Jump to content
Dogomania

Pryszczyk po 7 latach w schronisku ...JUZ W DOMKU !!! - Na zawsze w moim sercu.

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prosze, prosze... Jak se laski cukrują na tym wątku! :megagrin::megagrin::megagrin:

Mogę popsuć nastrój? :razz:
Dzisiaj w Halinowie namierzyłam bezdomną, ciężarną, maleńką sunieczkę!!
Zapraszam na wątek, bo już założyłam. Podlinkowany banerek jest w moim podpisie. Proszę wchodzić i pomagać! :mad:
I poprawić nastrój, bo ja dzisiaj chcę sobie w łeb palnąć! Mam dosyć wszystkiego!! :placz: Co uratujemy jakiegoś psiaka, mamy kolejnego i jeszcze jednego i jeszcze..... Bez końca!!!! :placz: Nie mam już siły........

Posted

u mnie dzisiaj tez dzień do doopy :shake: Ludzie są popie***** ostro :angryy::shake:

ale ten wątek przywraca mi wiarę w przewspaniałych ludzi :loveu: że jeszcze ich troszkę na świecie zostało :multi:

Posted

Ano niestety Kinga słyszała przez telefon jego kaszel:shake:.Ale jak byliśmy w poniedziałek u wetki,to powiedziała,że tak jak człowiek,Prysio może mieć lepsze i gorsze dni.Teraz sa chyba te gorsze,bo Prysio kaszle:shake:.Ale jest wesoły,ma apetyt za dwóch:eating:,tylko ten kaszelek.No,ale pogoda jesienna dla sercowców nie jest za dobra:shake:.Ale ten apetyt to muszę mu ukrócić,bo juz fałdek dostał na karku i po dupci mozna juz fajnie poklepać:razz:.No ale STOP jedzeniu:sabber:!!! No ale nie mam sumienia mu ODMÓWIĆ:lookarou:.No ale muszę mu PRZYSTOPOWAĆ to jedzenie:niedowia:.No ale nie mogę się patrzeć,jak on zje i wpatruje się na mnie i na miskę BŁAGALNYM wzrokiem:eek:.No ale NIE MOGĘ go tak karmić,bo się zrobi kwadratowy,a wiadomo,że to dla serca niedobre:cry:.Qrna co tu zrobić:confused::niewiem: ? Dać,czy nie dać? Oto jest pytanie:hmmmm:

Posted

[quote name='Asia_Klero']znam ten błagalny wzrok:cool3:[/quote]
Dokładnie :cool3: chyba każdy z nas zna ten wzrok :eviltong: taki wzrok sprawia, że jedzonko samo spada ze stołu :evil_lol:

Posted

[quote name='Ziutka']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images26.fotosik.pl/277/7067dcef478f2a03.jpg[/IMG][/URL][/quote]

Boskie zdjęcie :loveu: Stare, dobre małżeństwo :eviltong:

Posted

[quote name='Ziutka']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images26.fotosik.pl/277/7067dcef478f2a03.jpg[/IMG][/URL][/quote]

Na kolankach jeszcze sporo miejsca.....:razz:
Może jeszcze jakaś nastepna bida sie zalapie.....;);)

Posted

Toguś czasami przebiega mi przez głowę szalony pomysł wzięcia do kompletu jakiejś babuleńki(no bo same chłopy u mnie:p),ale 2 psy i gapa to wszystko na co mogę sobie pozwolić.Mieszkam z teściami:p :niedowia: :rolleyes: :p.U nich:p.

Posted

Odnośnie ostatniego zdjęcia,to:O MATKO JAK JA GRUBO WYSZŁAM:eek2: :lying:.No ale chuda nie jestem:evil_lol:.No ale Prysio swoim ciężarem dodatkowo jakoś mnie tak...rozplaszczył :x:mad: :evil_lol:.

Posted

[quote name='Renata5']Odnośnie ostatniego zdjęcia,to:O MATKO JAK JA GRUBO WYSZŁAM:eek2: :lying:.[/quote]
Mój kochany,młodszy syn powiedział :"jak to grubo?-normalnie" :p.Słodkie mam dziecko,nieprawdaż :cool3:? No ale chociaż szczere:diabloti:.

Posted

[quote name='Renata5']Bo całokształt psa jest ważniejszy niż moja głowa:eviltong::evil_lol:.[/quote]

Renata!!!!:cool3:
Przyjeżdżasz na moją wiochę i czyścisz mi opluty monitor, normalnie!!! :diabloti:
Byle chibko bo nie mogę pisać bez niego .... :cool3:

Jak nie chcesz, żebym się zadławiła [I]karmieniem[/I] to nie pisz takich tekstów.....
Tak na przeszłość...... :mad::evil_lol::shake:

Posted

[quote name='Renata5']Bo całokształt psa jest ważniejszy niż moja głowa:eviltong::evil_lol:.[/quote]

Renata!!!!:cool3:
Przyjeżdżasz na moją wiochę i czyścisz mi opluty monitor, normalnie!!! :diabloti:
Byle chibko bo nie mogę pisać bez niego .... :cool3:

Jak nie chcesz, żebym się zadławiła [I]karmieniem[/I] to nie pisz takich tekstów.....
Tak na przyszłość...... :mad::evil_lol::shake:

Posted

Kochana DIF,uważaj co piszesz,bo odebrałam to jak swego rodzaju zaproszenie:evil_lol:.Blisko mam,także pamiętaj:Nie znasz dnia ani godziny,kiedy Renatka wpadnie w odwiedziny:eviltong: