malagos Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Marta, bedziesz w schronisku? Dzielna dziwewczyno, trzymaj sie jakoś.... Quote
Tola Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 malagos napisał(a):Marta, bedziesz w schronisku? Dzielna dziwewczyno, trzymaj sie jakoś.... Byłam:-( Niestety zdjecia Pepsi musza wystarczyc te, które są... Dzisiaj ta psina trzęsła sie okropnie, serduszko to jej o malo nie wyskoczylo:-( Ona jest w dalszych boksach, rzadko kto tam zaglada, psina boi sie wynoszenia. Tak chciałabym ją zabrac z tego miejsca, zeby zobaczyłą świat:-( Quote
agusiazet Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Musimy się cieszyć, że jest i starać się jak najszybciej wyciągnąć!!! Pytałam się Murki na wątku hotelikowym, kiedy Pepsi mogłaby do niej pojechać - na razie nie ma odpowiedzi. Myślę, że jeśli któraś lub któryś z Was mógłby zadeklarować sumę na miesiąc, jaką mógłby przeznaczyć na sunię byłoby dobrze. Ja mogę dać 100 zł. Jeśli możecie to już róbcie dla Pepsi bazarki, żeby choć trochę kasy mieć dla niej zgromadzone. Quote
agusiazet Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Na razie wstrzymam się z Allegro dla Pepsi, może Jaaga z Katowic ją weźmie, więc byłyby dokładniejsze wieści o małej!!! Quote
malagos Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 ale by było dobrze, przecież to moze uratować jej zycie - o schronisku w Zamosciu jest wątek :angryy: Quote
Tola Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Bardzo bym chciala, aby sunia wyszla. Ona jest u nas bez szans na adopcje... Quote
agusiazet Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Jaaga nie może, brak zgody męża:( Może jednak jogi ją weźmie!!! Quote
agusiazet Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Nic nadal nie wiadomo, poczekam jeszcze chwilkę na wyklarowanie się sytuacji i zacznę Pepsi ogłaszać, bo czas leci!!! Quote
agusiazet Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Chyba Jogi pojechała dziś do Zamościa, może weźmie Pepsi:) Quote
Tola Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Jogi była w schronie, rozmawialam z nią tuz przed wjazdem, prosilam o zajrzenie do Pepsi... Quote
agusiazet Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 I co, czy wzięła Pepsi? Chyba nie - skoro nic nie piszecie:( Quote
Tola Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Wszyscy teraz na watku zamojskim, a o suniach niewiele osób pamięta:-( Pepsi i Sonia nadal w schronie:-( Quote
agusiazet Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Czyli jak na razie w hoteliku Murki cała nasza nadzieja:( Czy ktoś jest chętny i ma fanty, żeby zbierać kasę na hotelik Pepsi? Martuś, mam prośbę - dopisz w tytule wątku, że szukamy chętnych sponsorowania hoteliku dla Pepsi. Może jakaś dobra dusza się trafi:) Quote
agusiazet Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Czyżby od wczoraj nikt nie zajrzał do Pepsi? biedna mała, nikomu nie potrzebna suczynka!!! Quote
Tola Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Mnie dogo działa strasznie:mad: Zaraz zmienię tytuł. Dzisiaj u nas w szkole była zbiórka na schronisko. Wymysliłysmy z kolezanką, ze pieniadze przeznaczymy na Pepsi, jezeli znajdzie DT, moze na hotelik, zawsze to będzie troche więcej. Quote
agusiazet Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Mnie też działa nie najlepiej, od wczoraj do teraz nie mogłam się tu dostać, bo nic się nie otwierało. Dobrze, że ktoś pierwszy zacznie zbierać kasę, bo choć 300 zł na początek trzeba mieć uzbierane!!! Marto, czy chodzicie do schronu? Bo te zdjęcia Pepsi nie są zbyt dobre, sa szanse na lepsze? Bo można by spróbować z Allegro. Czy mogłabyś dopisać w tytule wątku, że szukamy chociaż DT płatnego i sponsorów? Quote
sacred PIRANHA Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 w tej chwili odwiedziny w schronie sa niestety w bardzo nerwowej klotliwej atmosferze:(:(:( ja chcialam pojsc na spokojnie ale nie udalo sie...probowalam wytlumaczyc ze interesuja mnie psy a nie wojna ale chyba nikt mi nie uwierzyl, wiec nawet nie chodzilam po boksach i nie widzialam pepsi:( Quote
agusiazet Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Tego się właśnie obawiałam, że na tej wojnie nadal będą cierpieć psy! Ale chyba to jednak słuszna decyzja, bo ludzie nie mogą się czuć bezkarni!!! Zwłaszcza, gdy mieli radować, pomagać i leczyć!!! Quote
agusiazet Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Podnoszę Pepsi, przynajmniej to mi się uda!!! Quote
Tola Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Ja tez. Sprobuje pomyślec o lepszych zdjeciach. Nie wiem jak to będzie:roll: Quote
Recommended Posts