Zmysł Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='waldi481']Zmysł,dzięki za odp.To prześlemy na Twój adres ok? W[/quote] Ok, jeszcze raz dziękuję:loveu: Quote
anouk92 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Jeszcze raz chciałabym bardzo wszystkim podziękować za wsparcie dla fundacji Maja:loveu:. Ogromne podziękowania dla wujka Qeram za wydrukowanie ulotek:loveu:. Quote
zolzunka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Moja torba z fantami tez sie zapelnia.Mysle,ze bedzie sie mozna za pra dni spotkac.A jesli cos sie nie sprzeda, to niech trafi na bazarek :) Quote
Zmysł Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='zolzunka']Moja torba z fantami tez sie zapelnia.Mysle,ze bedzie sie mozna za pra dni spotkac.A jesli cos sie nie sprzeda, to niech trafi na bazarek :)[/quote] To wspaniale! Wygląda na to, że będziemy mieć mnóstwo rewelacyjnych fantów. Quote
zolzunka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Wczoraj rozeslalam maila do znajomych czy nic nie maja do oddania.Dam znac za pare dni kiedy mozna bedzie odebrac fanty.Ja mam cala torbe juz :) Quote
Zmysł Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='zolzunka']Wczoraj rozeslalam maila do znajomych czy nic nie maja do oddania.Dam znac za pare dni kiedy mozna bedzie odebrac fanty.Ja mam cala torbe juz :)[/quote] Super. Bardzo dziękujemy Quote
EVA2406 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dzisiaj na Polach Mokotowskich był festyn z okazji Dnia Ziemi i była loteria na rzecz Stowarzyszenia " Niczyje". Fajnie było to zorganizowane. Zaprosiłam Ich na nasz festyn do Marek. Quote
anouk92 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [U]Czy ktoś ma do wypożyczenia sztalugę i dużą trablicę korkową?[/U] Chciałabym zamieścić tam zdjęcia psiaków do adopcji z krótkimi opisami - może ktoś się zainteresuje. Quote
fona Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 cholera, wasnie dzis w pracy sie pozbylysmy takiej... Quote
anouk92 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='fona']cholera, wasnie dzis w pracy sie pozbylysmy takiej...[/quote] Trudno...szukamy dalej. Dzisiaj widzę się z Panią Joanną i będę miała pismo dla Ciebie. Podaj mi adres na jaki mam je wysłać. Quote
Agnie Koty Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 anouk92, dziś wysłałam do Ciebie paczkę z fantami. Mam nadzieję, że się przydadzą.:lol: Quote
anouk92 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Agnie Koty']anouk92, dziś wysłałam do Ciebie paczkę z fantami. Mam nadzieję, że się przydadzą.:lol:[/quote] Super WIELKI DZIĘKI:loveu: Quote
anouk92 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Przepraszam za offa ale to ważne sunia potrzebuje naszej pomocy: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110544[/URL] Quote
tomcug Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Aniu, spakowałam dzisiaj rzeczy do pudełka, jutro kupię papier, taśmę i postaram się wysłać paczuszkę. Jeśli nie zdążę, to po niedzieli. Mam nadzieję, że coś tam się przyda, lekka nie jest ;). Quote
Zmysł Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Wielkie dzięki Tomcug! Ale będziemy mieć fantów! Ja już wiele przekazałem Ani(od Mimiś, Argat, Fony, Tomcug), a jeszcze sporo mam. I idą pocztą dodatkowe! Quote
tomcug Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Zmysł']Wielkie dzięki Tomcug! Ale będziemy mieć fantów! Ja już wiele przekazałem Ani(od Mimiś, Argat, Fony, Tomcug), a jeszcze sporo mam. I idą pocztą dodatkowe![/quote] Zmysł, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale włożyłam do fantów dwa śliczne kubaski, które wylicytowałam u Ciebie na bazarku (te z piesiami). Są piękne i niech dalej służą zwierzakom :p. Quote
Zmysł Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='tomcug']Zmysł, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale włożyłam do fantów dwa śliczne kubaski, które wylicytowałam u Ciebie na bazarku (te z piesiami). Są piękne i niech dalej służą zwierzakom :p.[/quote] A to kubaski-podróżniczki. Jak pracują dla zwierzaków:multi: Quote
Zmysł Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='fona']fona doklada do torby codziennie cos ;)[/quote] Hurra:multi: Zarzucimy festyn fantami! Będzie naprawdę fantastycznie!!! Quote
qeram Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Przepraszam za ofa ale bardzo pilne [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10065812#post10065812[/url] Quote
zolzunka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ja mam juz fanty gotowe do odbioru. Trzeba sie umowic na przyszly tydzien. Quote
EVA2406 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='tomcug']Dzisiaj wysłałam paczkę ![/quote] Ale będzie bogata loteria :lol:. A przyjedziesz na festyn do nas? Serdecznie zapraszamy. Quote
tomcug Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='EVA2406']Ale będzie bogata loteria :lol:. A przyjedziesz na festyn do nas? Serdecznie zapraszamy.[/quote] Nie kuś, nie kuś, bo jestem skłonna rzucić wszystko i przyjechać :diabloti:. Quote
Tomo 2 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Tej przyjedź i zrobimy taką licytacje że chej. Podrowionka Quote
Recommended Posts