Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=&quot]
Pozi nie rozumiała co się stało. Przecież była dobrym psem... Kochała i była wierna...
Tak jak chciał jej pan, wydała na świat szczeniaki, które jej przedwcześnie odebrano.
Tak jak chciał jej pan, poszła za nim, a on ją zostawił w schronisku i kazał zostać...
Została, tak jak chciał... Przestała jeść, bała się zgiełku, obcych psów, nowych ludzi. Popadła w depresję...
I tak trafiła do nas. Nie mogliśmy znieść widoku jej rozpaczy. Daliśmy jej namiastkę domu. Ma tymczasową opiekę i miłość, jeśli miłość można nazwać tymczasową.
Powoli się otwiera, powoli rozkwita.
Pozi szuka domu, który już na zawsze pokocha jej wrażliwe jestestwo, domu, który doceni jej miłość dla ludzi, wreszcie domu, który zaakceptuje ją taką jaka, jest...piękną, mądrą 4-letnią, grzeczną bokserkę z długim, "roześmianym" ogonem.

[/FONT]

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Century Gothic]Boże widzisz i nie grzmisz:angryy:.......ludzie to serca chyba nie mają:shake:

Całuski dla Boksi, mizianko i duuuuuuuużo milości:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Boże widzisz i nie grzmisz:angryy:.......ludzie to serca chyba nie mają:shake:

Całuski dla Boksi, mizianko i duuuuuuuużo milości:loveu:
[/FONT]

Otóż to. Boksio to "Dusza Człowiek". Ech nie mam słów na takich ludzi. Mojego jamnika wychowywał bokser, wspaniały opiekun.

Posted

[quote name='Isadora7']Otóż to. Boksio to "Dusza Człowiek". Ech nie mam słów na takich ludzi. Mojego jamnika wychowywał bokser, wspaniały opiekun.
[FONT=Century Gothic]Nie wiem ja uważam że boksy to jedyna tak uczłowieczona rasa.....są cudowne i nie moge znieść ich cierpienia.........gdybym miała warunki mieszkaniowe to na pewno bym wzięła jeszcze jednego......albo dwa :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie wiem ja uważam że boksy to jedyna tak uczłowieczona rasa.....są cudowne i nie moge znieść ich cierpienia.........gdybym miała warunki mieszkaniowe to na pewno bym wzięła jeszcze jednego......albo dwa :roll:[/FONT]

No a zestaw "Boksio+jamnik" jest the best :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Isadora7']No a zestaw "Boksio+jamnik" jest the best :loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]Nie miałam więc muszę uwierzyć na słowo :lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie miałam więc muszę uwierzyć na słowo :lol:[/FONT]

Jamnik uwielbiał leżec "za etolę" czyli na szyjce boksia, a Kajtek (boksio) był wtedy jak w siódmym niebie. Do dzisiaj Rambo (jamolek) jak widzi boksa to dostaje amoku z zachwytu. Ktoś mi powiedział ze psy nie odrózniają ras ale ja widzę ze tak.

Posted

[quote name='Isadora7']Jamnik uwielbiał leżec "za etolę" czyli na szyjce boksia, a Kajtek (boksio) był wtedy jak w siódmym niebie. Do dzisiaj Rambo (jamolek) jak widzi boksa to dostaje amoku z zachwytu. Ktoś mi powiedział ze psy nie odrózniają ras ale ja widzę ze tak.[FONT=Century Gothic]Odróżniają odrózniają....psy są madrzejsze niż nie jeden człowiek..........to fantastycznie że tak im się fajnie układało :multi:[/FONT]

Posted

[quote name='GoniaP']Pozi w weekend była na grillu u znajomych tymczasowej Panci. Skradła tam serca wszystkich biesiadników. Kochana z niej pannica :loveu:[FONT=Century Gothic]Ludziska słyszyta.........wspaniała sunieczka :loveu:[/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT]
[FONT=Century Gothic]POMÓŻCIE! HOP HOP HOP NA PIERWSZĄ:multi:[/FONT]

Posted

malagos napisał(a):
Jakoś nie do konca skradła, skoro nikt jej nie przygarnał na stałe :cool1:

Bo tam sami studenci zagraniczni byli.... Chwała im za to, że pomagają bidom podczas studiów w Polsce i dają wspaniałe dt....