desideratum Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Wszystko będzie dobrze... czas leczy każde rany... Quote
przyjaciel_koni Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='desideratum']Wszystko będzie dobrze... czas leczy [B]każde[/B] rany...[/quote] Moje wątpliwości wzbudziło niestety słowo "każde"... Chyba jestem nieco innego zdania... Ale nie jest to miejsce na takie polemiki... Co nie zmienia faktu, że mam nadzieję, i zgadzam się z głównym założeniem, że akurat Boryskowe rany ten czas uleczy !!! [B]Tylko dobrego Człowieka i opieki mu potrzeba !!!!! Domki potrzebne wszystkim koteczkom !!!! [/B] Quote
desideratum Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='przyjaciel_koni']Moje wątpliwości wzbudziło niestety słowo "każde"... Chyba jestem nieco innego zdania... Ale nie jest to miejsce na takie polemiki... Co nie zmienia faktu, że mam nadzieję, i zgadzam się z głównym założeniem, że akurat Boryskowe rany ten czas uleczy !!! [B]Tylko dobrego Człowieka i opieki mu potrzeba !!!!! Domki potrzebne wszystkim koteczkom !!!! [/B][/quote] cóż.. może faktycznie nie leczy, ale na pewno zabliźnia.. Najważniejsze, żeby kociak wyzdrowiał... W górę Borysku! Quote
desideratum Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Chodź kochaniutki, pospacerujemy troszkę... Quote
Tweety Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 w sprawie Borysa miałam dzisiaj różne urzędowe i medialne telefony. Nie wiem kto poza nami czyta ten wątek więc nie chcę tutaj wdawać się w szczegóły. A Borys ma mieć jutro robione dodatkowe badania i powtórzoną morfologię. Mam nadzieję, że doktor będzie pamiętał o zdjęciach łapek Quote
desideratum Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 właśnie fotki... łapek, ale i samego kiciula ;) Quote
Lemoniada Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Tweety']w sprawie Borysa miałam dzisiaj różne urzędowe i medialne telefony. Nie wiem kto poza nami czyta ten wątek więc nie chcę tutaj wdawać się w szczegóły. A Borys ma mieć jutro robione dodatkowe badania i powtórzoną morfologię. Mam nadzieję, że doktor będzie pamiętał o zdjęciach łapek[/quote] Te telefony to jakieś pozytywnie rozumiane czy wręcz przeciwnie? Czekamy na wyniki badań z niecierpliwością... Quote
przyjaciel_koni Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Oby wyniki były zdecydowanie lepsze !!!! Mam też nadzieję, że łapeczki się powoli goją... [B]Borysek bardzo potrzebuje bardziej indywidualnej opieki !!!! Potrzebny mu chociaż DT !!!![/B] Szybciej dojdzie do zdrowia !!! Quote
EVA2406 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Borysek, cudny Chłopak szuka domku. Kto wreszcie pokocha Boryska? Quote
desideratum Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Kochają go wszyscy, ale kto mu da domek? :-( Quote
KWL Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Na razie to niech on wreszcie zacznie szybciej zdrowieć, przecież dla człowieka to już byłby rok takiej masakry.... Quote
Tweety Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Widziałam się dzisiaj z Boryskiem, faktycznie umył się w końcu, pyszczek ma śliczny, kuwetka niestety nadal pusta a w jakim jest stanie kocinek będzie wiadomo jutro jak będą wyniki Quote
przyjaciel_koni Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Miło, że Borysek chociaż pyszczuś umył !!! Może powoli załapie... Tweety - ten kot był tak stłamszony przez sytuację, że mógł nawet zapomnieć, że jest kotem... Trzeba mu dać nieco więcej czasu... Przypominamy się Dogomanii !!!! [B]Kociny proszą Was o domy tymczasowe, stałe i niestety jak zwykle... o wsparcie finansowe !!!!![/B] Za każdą wpłatę, bazarki będziemy bardzo w ich imieniu wdzięczni !!! Quote
