Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dadiii napisał(a):
a ja mam pytanie czy jury wybierajac 3 psy biora po uwage ilosc glosow i czy ogladaja jeszcze ich zdjecia np. w galeriach czy cos w tym stylu?

dobrze by bylo..moja kella na zdjeciach ma 5 miesiace ponad a teraz ma 7 wiec sie zmienila troszke ;)

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od poczatku pisałam jak bedzie w ogole to tylko ja i bett (teraz zaba88) mielismy wybierac...

Ale powoli chyle sie ku temu zeby zrobic dogrywke i psa wybrac dzieki waszym głosom;)

Posted

smallpati napisał(a):
aaaaa

no ale po co teraz jest dogrywka jak już mamy 10?

ja tak wypytuje bo nie do końca wiem jak to wygląda i dlatego ;)

nie jest 10 tylko 9, bo reszta miała po 1pkt, teraz z tych co mieli 1pkt wypieramy jednego psa do 10.

spać miałaś! : P

Posted

wiecie co to głosowanie jest takie troche nieludzkie - każdy uważa ,że jego psinka jest najpiękniejsza i tak powinno być a nie ,że głosujemy. Co to jest wogole na jakiej podstawie wybieracie miss ? znajomości

Posted

Martinee napisał(a):
wiecie co to głosowanie jest takie troche nieludzkie - każdy uważa ,że jego psinka jest najpiękniejsza i tak powinno być a nie ,że głosujemy. Co to jest wogole na jakiej podstawie wybieracie miss ? znajomości

ej to tylko zabawa :roll: tak samo jak wybiera się ludzką miss. Głosujesz według swoich upodobań, lub jeżeli uważasz że to głupie to nie głosujesz. Nas nie interesuje co ty uważasz na temat swojego psa bo to jasne, nas interesuje jakie masz upodobania w innych psach. A jeżeli myślisz że wszystko jest ustalane na podstawie znajomości to aż żałuje że są takie niedowiarki i pesymiści :shake:

Posted

wiesz co ,a z resztą nie będe nic już pisać bo to się mija z celem robcie co chcecie i wybierajce kogo chcecie i tak wygrają te ładniejsze bo to wiadomo

the end

p.s
nie jestem niedowiarkiem i pesymistą

Posted

no właśnie o to chodzi żeby wygrał psiak który nam się najbardziej podoba. :roll:

No właśnie the end, skoro ci się nie podoba ta zabawa to nie znaczy że musisz psuć ją innym :shake: