Jump to content
Dogomania

Koniec - Zbieramy fanty oraz osoby do pomocy na festyn dla Fundacji Maja

Recommended Posts

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze raz chciałabym bardzo wszystkim podziękować za wsparcie dla fundacji Maja:loveu:.

Ogromne podziękowania dla wujka Qeram za wydrukowanie ulotek:loveu:.

Posted

[quote name='zolzunka']Moja torba z fantami tez sie zapelnia.Mysle,ze bedzie sie mozna za pra dni spotkac.A jesli cos sie nie sprzeda, to niech trafi na bazarek :)[/quote]
To wspaniale! Wygląda na to, że będziemy mieć mnóstwo rewelacyjnych fantów.

Posted

[quote name='zolzunka']Wczoraj rozeslalam maila do znajomych czy nic nie maja do oddania.Dam znac za pare dni kiedy mozna bedzie odebrac fanty.Ja mam cala torbe juz :)[/quote]
Super. Bardzo dziękujemy

Posted

Dzisiaj na Polach Mokotowskich był festyn z okazji Dnia Ziemi i była loteria na rzecz Stowarzyszenia " Niczyje". Fajnie było to zorganizowane.
Zaprosiłam Ich na nasz festyn do Marek.

Posted

[U]Czy ktoś ma do wypożyczenia sztalugę i dużą trablicę korkową?[/U]

Chciałabym zamieścić tam zdjęcia psiaków do adopcji z krótkimi opisami - może ktoś się zainteresuje.

Posted

[quote name='fona']cholera, wasnie dzis w pracy sie pozbylysmy takiej...[/quote]

Trudno...szukamy dalej.

Dzisiaj widzę się z Panią Joanną i będę miała pismo dla Ciebie. Podaj mi adres na jaki mam je wysłać.

Posted

Aniu, spakowałam dzisiaj rzeczy do pudełka, jutro kupię papier, taśmę i postaram się wysłać paczuszkę. Jeśli nie zdążę, to po niedzieli. Mam nadzieję, że coś tam się przyda, lekka nie jest ;).

Posted

Wielkie dzięki Tomcug! Ale będziemy mieć fantów! Ja już wiele przekazałem Ani(od Mimiś, Argat, Fony, Tomcug), a jeszcze sporo mam. I idą pocztą dodatkowe!

Posted

[quote name='Zmysł']Wielkie dzięki Tomcug! Ale będziemy mieć fantów! Ja już wiele przekazałem Ani(od Mimiś, Argat, Fony, Tomcug), a jeszcze sporo mam. I idą pocztą dodatkowe![/quote]

Zmysł, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale włożyłam do fantów dwa śliczne kubaski, które wylicytowałam u Ciebie na bazarku (te z piesiami). Są piękne i niech dalej służą zwierzakom :p.

Posted

[quote name='tomcug']Zmysł, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale włożyłam do fantów dwa śliczne kubaski, które wylicytowałam u Ciebie na bazarku (te z piesiami). Są piękne i niech dalej służą zwierzakom :p.[/quote]
A to kubaski-podróżniczki. Jak pracują dla zwierzaków:multi:

Posted

[quote name='EVA2406']Ale będzie bogata loteria :lol:.
A przyjedziesz na festyn do nas? Serdecznie zapraszamy.[/quote]

Nie kuś, nie kuś, bo jestem skłonna rzucić wszystko i przyjechać :diabloti:.