iwop Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 PRZEPRASZAM ZA OFFA ALE TO PRAWDZIWY DRAMAT: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9862783#post9862783 Quote
Camara Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 U Iwci wszystko w porządku :p To nie tylko półdiable. To mały szatan :diabloti: Nadal nie rozwiązałam zagadki skąd w tym maleństwie taka moc :evil_lol: Dziś na chwilkę wpadła jej przyszła pani. Poprzytulać urwisa. A ten mały cfaniak w jej obecności aniołka udaje :cool3: Wdzięczy się, na rączki chce i nie gryzie :crazyeye: A ja mam łapska jakbym agrest zbierała :lol: O domu napiszę, jak morda nie zeżre kota ;) Mopcia też pomału się rozkręca. Ale to zupełnie inny charakter. Nadal ponad wszystko ceni sobie noszenie na rękach i pięknie daje buziaki. No i obie panienki juz grymaszą przy jedzeniu :mad: chyba zapomniały, co to głód ;) Quote
Villemo Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 W dupskach się poprzewracało? Oj Camara... Za dobra jesteś chyba ;) Quote
Trinity36 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dlaczego mnie to nie dziwi? :diabloti::diabloti: Iwcia to będzie pies obronny :evil_lol: A Mopcia to pies przytulanka :) (moja kochana bidka :loveu:) Quote
Camara Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 no dobra, mija druga doba a zwrotu nie ma :cool3: oczywiście żartuję, bo nie spodziewałam się zwrotu :lol: ale ponieważ charakterek Iwcia ma.... no... MA CHarrrakerek, to naprawde trochę się bałam o kota. Iwcia - od wczoraj Kropka (TO MA Być TA i KROPKA!!!) została moją sąsiadką. Mieszka jakies 50 m od mojego domu. Sąsiedzi do tej pory mieli 2 owczarki poniemieckie, które zeszły w odstępie paru miesięcy... ze starości. Iwa będzie tam rozpieszczanym kanapowcem. A ja będę mieć dodatkową robotę, bo na czas wyjazdów Profesorostwa będą sie zajmować Iwą i kocicą :roll: a tu jeszcze fotki z Mopcią, pod czujnym okiem wujcia Borysia i ostatnia drzemka na rękach u papcia Krzycia :evil_lol: i Mopinka, samotna, po którą były dwa telefony. Jeden gorszy od drugiego :shake: z ciocią Belcią z wujciem Bruniem: a tak mi pomagała wieszać pranie :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial]cudeńka ...pod czujnym okiem :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Camara Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 agusiazet napisał(a):Ale ten wujaszek piękny!!! Brunio czy Borynek? i mów cicho, żeby ciotka Belcia nie słyszała. Jest zazdrosna i uważa się za skończoną piękność :cool3: Quote
agusiazet Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Mówię, a raczej piszę cichutko- wujaszek Brunio:) Quote
Camara Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='agusiazet']Mówię, a raczej piszę cichutko- wujaszek Brunio:) a to jeszcze jedno na deser: Brunek robi za konika :evil_lol: Quote
agusiazet Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Czy te duże to mają tak wrodzone? Taka miłość do wszystkiego, co żywe? Quote
Lemoniada Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Camara']a to jeszcze jedno na deser: Brunek robi za konika :evil_lol: O rany, niesamowite! Brunonek jest urzekający:loveu: Quote
Trinity36 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Normalnie mam łzy radości w oczach jak oglądam takie zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: Wszystkie Białe B są cudne !!!!! A Mopcia, to już chyba sama widzisz i czujesz jaki to słodziak. Domek musi być najlepszy. Camara, dzięki za Twoje serce :loveu: (i TŻ-towe) :) Quote
Agnie Koty Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 A nikt normalny się Mopcią nie interesował?:oops: Quote
erka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Zdjęcia kruszynki z wujaszem przecudne:loveu:. Miejmy nadzieję,że Mopcia znajdzie nie gorszy domek niż Iwcia, a może nawet lepszy:razz:. Quote
iwop Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Mopcia jest cudna:loveu: To Iwcia już w nowym domku?:crazyeye: Quote
erka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Camara, wysyłam zdjęcia Mopci pani z Krakowa. Może się do Ciebie odezwie. Quote
Villemo Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='iwop']Mopcia jest cudna:loveu: To Iwcia już w nowym domku?:crazyeye: Ja chyba też zaspałam?? Quote
Lemoniada Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Camara napisał(a):no dobra, mija druga doba a zwrotu nie ma :cool3: oczywiście żartuję, bo nie spodziewałam się zwrotu :lol: ale ponieważ charakterek Iwcia ma.... no... MA CHarrrakerek, to naprawde trochę się bałam o kota. Iwcia - od wczoraj Kropka (TO MA Być TA i KROPKA!!!) została moją sąsiadką. Mieszka jakies 50 m od mojego domu. Sąsiedzi do tej pory mieli 2 owczarki poniemieckie, które zeszły w odstępie paru miesięcy... ze starości. Iwa będzie tam rozpieszczanym kanapowcem. A ja będę mieć dodatkową robotę, bo na czas wyjazdów Profesorostwa będą sie zajmować Iwą i kocicą :roll: Śpiące królewny:p Quote
Camara Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Iwcia w domu, a sąsiad wracając z pracy pomachał mi z auta nawet przyjaźnie. Znaczy Iwcia nie zeżarła kota :evil_lol: I dla wielbicielek Mopci: "niezastąpiona pomoc domowa" no coś podobnego :roll: jaka ta Camara bałaganiara :shake: Mopcia pomyje te gary, bo to przecież wstyd!!! Swoją miske też umyje, żeby nie narzekała (ta Camara!), że brudne naczynia zostawiam :p Quote
Agnie Koty Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 chyba zwariowałam na jej punkcie. Mopci znaczy, nie tej bałaganiary.:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:boshe ....Ona jest przekochana :loveu: http://img508.imageshack.us/img508/6047/mopa02fd1.jpg[/FONT] Quote
iwop Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Mopcia jest cudna! CAMARA DZIEKUJĘ ZA IWCIE!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts