Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='danka1234']O matko następna jamnicza bidula.gdzie jest to schronisko tzn. koło jakiego miasta? Isadora widze że juz tu jesteś,super,ściągamy jamnikomaniaków do pomocy.[/quote] To o ile się nie mylę województwo podkarpackie :p Quote
danka1234 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Kurcze strasznie daleko ode mnie bo dała bym jej tymczas po sterylce. Juz znalazłam na mapie to koło Ukraińskiej granicy. Isadorko wiesz że wszyscy czekają na wątku Filipka ,,miej litośc nad nami. Quote
danka1234 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='deer_1987']czekam na pomyslne rozwiazanie!!![/quote] deer ty nie czekaj tylko myśł co robić :mad::eviltong: Quote
taxelina Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 No co.. na nasze-jamniki moge dodac :P ale tam sa tylko hodowcy... Quote
danka1234 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='deer_1987']No co.. na nasze-jamniki moge dodac :P ale tam sa tylko hodowcy...[/quote] Wiem wiem tylko żartowałam.:evil_lol: Jak już się wszystkie jamnikomaniaki zbiorą to coś wymyślimy. Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Dziewczynka ma spore powodzenie. Ale tak się składa że moje allegrowe psiaki (szczególnie jamniki) mają duże powodzenie. Prym teraz wiedzie Filip (~600 wejść na allegro+3 obserwatorów), który i tak już ma domek ale aukcji nie zamykam bo to psychologiczne zagranie. A może się trafi że innego wstawię w jego miejsce i będzie miał już licznik nabity. A drugi taki jest w wieku zbliżonym do Filipka, trochę starszy. Też ma kilkaset wejść i obserwujących. Amisia tez parę godzin jest allegro i ma całkiem dobry wynik i obserwatora. WITANKO FORTUNA :) :) Quote
danka1234 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Kurcze Filip juz domek ma,żeby to nie dziewczyna to bysmy podmienili bo kolor ten sam, co nie? Wejść dużo zobaczymy . Fortuna witam ,szybko jestes . Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='danka1234']Kurcze Filip juz domek ma,żeby to nie dziewczyna to bysmy podmienili bo kolor ten sam, co nie? Wejść dużo zobaczymy . Fortuna witam ,szybko jestes .[/quote] Danusia akurat ona nie będzie raczej potrzebowała. Aukcja jeszcze na starcie i na tą porę ma 50 wejść ( a ma też alegratkę i jeszcze jej zrobię inne tylko się uporam z w domu) i obserwatora. Jamniki ładnie "schodzą" a moje aukcje tez ładnie chodzą, jakoś tak :). Ona jutro to będzie miała już min 150. Dopiero się rozkręca Płeć w aukcji zmienić to mały problem, tak się robi bo jak sie wystawia aukcje na 14 dni to się i tak za ten czas płaci io tak wiec nieraz się podmienia jak piesek znajdzie domek innego sie wsadza na dokończenie aukcji. Quote
danka1234 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Isadora7']Danusia akurat ona nie będzie raczej potrzebowała. Aukcja jeszcze na starcie i na tą porę ma 50 wejść ( a ma też alegratkę i jeszcze jej zrobię inne tylko się uporam z w domu) i obserwatora. Jamniki ładnie "schodzą" a moje aukcje tez ładnie chodzą, jakoś tak :). Ona jutro to będzie miała już min 150. Dopiero się rozkręca Płeć w aukcji zmienić to mały problem, tak się robi bo jak sie wystawia aukcje na 14 dni to się i tak za ten czas płaci io tak wiec nieraz się podmienia jak piesek znajdzie domek innego sie wsadza na dokończenie aukcji.[/quote] To super,ja sie na alegro nie znam toTy jestes fachowcem w tej dziedzinie;) Wiesz ze ja tylko takie przyziemne sprawy ;) Czyli trzeba trochę poczekać. Quote
Fortuna Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [Fortuna witam ,szybko jestes .[/quote] Staram sie jak moge Quote
danka1234 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Fortuna'][Fortuna witam ,szybko jestes .[/quote] Staram sie jak moge[/quote] Ochyba uczysz sie pisac z cytatem ale Ci troche nie wyszło, tak? :roll: Quote
Fortuna Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Przypuszczam ze bardzo szybko znajdzie domek. Quote
Fortuna Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='danka1234']Staram sie jak moge[/quote] Ochyba uczysz sie pisac z cytatem ale Ci troche nie wyszło, tak? :roll:[/quote] Do tej pory nie mialam problemu, ale teraz chcialam dac tylko czesc cytatu i mi nie wyszlo Quote
Fortuna Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 O patrz teraz tez dziwnie wyszlo, czesc jest cytatem a czesc nie. No ale coz , ucze sie. Quote
KWL Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 No zawsze łatwiej wydać ładne młode, zdrowe, małe, krótkowłose niż starego, chorego kaukaza :-) Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='KWL']No zawsze łatwiej wydać ładne młode, małe krótkowłose niz kaukaza :-)[/quote] Niekoniecznie młode. 12 letnia jamnisia "wisiała" u mnie na aukcjach nieco ponad tydzień. Mój tymczas Filipek (10 lat) ma już dom, ale aukcje tez a na niej już teraz 4 obserwujących i 600 wejść a aukcja. A 12 letni jamnik po niecałych dwóch dniach aukcji ma ponad 200 wejść i obserwatorów Quote
Koperek Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [I]Czasami nie do sprawdzenia, ale zapytam:[/I] [B]Jak [SIZE=3][COLOR=magenta]JAMNISIA[/COLOR][/SIZE] reaguje na koty???[/B] Quote
SZPiLKA23 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Ładnie watek pogalopował.... ciesze sie ze sa duze szanse na dom dla Amisi :) Quote
SZPiLKA23 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Koperek'][I]Czasami nie do sprawdzenia, ale zapytam:[/I] [B]Jak [SIZE=3][COLOR=magenta]JAMNISIA[/COLOR][/SIZE] reaguje na koty???[/B][/quote] Nie sprawdzałysmy Quote
Koperek Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 A możecie sprawdzić??- tak przy okazji oczywiście! (wiem, że rzadko tam jedziecie- jak czas pozwoli, ale pliiiiiiiiiiiiiiiissssssss;)) Quote
Recommended Posts