Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow napisał(a):
Chodzi na spacerki. Biega, Troszkę wyczesywany. No i czekamy na potencjalny domek. Może zwreszcie zda tą maturę.:lol:

Zdolny chłopak jest,to i z matura sobie poradzi:lol:

Posted

Mam dla niego upatrzony domek. Tylko musi nabrać jeszcze trochę ogłady. Nie Dom tylko Bazyl.:evil_lol:. Ja przetrzymuję powitanie trzymaj.ąc się kraty kojca przez 5 minut:diabloti:. A Pani jest dwa razy mniejsza.:roll:

Posted

Donvitow napisał(a):
Mam dla niego upatrzony domek. Tylko musi nabrać jeszcze trochę ogłady. Nie Dom tylko Bazyl.:evil_lol:. Ja przetrzymuję powitanie trzymaj.ąc się kraty kojca przez 5 minut:diabloti:. A Pani jest dwa razy mniejsza.:roll:

To pani bedzie musiała trzymac sie kraty 20 minut:evil_lol::loveu::evil_lol:

Posted

Nie było mnie przez krótki czas i piesiów już nikt nie wyczesał :mad:

Spójrzcie w te oczy.. smutek. I piszczy jak szczeniorek i łapkę przez kraty podaję.. :shake:

Posted

Ależ on wielki - tak sobie przy nim dzisiaj stałam i podziwiałam :loveu: A dzieciak z niego słodki taki!!! Ale te zębiska to ma wieeeeeeeeeeelkie :crazyeye: i straaaaaaaszne :diabloti:

Posted

Bazyl był dzisiaj i wczoraj przez panią wyczesywany. Wychodził na spacerki. Radzi z nim sobie dziewczyna doskonale. Trochę boi się Bazylowych warkotów na inne psy. Czy utrzyma go na spacerach poza ogrodem. Do nowego domu wprowadzają się za ok dwa miesiące. Mamy czas na spacerowanie. Muszę tylko bardziej się przyłożyć do niego.:lol:
Jak przyjadą w przyszłym tygodniu postaram się pstryknąć fotę na spacerku.

Posted

rita60 napisał(a):
A co z tym domkiem,o ktorym była wczesniej rozmowa:roll:

Przyjedzie w piątek i sobotę. Mieszka w Warszawie. Postaram się z ukrycia pstryknąć fotę jak zmaga się z naszym wielkoludem:evil_lol:

Posted

Donvitow napisał(a):
Przyjedzie w piątek i sobotę. Mieszka w Warszawie. Postaram się z ukrycia pstryknąć fotę jak zmaga się z naszym wielkoludem:evil_lol:

Pstrykaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:biedna kobitka:evil_lol::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Dziś Bazylek był osowiały,smutny...jak nie on. Ewidentnie było widać, że coś go boli.. jakieś komplikacje... przyjechał wet - dostał środki uspokajające i weterynarz ściągnął z woreczka dość sporą ilość ropy..
Bazylek teraz odpoczywa, leży w kocyku i wraca do zdrowia!