Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Selenga napisał(a):
mam nadzieję, że nie zdąży dojechac do Murki :)
oczywiście byłoby jej tam jak w niebie, ale mam nadzieję, że wcześniej trafi do WŁASNEGO domku

wystawić jej allegro już?

Jak mozna, to pewnie ze tak:lol:
Z info, ze sunia jest wysterylizowana.

Posted

Mam dobre wieści:lol:
Pepsi ma dobrego anioła stróża:lol:
Znalazła się po tak długim czasie, została zabrana do DT ale tego jeszcze mało...
Dzisiaj po sterylce rodzina weta postanowiła zatrzymac ją do czasu, jak nie znajdzie domu:lol:
Sunia czuje sie dobrze, jest przemiła, cały czas wystawia brzuś do miziania i chyba tym ujęła swjego weta;)
Będa zdjęcia.
Trzymajcie kciuki za szczęsliwe zakonzcenie historii suni czyli za szybkie znalezienie domku.

Posted

Tola napisał(a):
Mam dobre wieści:lol:
Pepsi ma dobrego anioła stróża:lol:
Znalazła się po tak długim czasie, została zabrana do DT ale tego jeszcze mało...
Dzisiaj po sterylce rodzina weta postanowiła zatrzymac ją do czasu, jak nie znajdzie domu:lol:
Sunia czuje sie dobrze, jest przemiła, cały czas wystawia brzuś do miziania i chyba tym ujęła swjego weta;)
Będa zdjęcia.
Trzymajcie kciuki za szczęsliwe zakonzcenie historii suni czyli za szybkie znalezienie domku.

Pepsi, Ty farciaro!!!

Martuś, może faktycznie jakiegoś innego maluszka znajdziesz w schronisku na miejsce Pepsi, przypuszczam, że Murka się zgodzi:)

Posted

agusiazet napisał(a):
Pepsi, Ty farciaro!!!

Martuś, może faktycznie jakiegoś innego maluszka znajdziesz w schronisku na miejsce Pepsi, przypuszczam, że Murka się zgodzi:)

Juz mamy maluszkę. Będzie wysterylizowana, dojdzie do siebie w domu mamy mojej koleżanki no i potem kto wie...

Posted

To trzymajcie kciuki za tę miłość na zabój!!!
Rodzinka jest sunią zachwycona:lol:
A Pepsi zachowuje się jak księzniczka - delikatnie je, z gracja spaceruje, jest bardzo delikatna do córeczki Państwa. A przy tym cicha, spokojna:loveu:
TZ znajomej - ten wet - pyta, jak ona taka delikatna przezyła schroniskowe warunki.
Mam zdjecia, wstawię wieczorkiem:lol:
Sunia ma nie więcej jak 3 lata

Posted

agusiazet napisał(a):
Ale z tego, co rozumiem jest to dom tymczasowy i Pepsi trzeba szukać domu stałego, chyba, że tak się pokochają na zabój!!!

Tak; na razie to tylko DT.

Posted

Może sama uszyj, jak nie kupisz. Dla malej suczki używam nogawki spodni od piżamy, otworki na przednie łapki i troczki na grzbiecie do zawiazania, 6-8 sztuk. Ale muszę powiedzieć, ze tyle suczek było u mnie w domu po sterylizacji, a ubranko nosila tylko jedna, ta pierwsza, reszta "się goiła' bez, ale miałam oczywiscie przygotowane w pogotowiu. Nie wygryzaly szwów, tylko trochę ranki były wylizane - ale to mialam pod kontrolą z aluspreym.