Camara Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Lemoniada napisał(a):....Wykasowuje meile z Twojej skrzynki i odbiera telefony mówiąc, że już nieaktualne?:evil_lol: właśnie o to ją podejrzewam :diabloti: kto wie, co robi jak zostaje sama :evil_lol: erko - no dziwna sprawa... albo z nią albo ze mną :roll: Quote
Lemoniada Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Camara napisał(a):właśnie o to ją podejrzewam :diabloti: kto wie, co robi jak zostaje sama :evil_lol: Jak to co? Sprząta całymi dniami po tej bałaganiarze Camarze! Biedny, mały, domowy Kopciuszek:( Camara, Ty się przyznaj, znalazłaś sobie tanią siłę roboczą i nie chcesz się jej pozbyć z lenistwa:evil_lol:;) Quote
iwop Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 A ja w to nie wierzę:oops: Psy i koty to teraz bardzo wygodne sie zrobiły... :shake: Moje to po sobie nawet nie sprzątają a żeby coś pomóc to już nie ma mowy...:angryy: Ech... takie czasy... Quote
Camara Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Lemoniada napisał(a):Jak to co? Sprząta całymi dniami po tej bałaganiarze Camarze! Biedny, mały, domowy Kopciuszek:( Camara, Ty się przyznaj, znalazłaś sobie tanią siłę roboczą i nie chcesz się jej pozbyć z lenistwa:evil_lol:;) :oops::oops::oops: no to się wydało :roll: iwop - te 3 wielkopsy to też takie leniwe. Przyjdą, zjedzą, misek nie uprzątną, sierść na dywanie zostawią. Takie czasy :shake: Quote
Agnie Koty Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ona jest cudowna, taka do zjedzenia. Do zacałowania. Jestem wielkim fanem Mopci, :oops:. Quote
Lemoniada Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Agnie Koty napisał(a):Ona jest cudowna, taka do zjedzenia. Do zacałowania. Jestem wielkim fanem Mopci, :oops:. A wiesz Aga, że bardzo byście do siebie pasowały? Quote
Agnie Koty Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 A wiesz, ze czasami tęsknie za psem i chciałabym się z taka lalunią lansowac po deptaku? Ale to niemożliwe. Zaraz, zaraz, jak to pasowały? Ja tez mam takie szorstkie włosy i oczy jak paciorki?:oops: Quote
mar.gajko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Camaro, Twoj podhalanek w domku; tak nie wiedziąłm gdzie to wkleić, ale pomyśłam, że to wszysko jedno; tam gdzie jestes tam zawsze jakiesik są. Quote
Camara Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Camaro, Twoj podhalanek w domku; tak nie wiedziąłm gdzie to wkleić, ale pomyśłam, że to wszysko jedno; tam gdzie jestes tam zawsze jakiesik są. śliiiiiczności :loveu: bielutkie, wyczesane i całkiem urośnięte :p a grzeczne chociaż? Quote
mar.gajko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Gzreczne, kochane, malutkie i słodkie. Podobno. Quote
Camara Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Mopcia ma nowe imię :p - Aja :loveu:, na które też nie reaguje :evil_lol: Imię jest przemyślane i sama mopeńka na niego zapracowała, czyli MUSI być ostateczne :cool3: a skąd się wzięło? no to sobie wyobraźcie scene - kuchnia, ja przy lodówce, trzy wielkopsy ze ślinącymi się mordami siedzą rzędem w oczekiwaniu na smakusie, .... a z tyłu.... podskakujace, stające słupka, uciekające przed łomotem ogonów - mopciątko - przy każdym podskoku piszczące a ja? a ja ? a ja? No to została - Aja :loveu: Aja waży 2,8 kg i jest już zaszczepiona. Quote
Camara Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Gzreczne, kochane, malutkie i słodkie. Podobno. dobrze, że dodałaś to podobno... bo może uwierzę :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Camara napisał(a):dobrze, że dodałaś to podobno... bo może uwierzę :evil_lol: No ja tez nie za bardzo. Ale tak Agnieszka mówi... Quote
mar.gajko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Chcemy zdjęcia Mopci-Aji. Prosimy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Trinity36 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 mar.gajko napisał(a):Prosimy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Baaaaaaaardzo prosimy :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Camara Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 biedna Aja wieczorem jest zmęczona :shake: jak chcę wam zamieścić fotki, to biedula zamiast w łóżeczku musi spać przy klawiaturze :roll: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 masz oryginalną myszkę :loveu::loveu: http://img385.imageshack.us/img385/9614/mopa03kh5.jpg Quote
Trinity36 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Przecież ona jest słodsza niż czekolada z orzechami :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lemoniada Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Agnie Koty'] Zaraz, zaraz, jak to pasowały? Ja tez mam takie szorstkie włosy i oczy jak paciorki?:oops: Ależ skąd! Po prostu ładnie byście razem wyglądały i się uzupełniały... Ale nic straconego, podobne do siebie będziecie, tylko brodę sobie doklej i takie gacki:evil_lol: Quote
mar.gajko Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Słodka to Aja jest, tylko.... nie wygląda jak piesek. Tylko nei wiadomo co! Quote
Camara Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 mar.gajko napisał(a):Słodka to Aja jest, tylko.... nie wygląda jak piesek. Tylko nei wiadomo co! TO JEST mały brązowy PIESEK :diabloti: szczeka, a to dowód na pieskowe pochodzenie :p Quote
mar.gajko Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Camara napisał(a):TO JEST mały brązowy PIESEK :diabloti: szczeka, a to dowód na pieskowe pochodzenie :p Etam, i lisy szczekają.:diabloti: A to nie wygląda na pieska, no nie wygląda.:eviltong: Quote
Camara Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 mar.gajko napisał(a): A to nie wygląda na pieska, no nie wygląda.:eviltong: a może to i lepiej :hmmmm: jak przyjedzie teściowa mojego męża :evil_lol: i zacznie :bad-word: to powołam się na Ciebie, że jako uznany autorytet - orzekłaś, że to nie jest piesek :p zakazu posiadania innych zwierząt nie było :siara: Quote
Recommended Posts