majqa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Mam nadzieję Andziu, że się mylisz, bardzo bym chciała...w przeciwnym razie, jeśli Państwo za jakiś czas kupią chomika to i pudel będzie za duży.:-( Quote
florida_blue Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 trafiła do DT do znajomych, oni mają pudelka, poczatkowo jakoś się między nimi układało, raz Hexa się odgryzła przy misce, ja mam z nimi stały kontakt. Mimo wszystko chcieli ją zostawić bo kochana, bo sie przyzwyczaili , bo... Pojechali z nią z własnej inicjatywy na leczenie uszek, zaszczepili ją ... Ale Iza dzwoniła, że JEDNAK nie mogą jej zostawić, bo tą pudliczke bardzo terroryzuje, mała sie chowa w domu, bo Hexa jej ciągle dokucza, podgryza, poluje na nią.... ona sie zachowuje identycznie jak moja... dlatego ja nie biore tymczasów (tylko bardzo scisle okreslone) - moja jak widzi mniejszego nie daj boze uciekającego i piszczacego psa - już pozamiatane. czasem jak zabieram psiaka i czeka u mnie na odbiór - to jest gehenna... tak andzia - masz racje - trafiłaś ... niestety musielismy ją odebrać, niedotrzymaie warunków umowy... tak to nazwijmy. do tych znajomych Hexa trafiła bardzo przypadkiem, wręcz wybłagałam, żeby ją wzieli... Iza się zakochała, upewniła się, że psica nie zje jej dzieci jak podrosnie ale wciaż był problem z pudelka... Z tym, że liczyliśmy na o, że Hexa sie wyciszy, uspokoi... Iza mówi, że Hexa swietnie się bawi ze szpicem jej tesciowej, szaleją razem......... Quote
doddy Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Szkoda, że tak beznadziejnie trafiła siostra Jasia i Malgoni... Chcielismy wtedy zabrać ją i samczyka ale miały taki super dom... jednak nie okazał się super. A co z chłopczykiem? Bo ona z chłopczykiem trafiła na wieś do czyjegoś wujka. Quote
florida_blue Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 no szkoda, bo bysmy wam dali wszystkie.... tak wyszło... Quote
florida_blue Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Hexa bardzo bardzo szuka domku - nauczyła się włazić po kreconych ażurowych schodach - za pudliczką - teraz psina nie moze się już schowac nawet na piętrze !!!!! Pomóżcie szukać tej diablicy domu, proszę, bo jak tam do niej pojadę ...:mad: Quote
florida_blue Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Hexa prosi o domek zanim Tymczasowa Opiekunka straci cierpliwość :mad: Quote
majqa Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 florida_blue napisał(a):Hexa prosi o domek zanim Tymczasowa Opiekunka straci cierpliwość :mad: A to nie daj Boże.:evil_lol: Hexo, odpuść pudlisi, przecież sama sobie kręcisz bat na pupę...:shake: Quote
GameBoy Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 omg ona się nazywa jak moje serce.... trzeba jakiejś pomocy w ogłaszaniu? Quote
andzia69 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 GameBoy napisał(a):a gdzie jest ogloszona? a chyba nigdzie:shake: Quote
florida_blue Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 allegro i forum Gazety Wyborczej i nasza strona Quote
Helga&Ares Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 jaka ona słodka! potrzebujecie bannerka? Quote
florida_blue Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 zrobiłam :) ale moze zrób - bo mój taki jakiś ,... nijaki :roll: Quote
Helga&Ares Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 florida_blue napisał(a):zrobiłam :) ale moze zrób - bo mój taki jakiś ,... nijaki :roll: przepraszam, nie zauważyłam. Jest piękny ten Twój,, nie będę kombinować:loveu: Szkoda że edycja podpisu mi nie działa:roll: Quote
florida_blue Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 no oskubie mnie ... jak nic mnie oskubie ten DT... nikt nie pyta o łobuziaka :( Quote
Selket Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Dzień dobry urwisie :mutli: Oć na pierwszą :calus: Quote
majqa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 W górę Hexo, bo będziesz miała oskubaną Ciocię Floridę !!! Quote
Recommended Posts