Ania i Kajber Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Beka nic się nie martw,trzeba ciągle dawać Kreon, odpowiednią karmę, czasem podleczyć intensywniej i Boni będzie jeszcze żył kilkanaście lat. W maju podeślę jeszcze Kreon. Quote
ANETTTA Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 PETYCJA EMIR http://fundacja-emir.org/aktualnosci/PETYCJE/petycjaKielceKwiecien2008.htm Quote
szajbus Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Piękny, naprawdę piękny!!!! Domku, zaopiekuj sie nim! On na ciebie czeka! Quote
szajbus Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Podnoszę na noc psinkę, moze ktos go wypatrzy ! Quote
beka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Boni znów ma nie ładne qupy. Wczoraj i przed wczoraj sie zaczęło mimo tego że nic innego nie dostaje oprócz karmy i czerstwej bułki. Chudzieńki dalej, na oko jego waga nie uległa zmianie. Po konsultacji z wetem zwiększyłam dawke kreonu. Teraz przyjmuje po dwie tabletki do każdego posilku. Szukamy domku. Quote
szajbus Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Domku, ta psina cie potrzebuje!!!!!!!!!! Boni, piesku zareaguj właściwie na leczenie! Quote
beka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Bylismy na kolejnym zastrzyku. Boni tego nie lubi, więc została przekupiony kilkoma kulkami karmy. Biorąć Binika do siebie cały czas myślalm zebedzie z Samantą na działce. Jej chcłodne przyjecie spowodowało ze znalazł się z kojcu i niestety nawet jak Samanta znajdzie dom Bonik na działakę nie trafi. Znów odkryłam że jakis madry człowiem usiłuje dokarmiać psy. Kości z kurczaka, ze świnskich nóżek i chleb. Niestety nie moge dopuscic by ktos karmił Bonika. Bidulek , nie moze sobie swobodnie biegac...:( Quote
szajbus Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Szkoda, ale dzięki temu jego dieta będzie taka jak powinna być. Przypominamy, ze psinka czeka na kochający i troskliwy domek1 Quote
maggiejan Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 beka napisał(a): Chudzieńki dalej, na oko jego waga nie uległa zmianie. Beka, na ostatnim zdjęciu wygląda dużo lepiej niż na tym pierwszym. Ważysz go? On chyba jednak przytył... Quote
Ania i Kajber Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Chyba dobrze,ze dawka Kreonu zwiększona.Moje tez dostają teraz po 2 Kreony 10.000 do posiłku,bo są to duże psy(ON-ki), i zdażało się,że 1 Kreon 10.000 nie wystarczał. Można jeszcze probować dawać Kreon jednak 10-20 min. przed jedzeniem-wiem,ze jest to bardziej kłopotliwe,ja daję w kawałeczki chudej wędliny.Wtedy lek jest już lepiej przygotowany do wspomagania trawienia pokarmu. Quote
beka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 U nas na razie nie ma potrzeby przemycania leku. je wszystko ....i to w mgnieniu oka. Nie ważyłam go ale te zdjecia niestety nie oddają jego chudości. Myśle że środę pojadę go zważyć. W tej lecznicy do której chodze nie ma wagi... Quote
ewatonieja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Boni prosi o pomoc leki karma kasa ....:-( Quote
beka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Dzisiejsze zdjecia : Widać że dalej jest bardzo chudy :( Quote
ewatonieja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 nie ma wyraźnej poprawy w wygladzie :( kurna co robić? Quote
szajbus Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dac mu więcej czasu. Dostal zwiększona dawkę leków , muszą zacząć działać. Quote
Recommended Posts