Jump to content
Dogomania

!!!!! Chrcynno !!!!!! - schronisko - niedaleko Krzyczek...

Recommended Posts

Posted

[quote name='emilia2280']Mam przerwé (tea time) o 10.30 (11.30 w Polsce), mam juz telefon i za godziné dzwonié.[/quote]
:???::???::???::???::???:

• Replies 837
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwonilam kilkakrotnie, zostawilam wiadomosc z numerem mojej kom. proszác tylko o smsa kiedy mogé zadzwonic. Dzwonilam na stacjonarny do schronu i na kom. p. Lukaszewicza (wlasciciela)- tez zostawilam wiadomosc.

bedé próbowac, moze ktos zna jakies numery tel. na które ktos sié zglosi?

Posted

[quote name='emilia2280']
moze ktos zna jakies numery tel. na które ktos sié zglosi?[/quote]
Ja dostałam od pani kierownik numer : 602-630-451 (nie wiem czy masz taki sam) :cool1:

Posted

[quote name='Ziutka']Ja dostałam od pani kierownik numer : 602-630-451 (nie wiem czy masz taki sam) :cool1:[/QUOTE]
to dokladnie ten do niego na kom. ona tez ponoc ma ale nie znam. i ich domowego tez nie znam.

Posted

Nic z tego, ja chyba zaczné caly tydzien przed planowanym weekendem dzwonic zeby sié dodzwonic... Tylko nawet nie wiem czy Ziutka bédzie mogla jechac w nastépny weekend.
Ziutka powiedz kiedy moze, a ja juz od jutra bédé starala sié tam dodzwonic i przekazac termin odwiedzin.

Posted

[quote name='emilia2280']Nic z tego, ja chyba zaczné caly tydzien przed planowanym weekendem dzwonic zeby sié dodzwonic...[B][COLOR=Red] Tylko nawet nie wiem czy Ziutka bédzie mogla jechac w nastépny weekend.[/COLOR][/B]
Ziutka powiedz kiedy moze, a ja juz od jutra bédé starala sié tam dodzwonic i przekazac termin odwiedzin.[/quote]
Emilcia, w przyszły weekend śmigam na wesele więc odpada ale możesz mnie umawiać na kolejny weekend ;) na pewno nie zawiodę :cool3:

A dzisiaj nie byłyśmy bo za późno niestety się dowiedziałam o tym, że jednak można dzisiaj się stawić w schronisku...i miałam już ustalone inne plany na rano :roll:

Posted

[quote name='emilia2280'] Kasiaprodex, jesli masz mozliwosc skuteczniejszego dodzwonienia sié, powiadom prosze schron...[/quote]

Ciotki
Nie wiem jakie kto ma plany za dwa tygodnie i poprostu nie chce aby były jakies niedomówienia. Dzwońcie najlepiej troche wcześniej niz dzień wyjazdem.
Ziutka ma z kims jechac to najlepiej aby bezposrednio sie umówiły. Telefon ten co Ziutka przedstawiła jak najbardziej aktualny.

Posted

[quote name='Weronia']i jak się sprawy mają????
Byl ktoś? Nie było nikogo???
hmm?[/quote]
ja jestem do dyspozycji 24 maja jak pisałam wcześniej :lol:

Posted

[quote name='malagos']Porobicie zdjecia? Zajrzycie w każdy kącik?[/quote]
No właśnie po to jadę żeby porobić zdjęcia :cool3: :razz:

Posted

[quote name='malagos']Porobicie zdjecia? Zajrzycie w każdy kącik?[/quote]

tam żeby zajrzeć w każdy kącik musiałabyś mieć jakiś miesiąc czasu:D

Posted

Jutro rano dzwonié rano do p.Iwony- kobiety, która tam pracujé i z którá rozmawialam wczesniej i wspomnialam wtedy, ze tamta wizyta odwlekla sié o dwa tygodnie. Napisze rano po rozmowie czy wszystko ok.

Posted

[quote name='emilia2280']Jutro rano dzwonié rano do p.Iwony- kobiety, która tam pracujé i z którá rozmawialam wczesniej i wspomnialam wtedy, ze tamta wizyta odwlekla sié o dwa tygodnie. Napisze rano po rozmowie czy wszystko ok.[/quote]
Oki :lol: czekam w takim razie ;)

Posted

[quote name='Weronia']tam żeby zajrzeć w każdy kącik musiałabyś mieć jakiś miesiąc czasu:D[/quote]
E co Ty, gdzie diabeł nie moze, tak dogomaniaka posle :diabloti:

Posted

Wszystko ustalone. P.wlasciciel osobiscie oddzwonil na mojá irlandzká komórké :crazyeye: i wizyta Ziutki jutro miédzy 1 i 2 jutro zostala zaanonsowana :cool3: piéknie dziékujemy i trzymamy kciuki za wytrwalosc w obfoceniu wszystkich tamtejszych rezydentów :razz: