emdziolek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='deer_1987']głosuje na Vege emdziolka Aaa dziękuje:loveu::multi: Quote
PATIszon Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Bez sensu jest to wsrod psow rozdzielanie na połcie, Na czym? :roll: Quote
clockwork Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 jako że nie moge głosować na siebie :roll: bo bezsprzecznie wymiatam w konkurencji MISS :diabloti: głosuje na EMDZIOŁKOWĄ [SIZE=6]VEGE!!!! oświadczam iż moja decyzja jest świadoma i przemyślana.... oraz absolutnie nie pod presją :evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='clockwork']jako że nie moge głosować na siebie :roll: bo bezsprzecznie wymiatam w konkurencji MISS :diabloti: głosuje na EMDZIOŁKOWĄ [SIZE=6]VEGE!!!! oświadczam iż moja decyzja jest świadoma i przemyślana.... oraz absolutnie nie pod presją :evil_lol::evil_lol::eviltong: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:no jak to nie można na CIEBIE :mad: no to :roll: głosuje na Vege emdziolka Quote
emdziolek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='clockwork']jako że nie moge głosować na siebie :roll: bo bezsprzecznie wymiatam w konkurencji MISS :diabloti: głosuje na EMDZIOŁKOWĄ [SIZE=6]VEGE!!!! oświadczam iż moja decyzja jest świadoma i przemyślana.... oraz absolutnie nie pod presją :evil_lol::evil_lol::eviltong: Ciiiii Madzia nie krzycz bo sie wyda:evil_lol: Dziękujemy:multi: Quote
gops Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 hehe nie no kurcze emadziolkowa jaki podstep :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='gops']hehe nie no kurcze emadziolkowa jaki podstep :evil_lol: fcale nie.... w życiu emciołkowej nie widziałam na dogo... nie znam jej, nie wiem kto to .... tak po prostu jej sucz mie sie spodobała..... zreszta jak większość tu .... można oddać głos na każdą panienke?? :razz::razz: Quote
emdziolek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:no jak to nie można na CIEBIE :mad: no to :roll: głosuje na Vege emdziolka Dziemkuje!:multi::multi: [quote name='clockwork']fcale nie.... w życiu emciołkowej nie widziałam na dogo... nie znam jej, nie wiem kto to .... tak po prostu jej sucz mie sie spodobała..... zreszta jak większość tu .... można oddać głos na każdą panienke?? :razz::razz: Właśnie my sie z Madzikiem nie znamy:shake: :diabloti: Quote
gops Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 heheh nono nie prawdopodobne :evil_lol: ..mozna oddac tylko jeden glos ;) Quote
lolka75 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 wszystkie psinki cudne:loveu: ja glosuje na LUNE OD ELA I LUNA:multi: Quote
Anja33 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Głosuje na emdziolek- Vega:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
dadiii Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 a moja Psota sie nie podoba ?? :(:(:(:( ale co mi tam :D wazne ze mi sie podoba ;D:D i jest moim oczkiem w glowie :D Quote
gops Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 :) no wlasnie najwazniejsze ze nam sie podoba dadii ;) Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 :loveu::loveu::loveu:wszystkie fajne i koffane ...dlatego Mój Ozzy nie startuje w żadnych Misterach ....:razz: Quote
Moniskaa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Przypominam sie :evil_lol: tzn moj Skayper :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 głosuję na emdziolkową Vegę :multi::multi::multi: goł goł babeczki !!!! :) Quote
PATIszon Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 gops napisał(a):hheh na plci :razz: hheh, a nie na plcie przypadkiem...?:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 A czy to wazne wazne ze wszyscy zrozumieli, jezeli kogos uraziłam swoja "polszczyzna" to przepraszam ale czesto pisze szybko na dodatek mam dysortografie co mnie nie bardzo usprawiedliwia bo przeciez błedy sa podkreslane... no ale Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 cocker głosujemy tylko raz :) nie zapominaj Quote
Recommended Posts