Tola Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Coli nie ma. Rozmawiałam z 1 pracownikiem, on jej nie wydawał. Pozostali mi jeszcze 2, moze jeden z nich wydał sunię. Tak myslę, ze moze ktos zobaczył ją na stronie schroniska, zachwalałam tam sunię. Strone oglada duzo osób z Zamościa i okolic, moze komus spodobała się. Ostatnio napisala do mnie pani, wypatrzyła na stronie starego psa onka, wyslalam jej wiecej zdjeć, zastanawia sie nad adopcją. Moze i Coli udało się. Ale bede pytac. Nie ma tez Fredzia, a jego na pewno nikt nie zabrał. Quote
malagos Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Martuś, pozostaje nam nadzieją, ze sunia znalazła dom... :cool1: Psy znikają... strasznie to smutne :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 nie ma fredzia? kiedy go nie bylo?:( w sobote jeszcze byl:( Quote
agusiazet Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Marta nie znalazła w schronie ani Coli, ani Fredzia!!! Czy tam są jakieś eutanazje czy zagryzienia? Quote
Tola Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Dziewczyny, bede szukac, na razie mam nadzieję ze Fredzio siedział w boksie albo spał. Tylko musze znalezc czas na wyjazd do schronu... Moze podjedzie ktos inny, zobaczymy... Ja tez sie martwię:roll: Quote
agusiazet Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Dziewczynki, a przynajmniej jedna się przypominają! Quote
Tola Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Moze jutro cos sie wyjasni... Wierzę, ze Cola jest juz w nowym domciu. Pepsi trzymaj się! Quote
Tola Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Coli nie ma, obeszłam wszystkie boksy. To taka ładna sunia, moze ktos ja zabrał? Pepsi wygrzewała się na słońcu. Spada dziewczynka... Zapraszam na wątek kolejnych zamojskich dziewczyn... Biała jest w złym stanie, bardzo wychudzona. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110462 Quote
agusiazet Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Musimy wierzyć, że Coli się poszczęściło!!! Teraz trzeba pomóc Pepsi. Może warto by zamówić jej miejsce u Murki. Ja jednak jej nie wezmę, mąż się nie zgadza! Quote
Tola Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Aguś, rozumiem. Moze jednak suni uda sie znalezc dom... Do Murki nie pojedzie, przynajmniej teraz, bo to jednak duze obciązenie finannsowe, ja nie moge miec teraz takich wydatków Quote
agusiazet Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Pewnie, że to obciążenie nie na Ciebie! Zresztą u Murki trzeba teraz czekać grzecznie w kolejce. Można by jej zaklepać miejsce i zbierać kasę np z bazarków lub innych dobrych dusz. Jestem, niestety, pewna, że ze schronu nikt jej nie adoptuje:( Jakoś ten typ piesków nie wzbudza zainteresowania ludzi:( Quote
Tola Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Wiem:-( Wszystkie zamojskie sunie w tym typie z trudem znajdowały dom... Pomyslimy Aga o suni. Szkoda zeby tak marniała w schronie:roll: Quote
BIANKA1 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 A nie można się dowiedzieć co stało się z Colą ? Quote
Tola Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 BIANKA1 napisał(a):A nie można się dowiedzieć co stało się z Colą ? Zakładam, ze poszła do adopcji, bo przeciez jacys ludzie przyjezdzają i adoptują psy. Cola to zdrowa i ładna sunia. Nie raz przeciez jezdziłam sprawdzac ogłoszone psy i cieszyłam sie, jak juz ich nie było. Ale po sprawie z Marlonem czuje sie podle:-( Quote
agusiazet Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Pepsi została sama i czeka!!! Zaklepałam jej miejsce u Murki i trzeba zbierać pieniążki! Czy ktoś jest chętny do pomocy? Quote
agusiazet Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Wygląda na to, że nikt :( Trudno jakoś poradzę sama - muszę i już! Quote
Tola Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 agusiazet napisał(a):Wygląda na to, że nikt :( Trudno jakoś poradzę sama - muszę i już! Wyjeżdzałam na wolne dni, dlatego nien zagladałam na dogo. Aga; dzieki za Pepsi; to wielka szansa dla suni. Ja finansowo systematycznie nie mogę niestety pomagac:roll: Mogę na początek opłacic dojazd do Murki... Quote
agusiazet Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Marto, Pepsi ma miejsce w kolejce do Murkowego hoteliku, ile to potrwa - ponoć do wakacji albo nawet dłużej. Ja porobię małej bazarki i będę zbierać pieniążki, bo Murka nie zgodziła się ich zbierać u siebie. Moim zdaniem to jedyna szansa tej suni! Quote
agusiazet Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Czy zagląda tu ktoś, kto umie robić banerki - może być za niewielką odpłatnością!!! Pepsi przydałby się łapiący za serce banerek!!! Proszę, a może znacie kogoś kto umie robić - dajcie znać - skontaktuję się z nim!!! Quote
Tola Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 agusiazet napisał(a):Czy zagląda tu ktoś, kto umie robić banerki - może być za niewielką odpłatnością!!! Pepsi przydałby się łapiący za serce banerek!!! Proszę, a może znacie kogoś kto umie robić - dajcie znać - skontaktuję się z nim!!! Aga - ostatnio do Pepsi zaglądamy tylko my obie:roll: Tym bardziej wielkie dzieki, ze chociaz Ty jestes z zamojską sunią. Sprobuję kogos znależć - Pepsi przyda sie banerek! Quote
Tola Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Ja znowu nie mogę wejsc w swój podpis i zmienic go:roll: Quote
Recommended Posts