Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GoniaP napisał(a):
I skomli jak szczeniaczek jak widzi Vito :loveu:

Pokochał go chłopak :loveu: Teraz Vito będzie miał kłopot, bo Bazyl chce tylko do niego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Margo05 napisał(a):
Pokochał go chłopak :loveu: Teraz Vito będzie miał kłopot, bo Bazyl chce tylko do niego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Spoko nie pierwszy i nie pierwsza:evil_lol:. Zawsze cało wychodziłem z opresji. :diabloti:Oj mam dla niego fajny domek. Tylko domek jeszcze o tym nie wie:evil_lol:
Dominika dzięki za foty.

Posted

Donvitow napisał(a):
Spoko nie pierwszy i nie pierwsza:evil_lol:. Zawsze cało wychodziłem z opresji. :diabloti:Oj mam dla niego fajny domek. Tylko domek jeszcze o tym nie wie:evil_lol:
Dominika dzięki za foty.

Domek się pewnie ucieszy, bo piesek wspaniały :eviltong::loveu: Gorzej jak domek będzie potrzebował Ciebie, aby zatrzymać pieska :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Margo05 napisał(a):
Domek się pewnie ucieszy, bo piesek wspaniały :eviltong::loveu: Gorzej jak domek będzie potrzebował Ciebie, aby zatrzymać pieska :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Domek nowy. Pańcia młoda. Zobaczymy:evil_lol:

Posted

Donvitow napisał(a):
Mam laptopa i jestem netowo niezależny:evil_lol:

To już szczegóły dopracujecie :evil_lol: Choć nie wiem czy wyrobisz czasowo zajmując się Bazylem i młodą pańcią :eviltong::diabloti:

Posted

Donvitow napisał(a):
Domek nowy. Pańcia młoda. Zobaczymy:evil_lol:

Jeżeli myślimy o tej samej pańci, to właśnie z nią rozmawiałam. śledziła stronkę i Bazyl się spodobał. Jak będzie miała trochę czasu wpadnie, żeby poznać Bazyla i zadać parę pytań ;)

Posted

Anja93 napisał(a):
Jeżeli myślimy o tej samej pańci, to właśnie z nią rozmawiałam. śledziła stronkę i Bazyl się spodobał. Jak będzie miała trochę czasu wpadnie, żeby poznać Bazyla i zadać parę pytań ;)

O tej samej:lol:. Czekamy aż zda maturę.:lol:. Sprawdzimy jak Bazyl z Jej psiakiem i zobaczymy jak wzajemne relacje.;)

Posted

Donvitow napisał(a):
Bazyl dzisiaj dziabnął w nos onka który mu przez kratę wsadzał nos do miski:shake:
To po co wsadzał nos tam gdzie nie trzeba???:shake:

Posted

Donvitow napisał(a):
Bo onek biedny/ niewidomy/ i nie wiedział jakiemu wielkoludowi się podstawia.:placz:
Ok, to się odszczekuję. A Ty, Dobry Panie, zrób przegródkę, by nie dochodziło do nieszczęść.
A mocno pogryziony ten biedaczek?

Posted

Nie . Lekko dziabnięty. Psiak wesoły jak zawsze i bardzo fajny. Poszukajmy mu domku wspólnymi siłami. A mamy jeszcze niewidomą sunię. Sama słodycz. Jeszcze fajniejsza.

Posted

Ojej. Bazylek od dziecka był samolubem. Jak był szczeniakiem to inne, dorosłe psy odganiał od misek. Wtedy to było nawet zabawne..Tylko,że przebywał z ciapusiami ,które mu ustępowały.Jakby wtedy dostał po nosie to może byłby grzeczniejszy. No ale to chyba tylko jedyna ciemna strona Bazyla tzn. mam taką nadzieję. Fajnie byłoby znaleźć mu domek gdzie będzie mógł być tylko on najlepszy, najmądrzejszy naj naj - taki jedynak:diabloti:

Posted

Donvitow napisał(a):
Tak ale przyjdzie z nim do schronu tak jak poprzednio do Korka a ja Bazylowi na ucho wszysto wytłumaczę.:evil_lol:
Tylko tak długo tłumacz, aż chłopak pojmie!

Posted

rita60 napisał(a):
Ot powiedział:cool1:

GoniaP napisał(a):
Co wiedział :cool1:

Tak gadam :eviltong:ale wiecie że Was uwielbiam bo bez Was świat był by szary:loveu:

Posted

Donvitow napisał(a):
Tak gadam :eviltong:ale wiecie że Was uwielbiam bo bez Was świat był by szary:loveu:

I jaki nudny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: