Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tweety']Borysku, gdzie jakiś twój DT? [B]Tam, w schronie, umierają twoje koleżanki, bo nie mamy ich gdzie dać[/B]:-([/quote]

[COLOR=Red][B]Prosimy bardzo - pilnie potrzebne domy tymczasowe !!!![/B][/COLOR]

[B]Kolejne koty umrą jeśli nie zostaną szybko zabrane ze schronu !!!!![/B]
A nie ma już miejsc w szpitalu !!!

Posted

[quote name='przyjaciel_koni'][COLOR=Red][B]Prosimy bardzo - pilnie potrzebne domy tymczasowe !!!![/B][/COLOR]

[B]Kolejne koty umrą jeśli nie zostaną szybko zabrane ze schronu !!!!![/B]
A nie ma już miejsc w szpitalu !!![/quote]

niestety, dokładnie tak się stanie:-(

Posted

Borysek i inne krakowskie kociaki w potrzebie migusiem na pierwsza strone!

Zamruczcie cos przyjemnego dla ucha, zeby rano sie domki obudzily z pewnoscia w sercach, ze sa Wam przeznaczone :loveu:

Posted

Cioteczko Gosiu, jak miło Cię widzieć :)
A skąd Cię tu przywiało :evil_lol:
Jak tu jesteś, to ja jestem dobrej myśli. W końcu dzięk Tobie trzy super kociuchy mają super domek :evil_lol::diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Margo05']Cioteczko Gosiu, jak miło Cię widzieć :)
A skąd Cię tu przywiało :evil_lol:
Jak tu jesteś, to ja jestem dobrej myśli. W końcu dzięk Tobie trzy super kociuchy mają super domek :evil_lol::diabloti::eviltong:[/quote]
Ale gdybys Ty sie Makuszka nie zainteresowala, to kto wie, czy mialyby az tak wspaniale :cool3:

Nie moge sobie przypomniec, jak tu trafilam ... na dogo bywam rzadko, ale jak trafilam na zdjecia Boryska i tych biednych lapuniek :-( to prawie tu zamieszkalam :oops:

Hej hej! :multi:
Jesli domek jakis sie jeszcze zastanawia, to niech spojrzy na jego biedne pysio i wyobrazi sobie, jak cudownie bedzie na nim widac przymruzone z zadowolenia oczka, rozkosznie przeciagajace sie biedne lapeczki, i ciche slodkie "miau" patrzacego w oczy koteczka :kociak:

Posted

Makusia z Kornelcią i Matołkiem to super futerka i napewno miałyby wszędzie dobrze :) A my się cieszymy, że mają właśnie u nas :)

Tak jak Borysek będzie miał, jak do super domek wypatrzy :loveu:

Posted

Skroro juz sie cos pojawilo w mediach, to jest cien szansy, ze jakis urzednik sie ruszy :oops: - artykul jest z wczoraj, ale czy tylko na portalu, czy rowniez i w poniedzialkowej papierowej?

Borysek - zaistniales w mediach :klacz: Domkowi Tobie przeznaczonemu teraz bedzie latwiej Cie zauwazyc :multi:

Posted

Ja przepraszam najmocniej, ja sie nie znam na schronie krakowskim. Jak to jest z ta ich lecznica?
Bo schron jako schron podlega pod inspektorat weterynarii, ale lecznice juz raczej pod izbe.
Poztym niniejszym gratuluje p. MArcinowi Palosowi nieznajomosci obowiazujacego prawa w Polsce :evil_lol:

btw... tweety, od kiedy mym mamy lecznice ? :crazyeye:

pzdr
GreenEvil

Posted

[quote name='GreenEvil']Ja przepraszam najmocniej, ja sie nie znam na schronie krakowskim. Jak to jest z ta ich lecznica?
Bo schron jako schron podlega pod inspektorat weterynarii, ale lecznice juz raczej pod izbe.
Poztym niniejszym gratuluje p. MArcinowi Palosowi nieznajomosci obowiazujacego prawa w Polsce :evil_lol:

btw... tweety, od kiedy mym mamy lecznice ? :crazyeye:

pzdr
GreenEvil[/quote]

powtarzałam 3 razy, że jesteśmy fundacja współpracującą, nasz schron podlega pod TOZ

Posted

no Borysku... jeszcze na salonach nie byłeś, a już w prasie zadebiutowałeś ;) No.. to teraz patrzeć, jak się domki w kolejce poustawiają ;) więc teraz musimy się często pokazywać.. :lol:

Posted

Przeczytałam na innym wątku, że Tweety już napisała w sprawie tego tymczasu.

I bardzo Was prosimy !!!! Pomóżcie !!!!!
Może jakiś Wasz znajomy może przetrzymać choć jedną kocinkę ????

To kwestia kociego życia !!!!

[B]Każdy tymczas dla obecnie przebywających w lecznicy, lub dla tych zdrowych o Green pomoże chorym kocinkom w schronie !!![/B]
[COLOR=Red][B]Zwolni się dla chorych koteczków miejsce !!![/B][/COLOR]