przyjaciel_koni Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 KWL napisał(a):Jeszcze jeden super pies co nikt na niego spojrzeć nie chce :-( KWL - patrzą... Tylko nic z tego nie wynika... Quote
KWL Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Od patrzenia jeszcze nic się dobrego nie wydarzyło... Quote
majqa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 KWL napisał(a):Od patrzenia jeszcze nic się dobrego nie wydarzyło... Ależ powiało grobowym nastrojem...a zakochanie od pierwszego wejrzenia??? :evil_lol: Quote
przyjaciel_koni Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No bo i radośnie nie jest... Miluś milusi prosi o chatkę z ogródkiem !!! Z tym patrzeniem... Majqa - niektórzy tylko patrzą... Nieśmiali tacy... A potem to już mogą wyłącznie patrzeć... Quote
majqa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 przyjaciel_koni napisał(a):(...)Z tym patrzeniem... Majqa - niektórzy tylko patrzą... Nieśmiali tacy... A potem to już mogą wyłącznie patrzeć... Eh, Ty wiesz jak mi poprawić nastrój!!! :evil_lol: :loveu: Dziękuję!!! Quote
Koperek Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 MILUSIEM może i się sporo osób interesuje, ale niestety nadal siedzi smutny taki...:shake: Quote
majqa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ...a tak mało mu trzeba by pychol pojaśniał...:shake: Quote
KWL Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 piękny piesio, świetny piesio do fajnego domu się nadający :-) No cóż może ktoś ma różowe okulary na zbyciu ? :-) Quote
majqa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 KWL napisał(a):piękny piesio, świetny piesio do fajnego domu się nadający :-) No cóż może ktoś ma różowe okulary na zbyciu ? :-) Ja swoich nie oddam, bo mnie dopadnie czarnowidztwo. :shake: Quote
przyjaciel_koni Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ja nie mam różowych... Ale tych co mam też nie oddam... bo nie będę nic widziała... A ja chcę zobaczyć Milusia, jak już będzie we własnym domu !!!! Oby to się stało jak najszybciej... To psiak bardzo oddany ludziom, a jednocześnie posiadający wszelkie niezbędne atrybuty "psa stróżującego". Będzie doskonałym towarzyszem i obrońcą domu ! Quote
KWL Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Jestescie niedopsi ! Nikt się nie chce się podzielić. Na szcęscie mogę spojrzeć na Milusia i jego usmiechnięte pysio ! Quote
majqa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Niech ten uśmiech z pycha Milusia nie schodzi i zaistnieje ku niemu najistotniejszy powód!!! Quote
przyjaciel_koni Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 To tak się cichutko zakradamy, by rano wszyscy nas zobaczyli... Taki piękny, milusi Miluś czeka na dom !!!!!! Quote
majqa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 przyjaciel_koni napisał(a):To tak się cichutko zakradamy, by rano wszyscy nas zobaczyli... Taki piękny, milusi Miluś czeka na dom !!!!!! Tu się nie ma co zakradać tylko wejść szumnie każdą łapeńką z osobna! Quote
przyjaciel_koni Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Kompletny brak zainteresowania na Allegro naszymi pięknymi psiakami... Miluś chwilowo zaprezentuje się na Dogo - może tu Ktoś zechce ślicznego i miłego psiaka !!!!? Quote
paros Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 przyjaciel_koni napisał(a):Kompletny brak zainteresowania na Allegro naszymi pięknymi psiakami... Miluś chwilowo zaprezentuje się na Dogo - może tu Ktoś zechce ślicznego i miłego psiaka !!!!? Na pewno ktoś go wreszcie zauważy :-(:-(:-( Quote
Koperek Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 O matko- tylko kiedy???????? :roll: Młody, piękny, ułożony (choć trochę na pewno!) i w dodatku komunikatywny, nieagresywny i milusiński! Czego chcieć więcej???????:crazyeye: Quote
majqa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Koperek napisał(a):(...)Czego chcieć więcej???????:crazyeye: Jedno z tych pytań, na jakie nie znajduję odpowiedzi.:shake: Quote
KWL Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Nawet nie wiem co powiedzieć...To nie ma sensu. Quote
Koperek Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 MILUŚ miał dzisiaj odwiedzinki ;) Bardzo poprawnie zachowuje się w stosunku do innych samców w boksie- nawet powiedziałabym, że w życiu takiego kaukaza na oczy nie widziałam- taki z niego układny pieseczek!:loveu: Nawet przy żarełku jest OK! Jak dla mnie PIES- REWELKA! Będą fotki- tylko później... Quote
KWL Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Oj Koperek, taki z niego kaukaz :-P Ale fajny duży pies i owszem :-) Quote
Recommended Posts