desideratum Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 gdybym tylko nie musiała sie znowu przeprowadzać.. niestety nie ma już odwrotu.. :-( czy mnie sie wydaje, że ktoś obiecywał fotki kociaka? :lol: co do kuwety, ja naprawdę bym nie panikowała...[COLOR=Black][B] przyjaciel koni [/B]ma rację.. kociak bardzo dużo przeszedł.. musi mieć czas na dojście do siebie.. miejmy nadzieję i trzymajmy kciuki, żeby szybko wyzdrowiał i otrząsł sie z traumy.. wierze, że będzie dobrze.. potrzeba tylko czasu.. najważniejsze jest znalezienie mu domu.. dobrego i kochającego domu.. [/COLOR] Quote
Tweety Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 obiecywałam fotki ale wyszły takie, że mało co widać, bo on jest w klatce stojącej na ziemi. Dlatego prosiłam weta aby zrobił mu ogólne i łapusiowe dzisiaj jak go będzie "przewijał" Quote
desideratum Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Suuuper!! To ja będę czekała z niecierpliwością ;) Quote
Isabel Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Wszyscy jesteśmy ciekawi postępów u Boryska! Quote
KWL Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Tylko czemu tak powoli...W tym tempie to jeszcze miesiącami będzie chorował :shake: Quote
desideratum Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='KWL']Tylko czemu tak powoli...W tym tempie to jeszcze miesiącami będzie chorował :shake:[/quote] nie ma co narzekać.. cieszmy się, że w ogóle jest lepiej.. wyniki lepsze, łapki się goją.. mnie po takich przejściach nie chciałoby się w ogóle żyć.. Quote
Tweety Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Przywożę dobre wieści: 1 - na przednich łapkach malutkie strupki, na tylnych duże ale suche 2 - Borys zaczyna porastać meszkiem na tych gołych częściach 3 - dzisiaj było jedno siusiu i kupka w kuwecie (reszta obok ale nie bądźmy drobiazgowi;)) 4 - wyniki - szczegóły jutro ale dziś, po rzucie oka, zbliżone do normy 5 - za tydzień kociuszek będzie mógł iść już na DT!!! Quote
desideratum Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 :loveu: niech ten tydzień trwa! Dawno tak dobrego nie było! [B]Tweety -[/B] lejesz miód na moje serce ;) o ile takowe jeszcze posiadam :eviltong: Quote
przyjaciel_koni Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Tweety']Przywożę dobre wieści: 1 - na przednich łapkach malutkie strupki, na tylnych duże ale suche 2 - Borys zaczyna porastać meszkiem na tych gołych częściach 3 - [B]dzisiaj było jedno siusiu i kupka w kuwecie [/B](reszta obok ale nie bądźmy drobiazgowi;)) 4 - wyniki - szczegóły jutro ale dziś, po rzucie oka, zbliżone do normy 5 - [B]za tydzień kociuszek będzie mógł iść już na DT!!![/B][/quote] O matko - nareszcie do kuwetki !!!!! Oby tak dalej... I łapinki się goją !!!! Wielka radość !!!! Ale punkt 5 - [SIZE=3][B]Za tydzień Borysek może wyjść ze szpitala, ale dokąd ??? Pomóżcie !!!![/B] [/SIZE][B][SIZE=3]Borysek błaga o DT !!!!!!!!!![/SIZE] Tam by nareszcie doszedł do normalności !!!! [/B] Quote
Tweety Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='przyjaciel_koni']O matko - nareszcie do kuwetki !!!!! Oby tak dalej... I łapinki się goją !!!! Wielka radość !!!! Ale punkt 5 - [SIZE=3][B]Za tydzień Borysek może wyjść ze szpitala, ale dokąd ??? Pomóżcie !!!![/B] [/SIZE][B][SIZE=3]Borysek błaga o DT !!!!!!!!!![/SIZE] Tam by nareszcie doszedł do normalności !!!! [/B][/quote] [SIZE=3][COLOR=Red]no właśnie, dokąd?????:shake:[/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts