Margo05 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 GoniaP napisał(a):I skomli jak szczeniaczek jak widzi Vito :loveu: Pokochał go chłopak :loveu: Teraz Vito będzie miał kłopot, bo Bazyl chce tylko do niego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Donvitow Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Margo05 napisał(a):Pokochał go chłopak :loveu: Teraz Vito będzie miał kłopot, bo Bazyl chce tylko do niego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Spoko nie pierwszy i nie pierwsza:evil_lol:. Zawsze cało wychodziłem z opresji. :diabloti:Oj mam dla niego fajny domek. Tylko domek jeszcze o tym nie wie:evil_lol: Dominika dzięki za foty. Quote
Margo05 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Donvitow napisał(a):Spoko nie pierwszy i nie pierwsza:evil_lol:. Zawsze cało wychodziłem z opresji. :diabloti:Oj mam dla niego fajny domek. Tylko domek jeszcze o tym nie wie:evil_lol: Dominika dzięki za foty. Domek się pewnie ucieszy, bo piesek wspaniały :eviltong::loveu: Gorzej jak domek będzie potrzebował Ciebie, aby zatrzymać pieska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Donvitow Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Margo05 napisał(a):Domek się pewnie ucieszy, bo piesek wspaniały :eviltong::loveu: Gorzej jak domek będzie potrzebował Ciebie, aby zatrzymać pieska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Domek nowy. Pańcia młoda. Zobaczymy:evil_lol: Quote
Margo05 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Donvitow napisał(a):Domek nowy. Pańcia młoda. Zobaczymy:evil_lol: Tylko poproś pańcię o dostęp do netu :eviltong::diabloti: Quote
Donvitow Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Margo05 napisał(a):Tylko poproś pańcię o dostęp do netu :eviltong::diabloti: Mam laptopa i jestem netowo niezależny:evil_lol: Quote
Margo05 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Donvitow napisał(a):Mam laptopa i jestem netowo niezależny:evil_lol: To już szczegóły dopracujecie :evil_lol: Choć nie wiem czy wyrobisz czasowo zajmując się Bazylem i młodą pańcią :eviltong::diabloti: Quote
Anja93 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Donvitow napisał(a):Domek nowy. Pańcia młoda. Zobaczymy:evil_lol: Jeżeli myślimy o tej samej pańci, to właśnie z nią rozmawiałam. śledziła stronkę i Bazyl się spodobał. Jak będzie miała trochę czasu wpadnie, żeby poznać Bazyla i zadać parę pytań ;) Quote
Donvitow Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Anja93 napisał(a):Jeżeli myślimy o tej samej pańci, to właśnie z nią rozmawiałam. śledziła stronkę i Bazyl się spodobał. Jak będzie miała trochę czasu wpadnie, żeby poznać Bazyla i zadać parę pytań ;) O tej samej:lol:. Czekamy aż zda maturę.:lol:. Sprawdzimy jak Bazyl z Jej psiakiem i zobaczymy jak wzajemne relacje.;) Quote
Margo05 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Miejmy nadzieję, że psiaki się dogadają :) A ja dziś wydałam mojego chartowatego i myślę, że trafił do cudownego domu :multi: Quote
Donvitow Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Bazyl dzisiaj dziabnął w nos onka który mu przez kratę wsadzał nos do miski:shake: Quote
GoniaP Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Donvitow napisał(a):Bazyl dzisiaj dziabnął w nos onka który mu przez kratę wsadzał nos do miski:shake: To po co wsadzał nos tam gdzie nie trzeba???:shake: Quote
Donvitow Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 GoniaP napisał(a):To po co wsadzał nos tam gdzie nie trzeba???:shake: Bo onek biedny/ niewidomy/ i nie wiedział jakiemu wielkoludowi się podstawia.:placz: Quote
GoniaP Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Donvitow napisał(a):Bo onek biedny/ niewidomy/ i nie wiedział jakiemu wielkoludowi się podstawia.:placz: Ok, to się odszczekuję. A Ty, Dobry Panie, zrób przegródkę, by nie dochodziło do nieszczęść. A mocno pogryziony ten biedaczek? Quote
Donvitow Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Nie . Lekko dziabnięty. Psiak wesoły jak zawsze i bardzo fajny. Poszukajmy mu domku wspólnymi siłami. A mamy jeszcze niewidomą sunię. Sama słodycz. Jeszcze fajniejsza. Quote
Chenti Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ojej. Bazylek od dziecka był samolubem. Jak był szczeniakiem to inne, dorosłe psy odganiał od misek. Wtedy to było nawet zabawne..Tylko,że przebywał z ciapusiami ,które mu ustępowały.Jakby wtedy dostał po nosie to może byłby grzeczniejszy. No ale to chyba tylko jedyna ciemna strona Bazyla tzn. mam taką nadzieję. Fajnie byłoby znaleźć mu domek gdzie będzie mógł być tylko on najlepszy, najmądrzejszy naj naj - taki jedynak:diabloti: Quote
Chenti Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 O kurczę. Właśnie dotarło do mnie, że Ewentualna Pancia ma psiaka, kurczę:hmmmm: Quote
Donvitow Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Tak ale przyjdzie z nim do schronu tak jak poprzednio do Korka a ja Bazylowi na ucho wszysto wytłumaczę.:evil_lol: Quote
GoniaP Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Donvitow napisał(a):Tak ale przyjdzie z nim do schronu tak jak poprzednio do Korka a ja Bazylowi na ucho wszysto wytłumaczę.:evil_lol: Tylko tak długo tłumacz, aż chłopak pojmie! Quote
Donvitow Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 GoniaP napisał(a):Tylko tak długo tłumacz, aż chłopak pojmie! Wiesz Ty mnie nie pouczaj. Znacznie łatwiej wytłumaczyć coś psu niż kobiecie.:eviltong: Quote
rita60 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Donvitow napisał(a):Wiesz Ty mnie nie pouczaj. Znacznie łatwiej wytłumaczyć coś psu niż kobiecie.:eviltong: Ot powiedział:cool1: Quote
GoniaP Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 rita60 napisał(a):Ot powiedział:cool1: Co wiedział :cool1: Quote
Donvitow Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 rita60 napisał(a):Ot powiedział:cool1: GoniaP napisał(a):Co wiedział :cool1: Tak gadam :eviltong:ale wiecie że Was uwielbiam bo bez Was świat był by szary:loveu: Quote
Margo05 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Donvitow napisał(a):Tak gadam :eviltong:ale wiecie że Was uwielbiam bo bez Was świat był by szary:loveu: I jaki nudny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts