Jump to content
Dogomania

Iwcia - w nowym domu.MOPCIA zostaje u cioci Camary na zawsze!

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Iwci wszystko w porządku :p To nie tylko półdiable. To mały szatan :diabloti:
Nadal nie rozwiązałam zagadki skąd w tym maleństwie taka moc :evil_lol:

Dziś na chwilkę wpadła jej przyszła pani. Poprzytulać urwisa. A ten mały cfaniak w jej obecności aniołka udaje :cool3: Wdzięczy się, na rączki chce i nie gryzie :crazyeye: A ja mam łapska jakbym agrest zbierała :lol:
O domu napiszę, jak morda nie zeżre kota ;)

Mopcia też pomału się rozkręca. Ale to zupełnie inny charakter. Nadal ponad wszystko ceni sobie noszenie na rękach i pięknie daje buziaki.

No i obie panienki juz grymaszą przy jedzeniu :mad: chyba zapomniały, co to głód ;)

Posted

no dobra, mija druga doba a zwrotu nie ma :cool3:

oczywiście żartuję, bo nie spodziewałam się zwrotu :lol: ale ponieważ charakterek Iwcia ma.... no... MA CHarrrakerek, to naprawde trochę się bałam o kota.
Iwcia - od wczoraj Kropka (TO MA Być TA i KROPKA!!!) została moją sąsiadką. Mieszka jakies 50 m od mojego domu. Sąsiedzi do tej pory mieli 2 owczarki poniemieckie, które zeszły w odstępie paru miesięcy... ze starości. Iwa będzie tam rozpieszczanym kanapowcem. A ja będę mieć dodatkową robotę, bo na czas wyjazdów Profesorostwa będą sie zajmować Iwą i kocicą :roll:

a tu jeszcze fotki z Mopcią, pod czujnym okiem wujcia Borysia

i ostatnia drzemka na rękach u papcia Krzycia :evil_lol:

i Mopinka, samotna, po którą były dwa telefony. Jeden gorszy od drugiego :shake:

z ciocią Belcią

z wujciem Bruniem:

a tak mi pomagała wieszać pranie :evil_lol:

Posted

agusiazet napisał(a):
Ale ten wujaszek piękny!!!

Brunio czy Borynek? i mów cicho, żeby ciotka Belcia nie słyszała. Jest zazdrosna i uważa się za skończoną piękność :cool3:

Posted

Normalnie mam łzy radości w oczach jak oglądam takie zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu:
Wszystkie Białe B są cudne !!!!!
A Mopcia, to już chyba sama widzisz i czujesz jaki to słodziak. Domek musi być najlepszy.
Camara, dzięki za Twoje serce :loveu: (i TŻ-towe) :)

Posted

Zdjęcia kruszynki z wujaszem przecudne:loveu:.
Miejmy nadzieję,że Mopcia znajdzie nie gorszy domek niż Iwcia, a może nawet lepszy:razz:.

Posted

Camara napisał(a):
no dobra, mija druga doba a zwrotu nie ma :cool3:

oczywiście żartuję, bo nie spodziewałam się zwrotu :lol: ale ponieważ charakterek Iwcia ma.... no... MA CHarrrakerek, to naprawde trochę się bałam o kota.
Iwcia - od wczoraj Kropka (TO MA Być TA i KROPKA!!!) została moją sąsiadką. Mieszka jakies 50 m od mojego domu. Sąsiedzi do tej pory mieli 2 owczarki poniemieckie, które zeszły w odstępie paru miesięcy... ze starości. Iwa będzie tam rozpieszczanym kanapowcem. A ja będę mieć dodatkową robotę, bo na czas wyjazdów Profesorostwa będą sie zajmować Iwą i kocicą :roll:

Śpiące królewny:p

Posted

Iwcia w domu, a sąsiad wracając z pracy pomachał mi z auta nawet przyjaźnie. Znaczy Iwcia nie zeżarła kota :evil_lol:

I dla wielbicielek Mopci: "niezastąpiona pomoc domowa"

no coś podobnego :roll: jaka ta Camara bałaganiara :shake:

Mopcia pomyje te gary, bo to przecież wstyd!!!

Swoją miske też umyje, żeby nie narzekała (ta Camara!), że brudne naczynia zostawiam :p