Tweety Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 a ja podniosę Boryska na dobranoc, może ktoś go zobaczy i zechce przygarnąć na stałe Quote
przyjaciel_koni Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Tego Boryskowi najbardziej chyba potrzeba !!!! Opieka domowa jest zdecydowanie odmienna od szpitalnej... Prosimy o ...wszystko co się tylko da dla Boryska !!!! Quote
desideratum Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dzień dobry Kocinko:) jak się dzisiaj miewasz? A co to nikt dziś jeszcze Cię nie odwiedził? to może ze mną pójdziesz na spacerek? ;) hop.. Quote
przyjaciel_koni Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [B]Potrzebujący wsparcia i chociaż DT Borysek prosi o pomoc i Waszą pamięć !!! [/B]Margo -popraw avatara... Quote
Tweety Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Borysku, gdzie jakiś twój DT? Tam, w schronie, umierają twoje koleżanki, bo nie mamy ich gdzie dać:-( Quote
desideratum Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 no Kociaku... ja wiem, ze musisz odpoczywać, ale musisz tez wyjść na "salony", żeby ktoś cie zauważył... no to raz, dwa, trzy.. spacerujemy ;) Quote
przyjaciel_koni Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Tweety']Borysku, gdzie jakiś twój DT? [B]Tam, w schronie, umierają twoje koleżanki, bo nie mamy ich gdzie dać[/B]:-([/quote] [COLOR=Red][B]Prosimy bardzo - pilnie potrzebne domy tymczasowe !!!![/B][/COLOR] [B]Kolejne koty umrą jeśli nie zostaną szybko zabrane ze schronu !!!!![/B] A nie ma już miejsc w szpitalu !!! Quote
Tweety Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='przyjaciel_koni'][COLOR=Red][B]Prosimy bardzo - pilnie potrzebne domy tymczasowe !!!![/B][/COLOR] [B]Kolejne koty umrą jeśli nie zostaną szybko zabrane ze schronu !!!!![/B] A nie ma już miejsc w szpitalu !!![/quote] niestety, dokładnie tak się stanie:-( Quote
Gocha17 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Borysek i inne krakowskie kociaki w potrzebie migusiem na pierwsza strone! Zamruczcie cos przyjemnego dla ucha, zeby rano sie domki obudzily z pewnoscia w sercach, ze sa Wam przeznaczone :loveu: Quote
t_kasiek Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 co sie dzieje w tym schronisku ze kotki umieraja ??? :( Quote
Margo05 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Cioteczko Gosiu, jak miło Cię widzieć :) A skąd Cię tu przywiało :evil_lol: Jak tu jesteś, to ja jestem dobrej myśli. W końcu dzięk Tobie trzy super kociuchy mają super domek :evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
Tweety Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='t_kasiek']co sie dzieje w tym schronisku ze kotki umieraja ??? :([/quote] bardzo chciałabym wiedzieć:-( Quote
GreenEvil Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A ja poprosze o pomoc. [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9882422#post9882422[/url] pzdr GreenEvil Quote
Gocha17 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Margo05']Cioteczko Gosiu, jak miło Cię widzieć :) A skąd Cię tu przywiało :evil_lol: Jak tu jesteś, to ja jestem dobrej myśli. W końcu dzięk Tobie trzy super kociuchy mają super domek :evil_lol::diabloti::eviltong:[/quote] Ale gdybys Ty sie Makuszka nie zainteresowala, to kto wie, czy mialyby az tak wspaniale :cool3: Nie moge sobie przypomniec, jak tu trafilam ... na dogo bywam rzadko, ale jak trafilam na zdjecia Boryska i tych biednych lapuniek :-( to prawie tu zamieszkalam :oops: Hej hej! :multi: Jesli domek jakis sie jeszcze zastanawia, to niech spojrzy na jego biedne pysio i wyobrazi sobie, jak cudownie bedzie na nim widac przymruzone z zadowolenia oczka, rozkosznie przeciagajace sie biedne lapeczki, i ciche slodkie "miau" patrzacego w oczy koteczka :kociak: Quote
Margo05 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Makusia z Kornelcią i Matołkiem to super futerka i napewno miałyby wszędzie dobrze :) A my się cieszymy, że mają właśnie u nas :) Tak jak Borysek będzie miał, jak do super domek wypatrzy :loveu: Quote
Tweety Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 ukazał się artykuł o Borysie w Wyborczej [url]http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,5094364.html[/url] Quote
Gocha17 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Skroro juz sie cos pojawilo w mediach, to jest cien szansy, ze jakis urzednik sie ruszy :oops: - artykul jest z wczoraj, ale czy tylko na portalu, czy rowniez i w poniedzialkowej papierowej? Borysek - zaistniales w mediach :klacz: Domkowi Tobie przeznaczonemu teraz bedzie latwiej Cie zauwazyc :multi: Quote
GreenEvil Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ja przepraszam najmocniej, ja sie nie znam na schronie krakowskim. Jak to jest z ta ich lecznica? Bo schron jako schron podlega pod inspektorat weterynarii, ale lecznice juz raczej pod izbe. Poztym niniejszym gratuluje p. MArcinowi Palosowi nieznajomosci obowiazujacego prawa w Polsce :evil_lol: btw... tweety, od kiedy mym mamy lecznice ? :crazyeye: pzdr GreenEvil Quote
Tweety Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='GreenEvil']Ja przepraszam najmocniej, ja sie nie znam na schronie krakowskim. Jak to jest z ta ich lecznica? Bo schron jako schron podlega pod inspektorat weterynarii, ale lecznice juz raczej pod izbe. Poztym niniejszym gratuluje p. MArcinowi Palosowi nieznajomosci obowiazujacego prawa w Polsce :evil_lol: btw... tweety, od kiedy mym mamy lecznice ? :crazyeye: pzdr GreenEvil[/quote] powtarzałam 3 razy, że jesteśmy fundacja współpracującą, nasz schron podlega pod TOZ Quote
desideratum Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 no Borysku... jeszcze na salonach nie byłeś, a już w prasie zadebiutowałeś ;) No.. to teraz patrzeć, jak się domki w kolejce poustawiają ;) więc teraz musimy się często pokazywać.. :lol: Quote
Isabel Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Kinya oferuje DT [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106325&page=11[/URL] Quote
przyjaciel_koni Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Przeczytałam na innym wątku, że Tweety już napisała w sprawie tego tymczasu. I bardzo Was prosimy !!!! Pomóżcie !!!!! Może jakiś Wasz znajomy może przetrzymać choć jedną kocinkę ???? To kwestia kociego życia !!!! [B]Każdy tymczas dla obecnie przebywających w lecznicy, lub dla tych zdrowych o Green pomoże chorym kocinkom w schronie !!![/B] [COLOR=Red][B]Zwolni się dla chorych koteczków miejsce !!![/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts