Lionees Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Nie uwierzycie:lying:!!!Jeszcze sie synchronizują:splat:!!!:onfire:!!!:angryy:!!!:wallbash:!!!Poddaję sie:chaos:.Idę spać. Quote
Mysia_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 super, że Świstak też działa, kolejna cenne informacja :evil_lol: Quote
Lionees Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 luka1 napisał(a):halo, halo wstajemy !!!!! Ha!Ja wstaję 6:15,bo piesy biorę na siusiu,koopkę i na polatanie,potem śniadanko dla wszystkich,potem wywalam jednych do szkoły,innych do pracy,a sama pracuję nad zdjęciami.Już mam je w komputerze:multi:.Teraz pracuję nad wstawianiem:p. Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 No brawo, ucz sie ucz - a garb ci sam wyrośnie :evil_lol::eviltong::diabloti::evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 luka1 napisał(a):No brawo, ucz sie ucz - a garb ci sam wyrośnie :evil_lol::eviltong::diabloti::evil_lol: To samo napisałam Reni na PW :cool3: Quote
jusstyna85 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Pryszczyku Ty szczęściarzuidealnie pasujesz do kanapy :) Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Renatko - skrzydło nieprawidłowo, powinno byćułożone palcami i ścisło przybandarzowane do tulowia, ale teraz to już bedziesz miała ptaka na zawsze :evil_lol: Quote
Lionees Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Dzięki kolejnej uprzejmości Ziutki mam zdjęcia,bo nie chciałam,żeby mi garb wyrósł,co jak napisała Luka byłoby wielce prawdopodobne:evil_lol:. Zdjęcie 1 i 2(zaczynając od góry)to moja(chociaż już fizycznie nie moja,ale sercem na zawsze)Figusia,moja mała córunia.Teraz na jej miejscu wyleguje sie Prysio. Zdjęcie 3 jest przed adopcją Zdjęcie 4 po adopcji.Jest różnica w wyglądzie psa,no nie? Zdjęcie 5 i 6 to jak Prysio(oczywiście pod nieobecność Ramba!!!)z ledwością wkitruje się pod ławę,czyli do ''królestwa''Rambusia.Tam były kostki,zabawki,czyli mnóstwo fajowych rzeczy. Zdjęcie 7 to :''mogę spać oparty nawet o nogi,byle być przy swojej pańci'':eviltong:.To ja jestem tą pańcią ma się rozumieć,a to moje nogi:p. Zdjęcie 8 i 9 to Rambuś.Głowa może być oparta byle jak,aby na łóżku.A widzicie jaki mam piękny kocyk?-W pieska oczywiście!;) Zdjęcie 10,11 i 12 to:''coś niecoś mi zwisa''(w tle-ja,mi nic nie zwisa:wink:) Zdjęcie 13 to:''już mi wszystko wisi'':evil_lol: Zdjęcie 14 to:''ło jeziuuu'' Zdjęcie 15 to mój gap.Tyż piękny,no nie? Ufff!!!! Koniec balu panno lalu.:smilecol:. Quote
Lionees Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 luka1 napisał(a):Renatko - skrzydło nieprawidłowo, powinno byćułożone palcami i ścisło przybandarzowane do tulowia, ale teraz to już bedziesz miała ptaka na zawsze :evil_lol: Było scisło!!!!Ale się skubany wierci i się obsunęło.Ale ono jest usztywnione od wewnętrznej strony(cienką deseczką owiniętą cienką gąbką co by decha mu się nie wrzynała pod pachę),bo tam niżej miał jakies takie krzywe,więc może nie będzie źle i se do cholery poleci:hand:kiedyś,może:p Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 poleci, poleci z kurami :evil_lol:jak mu dupsko urośnie:evil_lol: Quote
Lionees Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 To ,że niby mam se go mieć:-o ? Na zawsze:crazyeye:???Może jeszcze mu panne znajdę??? O NIE :smhair2:!!!! Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Dlaczego nie? A mogę ci jeszcze do twojego mini-zoo dorzucic dwa żółwie ( chcesz?) Quote
Lionees Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 luka1 napisał(a):Dlaczego nie? A mogę ci jeszcze do twojego mini-zoo dorzucic dwa żółwie ( chcesz?) Taa...robi się ciekawie:p.Jeszcze trochę,a to ja zacznę szukać domu.Z całym towarzystwem:evil_lol:. Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Renata5 napisał(a):Taa...robi się ciekawie:p.Jeszcze trochę,a to ja zacznę szukać domu.Z całym towarzystwem:evil_lol:. :roflt::roflt::roflt: Quote
Mysia_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Renata5 napisał(a):Taa...robi się ciekawie:p.Jeszcze trochę,a to ja zacznę szukać domu.Z całym towarzystwem:evil_lol:. czego się nie robi dla zwierzątek ukochanych :loveu::evil_lol: Quote
Lionees Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ziutka napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Ty się Ziutka nie śmiej!!!Bo jak mi dadzą eksmisję,to wprowadzę się do Ciebie.Z całym towarzystwem:diabloti:. Quote
Lionees Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Mysia_ napisał(a):czego się nie robi dla zwierzątek ukochanych :loveu::evil_lol: Albo do Mysi!!!:diabloti:!!! Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Renata5 napisał(a):Ty się Ziutka nie śmiej!!!Bo jak mi dadzą eksmisję,to wprowadzę się do Ciebie.Z całym towarzystwem:diabloti:. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To wtedy razem będziemy szukać domu :evil_lol: bo tutaj też długo nie zagościmy :eek2: Quote
Lionees Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ziutka napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To wtedy razem będziemy szukać domu :evil_lol: bo tutaj też długo nie zagościmy :eek2: Ziutka,no problem,razem łatwiej przejść przez życie.Może pójdziemy do DIF?Ona ma kawał działki,dałybyśmy radę w razie co:ylsuper:. Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Renata5 napisał(a):Ziutka,no problem,razem łatwiej przejść przez życie.Może pójdziemy do DIF?Ona ma kawał działki,dałybyśmy radę w razie co:ylsuper:. Oooo widzisz, Ty masz głowę :evil_lol: ale Luka też ma sporą działkę :razz: więc jak coś to mamy wybór :evil_lol: Quote
Lionees Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ziutka napisał(a):Oooo widzisz, Ty masz głowę :evil_lol: ale Luka też ma sporą działkę :razz: więc jak coś to mamy wybór :evil_lol: No to nie straszne nam eksmisje:cunao:.A i na parapetówę możemy zaprosić pół dogo,bo miejsca dość:drink1: :drinka: :beerchug: :drinking::oops2:.Ten ostatni gościu z tym fioletem w ręku to by chyba do nas nie pasował:evil_lol:. Quote
Recommended Posts