Jump to content
Dogomania

Iwcia - w nowym domu.MOPCIA zostaje u cioci Camary na zawsze!

Recommended Posts

Posted

kinga napisał(a):
powinnaś wyciąć w tej budzie otwory na uszy :roll:.
przecież jeszcze parę tygodni, a sobie je obetrze o sufit... :shake:

no mówię, nie ma lekko :shake:

nauczę ją składać uszyska :p

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj camara... :roll: Mopcia gary łapkami szoruje a ty potem nam zdjęcie podstawiasz, że niby tylko zmywarkę obsługuje...:cool3:

Posted

Camara napisał(a):

nauczę ją składać uszyska :p

one na pewno nie są składane :shake:

taki składany piesek kosztowałby więcej, a Ty ją masz za free...

ona z pewnościa jest takim podstawowym modelem, bez żadnych udogodnień :-(

Posted

Cudak.
No mówię - cudak.
Albo raczej CUDACZKA :p

Nie rośnie tylko się PRZEDŁUŻA.
Uszy jej się składają.
Gary myje...

I tylko nie mówcie, że to pies.
Psy takie nie są.

Posted

PaulinaT napisał(a):

...I tylko nie mówcie, że to pies.
Psy takie nie są.

nie mówimy :cool3:
Mopcia vel Ajka nie jest pieskiem tylko niepieskiem :p
są nie-dźwiedzie i nie-toperze to i nie-piesek też jest :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']nie -piesek załatwił nie-lampki :grins:...ona obaliła mit świętego Mikołaja :evil_lol:

no właśnie - żadnych autorytetów :roll:
świat schodzi na psy :evil_lol:

Niepiesek się rozwija - oczywiście pomijam sens fizycznego wydłużania się, bo to oczywiste. On, ten niepiesek rozwija się intelektualnie. Żeby się nie nudzić urozmaica nam życie :p
Ostatnio z wielkim zapałem i dużym samozaparciem wynosi nam garderobę na świerze powietrze. Jak sądzę w celu wietrzenia.
Wystarczy chwila nieuwagi i moja podżama przyozdabia rabatki. Zajmuje tam godne miejsce tuż obok pojedynczych sztuk obuwia, ściereczek kuchennych tudzież dywanika łazienkowego. Psie legowisko (duże OPowe) utknęło w drzwiach ale myślę, że dorośnie do niego. Tzn. jeszcze chwila i da radę przepchać go przez drzwi.

Poza tym jest w trakcie wymieniania ząbków i szczekając trochę sepleni. Dwójeczka wypadła w trakcie obiadu. Mojego obiadu, kiedy to zostałam ukąszona w palec u nogi.

I tak sobie spędzamy czas w błogim spokoju. Ona wynosi, ja wnoszę. Psy się wynoszą i upychaja w mysie dziury, by zaznać chwili spokoju.
Niepiesek rulez :loveu:

edit:
zapomniałam dodać, że w domu co po chwila rozbrzmiewają radosne okrzyki "Ja Ją Zabije" co oznacza, że któryś z moich rzadko przebywających w domu panów odkrył braki w wyposażeniu.
A co, jakby bywali codziennie, to by wiedzieli o konieczności porządków. Ja wiem, ale co to zmienia?

Posted

PaulinaT napisał(a):
Widzę w niej godną następczynię Jetta Garetta. :p

zapytam Joanny, czy nie potrzebuje towarzystwa dla Garecika. Myślę, że ucieszyłaby się z tej propozycji. Nie tak łatwo znaleźć taki egzemplarz.

Posted

Camara napisał(a):
zapytam Joanny, czy nie potrzebuje towarzystwa dla Garecika. Myślę, że ucieszyłaby się z tej propozycji. Nie tak łatwo znaleźć taki egzemplarz.

We dwójkę to by dopiero - w wyniku wzajemnej stymulacji - wznieśli się na wyżyny kreatywności...

Posted

Paulina? jakie wyżyny?
w tym przypadku w grę wchodzą wyłącznie dłużyny :roll:

Jej Długaśność w całej Rozciągłości Aja De Mop:

i coś z nędznego życia białasów... ani chwili spokoju - nawet jak śpi :cool1:

no właśnie... chyba trzeba odkurzyć ich galerię :cool1: i Aje dołączyć do stada?

Posted

kinga napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
nóżki jej powyrywałaś ze stawów :placz:

z jakich stawów??? ona zgina się w dowolnym miejscu i kierunku. To bezstawowiec... chyba :cool1:
Białaski mają galerię :roll: ostatnio zaglądałam tam po adopcji Brunona. W lutym minął rok :oops: