gops Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 dadiii napisał(a):a ja mam pytanie czy jury wybierajac 3 psy biora po uwage ilosc glosow i czy ogladaja jeszcze ich zdjecia np. w galeriach czy cos w tym stylu? dobrze by bylo..moja kella na zdjeciach ma 5 miesiace ponad a teraz ma 7 wiec sie zmienila troszke ;) Quote
anetta Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 A to się porobiło :evil_lol: Głosuje na Timona :) A ja dziękuje wszystkim za oddanie dotychczasowych głosów na moje czworonogi :)) Quote
Ela i Luna Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Luna jest w 10! :bigcool::B-fly::Cool!:Dziękujemy!!! :loveu: W dogrywce głosuję na palma- Boogie Quote
SZPiLKA23 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Wszystko bedzie brane pod uwage łacznie z galeriami jak je ktos ma:) poczytamy o piesku i jego charakterze ;) Quote
NightQueen Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 w takim razie po co było to całe nasze głosowanie, skoro miss wybierają sędziowie :confused::niewiem::hmmmm: Quote
SZPiLKA23 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Od poczatku pisałam jak bedzie w ogole to tylko ja i bett (teraz zaba88) mielismy wybierac... Ale powoli chyle sie ku temu zeby zrobic dogrywke i psa wybrac dzieki waszym głosom;) Quote
NightQueen Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 no ja wiem że od początku było mówione że wy wybieracie, ale po co było głosowanie w takim razie? Quote
SZPiLKA23 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Dokładnie zeby dogomaniacy tez mieli wpływ teraz chociaz mamy ograniczone pole manewru... Quote
NightQueen Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Vitka napisał(a):Żeby wybrać 10! ;) aaaaa no ale po co teraz jest dogrywka jak już mamy 10? ja tak wypytuje bo nie do końca wiem jak to wygląda i dlatego ;) Quote
Vitka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 teraz wybierają najlepszą trójkę chyba ;)( jury ) A dogrywka bo było 9 ;] Quote
NightQueen Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 miałam ale mnie to zaciekawiło :evil_lol: nie jest 9 tylko 10 bo Moli i Vega mają po 1 miejscu (ale to 2 pozycje) Quote
Unbelievable Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 smallpati napisał(a):aaaaa no ale po co teraz jest dogrywka jak już mamy 10? ja tak wypytuje bo nie do końca wiem jak to wygląda i dlatego ;) nie jest 10 tylko 9, bo reszta miała po 1pkt, teraz z tych co mieli 1pkt wypieramy jednego psa do 10. spać miałaś! : P Quote
Avaloth Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 w dogrywce głos na Masaja od anetta ^^ można jeszcze w ogóle? xD Quote
SZPiLKA23 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Juz po wszystkim głosowanie trwało 3 dni wieczorkiem zliczam głosy ;) Small Ty chyba juz bedziesz miała obraz;) Quote
Martinee Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 wiecie co to głosowanie jest takie troche nieludzkie - każdy uważa ,że jego psinka jest najpiękniejsza i tak powinno być a nie ,że głosujemy. Co to jest wogole na jakiej podstawie wybieracie miss ? znajomości Quote
NightQueen Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Martinee napisał(a):wiecie co to głosowanie jest takie troche nieludzkie - każdy uważa ,że jego psinka jest najpiękniejsza i tak powinno być a nie ,że głosujemy. Co to jest wogole na jakiej podstawie wybieracie miss ? znajomości ej to tylko zabawa :roll: tak samo jak wybiera się ludzką miss. Głosujesz według swoich upodobań, lub jeżeli uważasz że to głupie to nie głosujesz. Nas nie interesuje co ty uważasz na temat swojego psa bo to jasne, nas interesuje jakie masz upodobania w innych psach. A jeżeli myślisz że wszystko jest ustalane na podstawie znajomości to aż żałuje że są takie niedowiarki i pesymiści :shake: Quote
Martinee Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 wiesz co ,a z resztą nie będe nic już pisać bo to się mija z celem robcie co chcecie i wybierajce kogo chcecie i tak wygrają te ładniejsze bo to wiadomo the end p.s nie jestem niedowiarkiem i pesymistą Quote
NightQueen Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 no właśnie o to chodzi żeby wygrał psiak który nam się najbardziej podoba. :roll: No właśnie the end, skoro ci się nie podoba ta zabawa to nie znaczy że musisz psuć ją innym :shake: Quote
dog193 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Hej czy już jest wszystko wiadomo??? Czy jury już wybrało??? Pytam bo jestem strasznie ciekawa kto wygrał :cool3: Quote
Recommended Posts