Jump to content
Dogomania

Pryszczyk po 7 latach w schronisku ...JUZ W DOMKU !!! - Na zawsze w moim sercu.

Recommended Posts

Posted

[quote name='Renata5']Qrna znów mi sie coś pierdzieli na wątku.Wchodzę,a tam strona 1 zaczyna się od 12 wrzesnia:crazyeye:.Co jest z tym dogo?:mad:[/quote]
O matko :crazyeye:...co się dzieje z tym watkiem :confused: ja nie mogę normalnie na niego wejść :angryy: muszę z profilu Renaty i po jej postach........pisałaś no kochana do moda ??? A już o tych stronach popieprzonych to nie wspomnę :angryy:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Renata5']Kochana DIF,uważaj co piszesz,bo odebrałam to jak swego rodzaju zaproszenie:evil_lol:.Blisko mam,także pamiętaj:Nie znasz dnia ani godziny,kiedy Renatka wpadnie w odwiedziny:eviltong:[/quote]

Już zaczynam sprzątać chatę a adres dostaniesz na pw....
I kupię kwiatyyyy.... na powitanie! I Prysia zabierz koniecznie!!!

Posted

[quote name='Ziutka']O matko :crazyeye:...co się dzieje z tym watkiem :confused: ja nie mogę normalnie na niego wejść :angryy: muszę z profilu Renaty i po jej postach........pisałaś no kochana do moda ??? A już o tych stronach popieprzonych to nie wspomnę :angryy:[/quote]
Pisałam do moda,ale wyczytałam gdzieś,że wątki są aktualizowane i te wątki,które zakończyły się znalezieniem domu przez psa,są "przenoszone do archiwum".Przypuszczam,że tak stało się z naszymi postami.Wszystkie,których nie ma przeszły do archiwum.

Posted

Renatko!
chyba tak nie jest!!!!
Szybciutko zajrzałam na inny mój ulubiony adopcyjny wątek / tez z happy endem/ i tam nic nie zniknęło....dalej jest ponad 1300 postów!!!!

Posted

[quote name='togaa']Renatko!
chyba tak nie jest!!!!
Szybciutko zajrzałam na inny mój ulubiony adopcyjny wątek / tez z happy endem/ i tam nic nie zniknęło....dalej jest ponad 1300 postów!!!![/quote]

Ja byłam na wątku moich suniek, tych własnych :evil_lol: i wątek nadal ma 94 strony! A ten skrócił się do 5!!
Naprawdę dogo schodzi na psy... Co się tu dzieje!? :angryy:

Posted

No właśnie ja też zaglądałam na niektóre wątki,sporo starsze od "mojego" i tam też nic nie zniknęło!!!!!Tylko tutaj takie rzeczy się dzieją:angryy:.Poczekam co odpowie moderator.

Posted

[quote name='jusstyna85']Chyba ktoś postanowił "odchudzić" wątek :)[/quote]
No właśnie na to wygląda...bo na moich wątkach też jest wszystko OK :roll:

Posted

[quote name='Ziutka']No właśnie na to wygląda...bo na moich wątkach też jest wszystko OK :roll:[/quote]

Coś musi być nie tak....Mysia właśnie pokazała mi wątek Rufiego-po prostu pusty...wszystko poznikało...czyżby tylko Zabrzańskie psiaki miały pecha....

[URL="gg:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109269"][COLOR=#0000ff]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109269[/COLOR][/URL]

Posted

Renatko!
a nie odnosisz wrażenia że przy okazji wątek został ocenzurowany....:evil_lol::evil_lol:
Zniknęłeło np." pikantne zdjecia Prysia na kanapie.."....????:razz::razz::razz:
Ja Ci to mowiłam....to jest szlaban za świntuszenie...:oops::lol:

Posted

[quote name='togaa']Renatko!
a nie odnosisz wrażenia że przy okazji wątek został ocenzurowany....:evil_lol::evil_lol:
Zniknęłeło np." pikantne zdjecia Prysia na kanapie.."....????:razz::razz::razz:
Ja Ci to mowiłam....to jest szlaban za świntuszenie...:oops::lol:[/quote]
Na wątku Rufiego nie było żadnego świntuszenia i "zeżarło" go w całości:shake:.Dobrze,że nam chociaż parę stron zostawili:multi: