anula1959 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Gosieńko, jeszcze dziś zrobię allegro , śliczna jest :loveu:. Dlaczego ludzie to robią , nigdy tego nie zrozumiem:-(......... Quote
GoniaP Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 anula1959 napisał(a):Gosieńko, jeszcze dziś zrobię allegro , śliczna jest :loveu:. Dlaczego ludzie to robią , nigdy tego nie zrozumiem:-(......... Dziękuję Ci Anulka :) Jak zwykle jesteś niezastąpiona :loveu: Quote
anula1959 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Gosiu , tylko potrzebne mi są namiary na Ciebie;). Bo rozumiem , że Ty będziesz robić selekcję domków;) Quote
anula1959 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Nasza gwiazdeczka na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=341724358 POWODZENIA MALUTKA:lol:! Quote
GoniaP Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Jeszcze raz bardzo Co dziękuję :) To teraz Pozi, śmigaj do najlepszego na świecie domku!!! Quote
anula1959 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Fafelku kochany , nikt do ciebie nie zagląda? :shake: Quote
Donvitow Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Rany. Aga kochanie. Fajnie że jesteś. Buziaki Quote
AgaiTheta Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Donvitow napisał(a):Rany. Aga kochanie. Fajnie że jesteś. Buziaki Kajetan to Ty nie wiesz, ze ja cząstkę serca u Goni zostawiłam? Zawsze będę... Quote
apple Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Century Gothic]Pozi pokaż się na pierwszej....a nóż :razz:[/FONT] Quote
anula1959 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Pozi ma już 250 wyświetleń i doczekała się juz jednego obserwatora;) Quote
GoniaP Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Dziś zadzwonił do mnie facet, który chciał ją władować do kojca w gospodarstwie. Nic z tego! Napisał też do mnie gość, a pierwsze i jedyne pytanie które zadał, to czy Pozi jest wysterylizowana. Jestem pewna, że więcej już się nie odezwie... Zakładamy się??? :razz: Quote
anula1959 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 GoniaP napisał(a):Dziś zadzwonił do mnie facet, który chciał ją władować do kojca w gospodarstwie. Nic z tego! Napisał też do mnie gość, a pierwsze i jedyne pytanie które zadał, to czy Pozi jest wysterylizowana. Jestem pewna, że więcej już się nie odezwie... Zakładamy się??? :razz: Nic to Gosieńko , jak to powiadają "pierwsze koty za płoty";) A któż to ma taką ułańską fantazję i psinkę tak przebrał:lol:? Quote
GoniaP Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 anula1959 napisał(a):Nic to Gosieńko , jak to powiadają "pierwsze koty za płoty";) A któż to ma taką ułańską fantazję i psinkę tak przebrał:lol:? To zdjęcie było pewnie zrobione jak Pozi trafiła do schronu. Było zimno, a ona z "salonów" do zimnicy się przeniosła, i pewnie dostała ubranko.... Nasza Pozi to mała agresorka;) Nie toleruje innych suk, niektórych samców, no a kotów to już wcale... Quote
Weronia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 tak, to zdjęcie jest stare. Jak Pozi niedługo była w przytulisku. A ubranko po to, żeby piesiowi zimno nie było.:) Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='GoniaP']Dziś zadzwonił do mnie facet, który chciał ją władować do kojca w gospodarstwie. Nic z tego! [FONT=Century Gothic]Never!!!!!!:shake: Pozi kochaniutka hopaj na pierwsze może ktoś jeszcze zadzowni (ktoś sensowyny:cool1:) [/FONT] Quote
anula1959 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 A no tak , boksie mają króciutką sierść... to wszystko tłumaczy;) A z tą nietolerancją Gosieńko ...hm... trzeba będzie odpowiedzialny domeczek no i bez zwierzątek :cool3:. A jak Pozi do dzieci? Quote
GoniaP Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 anula1959 napisał(a):A jak Pozi do dzieci? Dla ludzi to chodząca łagodność, nic tylko prosi o pieszczoty. Ale dzieci w dt nie ma, i na razie nie wiemy... Quote
Recommended Posts