Ziutka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ja też................:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mysia_ Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Kocham Was dziewczynki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Prosze, prosze... Jak se laski cukrują na tym wątku! :megagrin::megagrin::megagrin: Mogę popsuć nastrój? :razz: Dzisiaj w Halinowie namierzyłam bezdomną, ciężarną, maleńką sunieczkę!! Zapraszam na wątek, bo już założyłam. Podlinkowany banerek jest w moim podpisie. Proszę wchodzić i pomagać! :mad: I poprawić nastrój, bo ja dzisiaj chcę sobie w łeb palnąć! Mam dosyć wszystkiego!! :placz: Co uratujemy jakiegoś psiaka, mamy kolejnego i jeszcze jednego i jeszcze..... Bez końca!!!! :placz: Nie mam już siły........ Quote
Asia_Klero Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 cioteczko DIF nie załamuj sie!!!:oops: Quote
Mysia_ Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 u mnie dzisiaj tez dzień do doopy :shake: Ludzie są popie***** ostro :angryy::shake: ale ten wątek przywraca mi wiarę w przewspaniałych ludzi :loveu: że jeszcze ich troszkę na świecie zostało :multi: Quote
kinga-kinia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Renatko fajny ten twój Prysio w końcu mogłam go zobaczyć bo słyszeć już go słyszałam :cool3: ......Pozdrawiam :) Quote
Lionees Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ano niestety Kinga słyszała przez telefon jego kaszel:shake:.Ale jak byliśmy w poniedziałek u wetki,to powiedziała,że tak jak człowiek,Prysio może mieć lepsze i gorsze dni.Teraz sa chyba te gorsze,bo Prysio kaszle:shake:.Ale jest wesoły,ma apetyt za dwóch:eating:,tylko ten kaszelek.No,ale pogoda jesienna dla sercowców nie jest za dobra:shake:.Ale ten apetyt to muszę mu ukrócić,bo juz fałdek dostał na karku i po dupci mozna juz fajnie poklepać:razz:.No ale STOP jedzeniu:sabber:!!! No ale nie mam sumienia mu ODMÓWIĆ:lookarou:.No ale muszę mu PRZYSTOPOWAĆ to jedzenie:niedowia:.No ale nie mogę się patrzeć,jak on zje i wpatruje się na mnie i na miskę BŁAGALNYM wzrokiem:eek:.No ale NIE MOGĘ go tak karmić,bo się zrobi kwadratowy,a wiadomo,że to dla serca niedobre:cry:.Qrna co tu zrobić:confused::niewiem: ? Dać,czy nie dać? Oto jest pytanie:hmmmm: Quote
Asia_Klero Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 znam ten błagalny wzrok:cool3:POZDROWIENIA DLA PRYSIA!:loveu: Quote
Ziutka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Asia_Klero']znam ten błagalny wzrok:cool3:[/quote] Dokładnie :cool3: chyba każdy z nas zna ten wzrok :eviltong: taki wzrok sprawia, że jedzonko samo spada ze stołu :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/277/7067dcef478f2a03.jpg[/IMG][/URL] Quote
jusstyna85 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 to zdjęcie powala na kolana...:loveu: Quote
pati_zabrze Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Ziutka']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images26.fotosik.pl/277/7067dcef478f2a03.jpg[/IMG][/URL][/quote] Boskie zdjęcie :loveu: Stare, dobre małżeństwo :eviltong: Quote
dona20 Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 To zdjęcie powaliło mnie z nóg.Mogłabym się na nie gapic godzinami :loveu: Rewelacja! Quote
togaa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Ziutka']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images26.fotosik.pl/277/7067dcef478f2a03.jpg[/IMG][/URL][/quote] Na kolankach jeszcze sporo miejsca.....:razz: Może jeszcze jakaś nastepna bida sie zalapie.....;);) Quote
Lionees Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Toguś czasami przebiega mi przez głowę szalony pomysł wzięcia do kompletu jakiejś babuleńki(no bo same chłopy u mnie:p),ale 2 psy i gapa to wszystko na co mogę sobie pozwolić.Mieszkam z teściami:p :niedowia: :rolleyes: :p.U nich:p. Quote
Lionees Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Odnośnie ostatniego zdjęcia,to:O MATKO JAK JA GRUBO WYSZŁAM:eek2: :lying:.No ale chuda nie jestem:evil_lol:.No ale Prysio swoim ciężarem dodatkowo jakoś mnie tak...rozplaszczył :x:mad: :evil_lol:. Quote
kinga-kinia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Renatko na tym zdjęciu to ty i pryszczyk ? a co ci zrobili z twoją głowa czemu ucieli ? Quote
Lionees Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Bo całokształt psa jest ważniejszy niż moja głowa:eviltong::evil_lol:. Quote
Lionees Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='Renata5']Odnośnie ostatniego zdjęcia,to:O MATKO JAK JA GRUBO WYSZŁAM:eek2: :lying:.[/quote] Mój kochany,młodszy syn powiedział :"jak to grubo?-normalnie" :p.Słodkie mam dziecko,nieprawdaż :cool3:? No ale chociaż szczere:diabloti:. Quote
kinga-kinia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Moja Patrysia w autobusie na cały głos łapiąc mnie za bok brzucha powiedziała "ale masz słoninkę " to jest dopiero szczerość na maxa :D Quote
Hotel KADIF Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='Renata5']Bo całokształt psa jest ważniejszy niż moja głowa:eviltong::evil_lol:.[/quote] Renata!!!!:cool3: Przyjeżdżasz na moją wiochę i czyścisz mi opluty monitor, normalnie!!! :diabloti: Byle chibko bo nie mogę pisać bez niego .... :cool3: Jak nie chcesz, żebym się zadławiła [I]karmieniem[/I] to nie pisz takich tekstów..... Tak na przeszłość...... :mad::evil_lol::shake: Quote
Hotel KADIF Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='Renata5']Bo całokształt psa jest ważniejszy niż moja głowa:eviltong::evil_lol:.[/quote] Renata!!!!:cool3: Przyjeżdżasz na moją wiochę i czyścisz mi opluty monitor, normalnie!!! :diabloti: Byle chibko bo nie mogę pisać bez niego .... :cool3: Jak nie chcesz, żebym się zadławiła [I]karmieniem[/I] to nie pisz takich tekstów..... Tak na przyszłość...... :mad::evil_lol::shake: Quote
Lionees Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Kochana DIF,uważaj co piszesz,bo odebrałam to jak swego rodzaju zaproszenie:evil_lol:.Blisko mam,także pamiętaj:Nie znasz dnia ani godziny,kiedy Renatka wpadnie w odwiedziny:eviltong: Quote
Lionees Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Qrna znów mi sie coś pierdzieli na wątku.Wchodzę,a tam strona 1 zaczyna się od 12 wrzesnia:crazyeye:.Co jest z tym dogo?:mad: Quote
Recommended Posts