Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coli nie ma.
Rozmawiałam z 1 pracownikiem, on jej nie wydawał. Pozostali mi jeszcze 2, moze jeden z nich wydał sunię. Tak myslę, ze moze ktos zobaczył ją na stronie schroniska, zachwalałam tam sunię. Strone oglada duzo osób z Zamościa i okolic, moze komus spodobała się. Ostatnio napisala do mnie pani, wypatrzyła na stronie starego psa onka, wyslalam jej wiecej zdjeć, zastanawia sie nad adopcją.
Moze i Coli udało się.
Ale bede pytac.
Nie ma tez Fredzia, a jego na pewno nikt nie zabrał.

Posted

Dziewczyny, bede szukac, na razie mam nadzieję ze Fredzio siedział w boksie albo spał.
Tylko musze znalezc czas na wyjazd do schronu... Moze podjedzie ktos inny, zobaczymy...
Ja tez sie martwię:roll:

Posted

Aguś, rozumiem. Moze jednak suni uda sie znalezc dom...
Do Murki nie pojedzie, przynajmniej teraz, bo to jednak duze obciązenie finannsowe, ja nie moge miec teraz takich wydatków

Posted

Pewnie, że to obciążenie nie na Ciebie! Zresztą u Murki trzeba teraz czekać grzecznie w kolejce. Można by jej zaklepać miejsce i zbierać kasę np z bazarków lub innych dobrych dusz. Jestem, niestety, pewna, że ze schronu nikt jej nie adoptuje:( Jakoś ten typ piesków nie wzbudza zainteresowania ludzi:(

Posted

Wiem:-(
Wszystkie zamojskie sunie w tym typie z trudem znajdowały dom... Pomyslimy Aga o suni. Szkoda zeby tak marniała w schronie:roll:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
A nie można się dowiedzieć co stało się z Colą ?

Zakładam, ze poszła do adopcji, bo przeciez jacys ludzie przyjezdzają i adoptują psy. Cola to zdrowa i ładna sunia. Nie raz przeciez jezdziłam sprawdzac ogłoszone psy i cieszyłam sie, jak juz ich nie było.
Ale po sprawie z Marlonem czuje sie podle:-(

Posted

agusiazet napisał(a):
Wygląda na to, że nikt :( Trudno jakoś poradzę sama - muszę i już!

Wyjeżdzałam na wolne dni, dlatego nien zagladałam na dogo.
Aga; dzieki za Pepsi; to wielka szansa dla suni.
Ja finansowo systematycznie nie mogę niestety pomagac:roll:
Mogę na początek opłacic dojazd do Murki...

Posted

Marto, Pepsi ma miejsce w kolejce do Murkowego hoteliku, ile to potrwa - ponoć do wakacji albo nawet dłużej. Ja porobię małej bazarki i będę zbierać pieniążki, bo Murka nie zgodziła się ich zbierać u siebie. Moim zdaniem to jedyna szansa tej suni!

Posted

Czy zagląda tu ktoś, kto umie robić banerki - może być za niewielką odpłatnością!!! Pepsi przydałby się łapiący za serce banerek!!! Proszę, a może znacie kogoś kto umie robić - dajcie znać - skontaktuję się z nim!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Czy zagląda tu ktoś, kto umie robić banerki - może być za niewielką odpłatnością!!! Pepsi przydałby się łapiący za serce banerek!!! Proszę, a może znacie kogoś kto umie robić - dajcie znać - skontaktuję się z nim!!!

Aga - ostatnio do Pepsi zaglądamy tylko my obie:roll:
Tym bardziej wielkie dzieki, ze chociaz Ty jestes z zamojską sunią.
Sprobuję kogos znależć - Pepsi przyda sie banerek!