Jump to content
Dogomania

Iwcia - w nowym domu.MOPCIA zostaje u cioci Camary na zawsze!

Recommended Posts

Posted

Lemoniada napisał(a):
....Wykasowuje meile z Twojej skrzynki i odbiera telefony mówiąc, że już nieaktualne?:evil_lol:

właśnie o to ją podejrzewam :diabloti: kto wie, co robi jak zostaje sama :evil_lol:

erko - no dziwna sprawa... albo z nią albo ze mną :roll:

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Camara napisał(a):
właśnie o to ją podejrzewam :diabloti: kto wie, co robi jak zostaje sama :evil_lol:

Jak to co? Sprząta całymi dniami po tej bałaganiarze Camarze! Biedny, mały, domowy Kopciuszek:( Camara, Ty się przyznaj, znalazłaś sobie tanią siłę roboczą i nie chcesz się jej pozbyć z lenistwa:evil_lol:;)

Posted

A ja w to nie wierzę:oops: Psy i koty to teraz bardzo wygodne sie zrobiły... :shake: Moje to po sobie nawet nie sprzątają a żeby coś pomóc to już nie ma mowy...:angryy: Ech... takie czasy...

Posted

Lemoniada napisał(a):
Jak to co? Sprząta całymi dniami po tej bałaganiarze Camarze! Biedny, mały, domowy Kopciuszek:( Camara, Ty się przyznaj, znalazłaś sobie tanią siłę roboczą i nie chcesz się jej pozbyć z lenistwa:evil_lol:;)

:oops::oops::oops: no to się wydało :roll:

iwop - te 3 wielkopsy to też takie leniwe. Przyjdą, zjedzą, misek nie uprzątną, sierść na dywanie zostawią. Takie czasy :shake:

Posted

A wiesz, ze czasami tęsknie za psem i chciałabym się z taka lalunią lansowac po deptaku? Ale to niemożliwe.
Zaraz, zaraz, jak to pasowały? Ja tez mam takie szorstkie włosy i oczy jak paciorki?:oops:

Posted

mar.gajko napisał(a):
Camaro,
Twoj podhalanek w domku; tak nie wiedziąłm gdzie to wkleić, ale pomyśłam, że to wszysko jedno; tam gdzie jestes tam zawsze jakiesik są.

śliiiiiczności :loveu: bielutkie, wyczesane i całkiem urośnięte :p
a grzeczne chociaż?

Posted

Mopcia ma nowe imię :p - Aja :loveu:, na które też nie reaguje :evil_lol:
Imię jest przemyślane i sama mopeńka na niego zapracowała, czyli MUSI być ostateczne :cool3:
a skąd się wzięło?
no to sobie wyobraźcie scene - kuchnia, ja przy lodówce, trzy wielkopsy ze ślinącymi się mordami siedzą rzędem w oczekiwaniu na smakusie, .... a z tyłu.... podskakujace, stające słupka, uciekające przed łomotem ogonów - mopciątko - przy każdym podskoku piszczące a ja? a ja ? a ja?
No to została - Aja :loveu:

Aja waży 2,8 kg i jest już zaszczepiona.

Posted

[quote name='Agnie Koty']
Zaraz, zaraz, jak to pasowały? Ja tez mam takie szorstkie włosy i oczy jak paciorki?:oops:
Ależ skąd! Po prostu ładnie byście razem wyglądały i się uzupełniały... Ale nic straconego, podobne do siebie będziecie, tylko brodę sobie doklej i takie gacki:evil_lol:

Posted

mar.gajko napisał(a):
Słodka to Aja jest,
tylko....

nie wygląda jak piesek.

Tylko nei wiadomo co!

TO JEST mały brązowy PIESEK :diabloti:
szczeka, a to dowód na pieskowe pochodzenie :p

Posted

Camara napisał(a):
TO JEST mały brązowy PIESEK :diabloti:
szczeka, a to dowód na pieskowe pochodzenie :p

Etam,

i lisy szczekają.:diabloti:

A to nie wygląda na pieska, no nie wygląda.:eviltong:

Posted

mar.gajko napisał(a):

A to nie wygląda na pieska, no nie wygląda.:eviltong:

a może to i lepiej :hmmmm: jak przyjedzie teściowa mojego męża :evil_lol: i zacznie :bad-word: to powołam się na Ciebie, że jako uznany autorytet - orzekłaś, że to nie jest piesek :p

zakazu posiadania innych zwierząt nie było :siara: