjaciel_koni Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 KWL - miałeś rację !!! Piękny, milusi Miluś !!!! Drogie Dogo - ten wspaniały psiak szuka u nas pomocy !!!! Liczy na nas !!!! Quote
KWL Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Mamy nowy "kaukaski" wątek, proszę o pomoc, pilnie. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9967934#post9967934 Quote
Recommended Posts