Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podnoszę bidulkę! A szczeniory śliczne, dobrze by było je zabrać, szczególnie sunię, bo przecież na pewno jej nie wysterylizuja i będą rozmnażac:mad:.

Posted

erka napisał(a):
Podnoszę bidulkę! A szczeniory śliczne, dobrze by było je zabrać, szczególnie sunię, bo przecież na pewno jej nie wysterylizuja i będą rozmnażac:mad:.

I za parę lat będzie to co z Roksanką :mad::mad::mad:

Posted

:Rose::Rose::Rose::Rose::calus:
jesteście wielkie , dziękuję :modla:z takim wsparciem Roksi musi znaleźć dobry dom :)

Namiary oczywiście są na mnie , zaraz sprawdzam mail , telefonicznie na razie cisza .

Liryka i OdNowa dziękuje za Allegro dla suńki :) :calus:

a teraz zaciskamy :thumbs::thumbs:

Posted

erka napisał(a):

Erko watpie żeby oddała suńkę szczeniorka :( jak ją zostawi postaram się namówić ją na sterylizację , bo obawiam się że jej nie wyda :(
a ona jest jeszcze piekniejsza od chłopczyka , ma śliczne falowane szaro brązowe ( nie umiem nazwać tego koloru :oops:) futerko :)

Posted

[quote name='Patia']Mogę szczeniaczki dołozyć do mojej szczeniakowej aukcji na Allegro , jaki numer telefonu podać ?

Dobrze by było gdyby ci ludzie nie zostawili sobie szczeniaka a już szczególnie suni :angryy:

[quote name='Patia']Oj , gapa ze mnie :oops:

Rudziu czy to Twoje numery?

Patia tak to namiary na mnie :)

[quote name='betel']

banerek dla Roksi podlinkowany

Betel jesteś cudowna , dziekuję :) zaraz banerek dodam do podpisu :)

Posted

ewatonieja napisał(a):
ta Pani ma coś z głową :( oby rodzina sie jej pozbyła kiedy stanie się wybrakowanym "modelem" :diabloti:

dokładnie to samo jej powiedziałam , że uczy dzieci co mają z nią na starość zrobić , zresztą powiedziałam to przy jej dzieciach :diabloti:
szkoda słów :(

Posted

Cierpliwości, jeszcze za wcześnie na zgłoszenia, ale jakiś domek przeciez w końcu się znajadzie. A ci "ludzie" są beznadziejni - bezmózgie snoby:mad:

Posted

erka napisał(a):
Sunieczka nie ma dużo czasu na znalezienie domu, a jest naprawdę śliczna.

jest piękna, nie wiem jaki ma charakter, ale po tych kilkunastu minutach spędzonych z nią jestem nią zachwycona, suńka wpatrzona w swoja "panią " , grzeczna, nawet na mnie nie zaszczekała, merdała tylko cudnie ogonkiem i pchała pysia do tulenia .

spróbuje jutro w pracy dowiedzieć sie o troche prawdy o jej charakterze .