Patia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Oj , gapa ze mnie :oops: Rudziu czy to Twoje numery? Quote
liryka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Roksi ma allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=345976692 Quote
Od-Nowa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 ups.. w takim razie ma 2 :razz: też jej przed chwilą zrobiłam http://www.allegro.pl/item345969627_piekna_suczka_szuka_domu_malo_czasu_pilnie_dom_.html Quote
liryka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 zawsze to 2 szanse :) potem sie ktoras podmieni na innego psiaka Quote
erka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Podnoszę bidulkę! A szczeniory śliczne, dobrze by było je zabrać, szczególnie sunię, bo przecież na pewno jej nie wysterylizuja i będą rozmnażac:mad:. Quote
Isadora7 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 erka napisał(a):Podnoszę bidulkę! A szczeniory śliczne, dobrze by było je zabrać, szczególnie sunię, bo przecież na pewno jej nie wysterylizuja i będą rozmnażac:mad:. I za parę lat będzie to co z Roksanką :mad::mad::mad: Quote
Rudzia-Bianca Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 :Rose::Rose::Rose::Rose::calus: jesteście wielkie , dziękuję :modla:z takim wsparciem Roksi musi znaleźć dobry dom :) Namiary oczywiście są na mnie , zaraz sprawdzam mail , telefonicznie na razie cisza . Liryka i OdNowa dziękuje za Allegro dla suńki :) :calus: a teraz zaciskamy :thumbs::thumbs: Quote
Rudzia-Bianca Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 erka napisał(a):Podnoszę bidulkę! A szczeniory śliczne, dobrze by było je zabrać, szczególnie sunię, bo przecież na pewno jej nie wysterylizuja i będą rozmnażac:mad:. Erko watpie żeby oddała suńkę szczeniorka :( jak ją zostawi postaram się namówić ją na sterylizację , bo obawiam się że jej nie wyda :( a ona jest jeszcze piekniejsza od chłopczyka , ma śliczne falowane szaro brązowe ( nie umiem nazwać tego koloru :oops:) futerko :) Quote
Rudzia-Bianca Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='Patia']Mogę szczeniaczki dołozyć do mojej szczeniakowej aukcji na Allegro , jaki numer telefonu podać ? Dobrze by było gdyby ci ludzie nie zostawili sobie szczeniaka a już szczególnie suni :angryy: [quote name='Patia']Oj , gapa ze mnie :oops: Rudziu czy to Twoje numery? Patia tak to namiary na mnie :) [quote name='betel'] banerek dla Roksi podlinkowany Betel jesteś cudowna , dziekuję :) zaraz banerek dodam do podpisu :) Quote
ewatonieja Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 ta Pani ma coś z głową :( oby rodzina sie jej pozbyła kiedy stanie się wybrakowanym "modelem" :diabloti: Quote
ANETTTA Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='Rudzia-Bianca'] byłabym chyba :-(:-(:-(za eutanazja dla strych ludzi ze wsi polskiej ............ Quote
Rudzia-Bianca Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 ANETTTA napisał(a):byłabym chyba :-(:-(:-(za eutanazja dla strych ludzi ze wsi polskiej ............ to młoda dziewczyna ze średniej wielkości miasteczka , nie ma reguły :( Quote
Rudzia-Bianca Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 ewatonieja napisał(a):ta Pani ma coś z głową :( oby rodzina sie jej pozbyła kiedy stanie się wybrakowanym "modelem" :diabloti: dokładnie to samo jej powiedziałam , że uczy dzieci co mają z nią na starość zrobić , zresztą powiedziałam to przy jej dzieciach :diabloti: szkoda słów :( Quote
Rudzia-Bianca Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 i mail i telefon milczą , nikt nie chce Roksanki :( Quote
betel Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Cierpliwości, jeszcze za wcześnie na zgłoszenia, ale jakiś domek przeciez w końcu się znajadzie. A ci "ludzie" są beznadziejni - bezmózgie snoby:mad: Quote
erka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Sunieczka nie ma dużo czasu na znalezienie domu, a jest naprawdę śliczna. Quote
Rudzia-Bianca Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 erka napisał(a):Sunieczka nie ma dużo czasu na znalezienie domu, a jest naprawdę śliczna. jest piękna, nie wiem jaki ma charakter, ale po tych kilkunastu minutach spędzonych z nią jestem nią zachwycona, suńka wpatrzona w swoja "panią " , grzeczna, nawet na mnie nie zaszczekała, merdała tylko cudnie ogonkiem i pchała pysia do tulenia . spróbuje jutro w pracy dowiedzieć sie o troche prawdy o jej charakterze . Quote
Bonsai Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 To czekamy w takim razie na więcej wiadomości o jej charakterze i oczywiście no nowy, wspaniały dom! Na któy tak bardzo Roksana zasługuje... Quote
Rudzia-Bianca Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Roksi w górę na dobranoc proszę . Quote
Isadora7 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Rudzia-Bianca']dzień dobry , w górę Roksi I jeszcze raz w górę :loveu: Quote
Recommended Posts