Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulegam z powodu tego trzeciego obrazeczka:evil_lol:. Bazylek faktycznie mnie polubił. Jest grzeczny i spokojny jak mnie nie ma. Jak mnie widzi popiskuje i domaga się spacerku. Ale przy pierwszym powitaniu muszę się kraty kojca trzymać. Potem jest ok.

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olbrzym jest przekochany. Wczoraj dostał tablety na robale, szczepionke przeciwko wściekliźnie.;)-- założyliśmy mu książeczke- przy kolejnej wizycie zaszczepimy na wirusówki i w najbliższym czasie jajka "ciach":) Codziennie gania jak dzikusek po wybiegu-- oczywiście nie muszę dodawać, że wypatruje Vito... zakochał się w nim:loveu: kojec chce rozwalić na jego widok;) Bazyl, Vito i długaśna linkaaaa--- fajny widok;)

Posted

Bazyl dzisiaj na luzie. Przychodzi na wezwanie. Książeczka ze starymi szczepieniami. 0 agresji sama psia miłość. Właścieciciele ma czarne kwiatki:mad:. Psiak kochany. Jak zrobimy z nim porządek będziemy szykowali domek. A mamy jeden na oku.:evil_lol:

Posted

Donvitow napisał(a):
Bazyl to duży pies. Trudno o domek.
Chodzi regularnie na spacery. Nie utyka. Piszczy jak szczeniak jak wejdę do schronu. Ale swoje waży.:evil_lol:

Pewnie to odczules na sobie:evil_lol:

Posted

Donvitow napisał(a):
Oj tak. Uwielbia mnie. Nie wiem dlaczego ale zbieram dowody miłości:diabloti:

Tylko pozazdroscic:evil_lol:od dowodow miłosci naszego czterołapa nosimy since na nogach i rekach,tez jest wyjatkowo subtelny:cool3:w okazywaniu uczuc:lol:

Posted

P A U L A napisał(a):
Bazyl dzisiaj ganiał z dziewczynkami po polach;) jest cudny.

Psicami-dziewczynkami? Nie próbuje eliminować konkurencji?:roll:

Posted

rita60 napisał(a):
Jak postepy wychowawcze Bazylka:cool3:moze jakies foty:roll:

Nie wymaga specjalnej pracy. No może powitania:evil_lol:.
Ok wezmę jutro aparat do schronu i postaram się coś pstryknąć. Proszę tylko o ładną pogodę.;)

Posted

Donvitow napisał(a):
Nie wymaga specjalnej pracy. No może powitania:evil_lol:.
Ok wezmę jutro aparat do schronu i postaram się coś pstryknąć. Proszę tylko o ładną pogodę.;)
A może pstrykniemy razem...jak źle pójdzie :-(