Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hexa juz w nowym domku :) Domek bez dzieci, za to z kotem. Hexa na razie go obserwuje, kot się boi i nie je :P Nie pisałam wczesniej, bo bałam się zapeszyć ale chyba wszystko już będzie ok :)

Posted

hehe :) liczę na kota bo sprytniejszy jest, jak bedzie miał dosyć hexy to sie ewakuuje i już :P - podobno ma pazurki obcinane wiec oczu jej moze nie wydrapie ;) a i ona jak w pychol dostanie to może inaczej na świat spojrzy ;)

generalnie strasznie nieufnie podeszłam do tej adopcji, odrzuciłam dużo domków które wydawały mi się nieodpowiednie...

• 1 year later...
  • 1 month later...
Posted

Co słychać w nowym domu u suni?
Ciekawa jestem jak wyrosła i czy nie ma problemów zdrowotnych.
U Jasia i Małgosi (części rodzeństwa zabranych przez nas) niestety wystąpiły problemy np. dysplazja.

• 2 months later...
Posted

[quote name='dosia.wil']No i co florido, udało się? Kolejny porzucony wątek? Czekamy na wieści ze szczęśliwie zakończonej adopcji :)

hmmm. wątek może porzucony, nie wszyscy maja tyle czasu, żeby siedzieć i wypisywać ochy i achy na temat adoptowanych psów, Hexa została adoptowana w kwietniu 2008, teraz ma nową malutką pańcię, zdjecia mam z lutego 2009 - czyli sprzed roku, dokładnie 10 mies po adopcji, poobcinane bo zawsze dostaję takie z przytulanym psem , a to jest kiepskiej jakosci i na dodatek było .bmp

listopad 2008:

luty 2009

doddy, nic mi nie wiadomo na temat zdrowotnych problemów suni, Domek nic nie sygnalizował. Moze akurat jej sie upiekło.

edit: jeszcze jedna fota :