Camara Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 kinga napisał(a):powinnaś wyciąć w tej budzie otwory na uszy :roll:. przecież jeszcze parę tygodni, a sobie je obetrze o sufit... :shake: no mówię, nie ma lekko :shake: nauczę ją składać uszyska :p Quote
iwop Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 oj camara... :roll: Mopcia gary łapkami szoruje a ty potem nam zdjęcie podstawiasz, że niby tylko zmywarkę obsługuje...:cool3: Quote
kinga Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Camara napisał(a): nauczę ją składać uszyska :p one na pewno nie są składane :shake: taki składany piesek kosztowałby więcej, a Ty ją masz za free... ona z pewnościa jest takim podstawowym modelem, bez żadnych udogodnień :-( Quote
PaulinaT Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Cudak. No mówię - cudak. Albo raczej CUDACZKA :p Nie rośnie tylko się PRZEDŁUŻA. Uszy jej się składają. Gary myje... I tylko nie mówcie, że to pies. Psy takie nie są. Quote
Camara Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 PaulinaT napisał(a): ...I tylko nie mówcie, że to pies. Psy takie nie są. nie mówimy :cool3: Mopcia vel Ajka nie jest pieskiem tylko niepieskiem :p są nie-dźwiedzie i nie-toperze to i nie-piesek też jest :loveu: Quote
Villemo Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Dawno mnie tu nie było... I o mało mi zwieracz nie puścił! Jak się wydało, że lampki na choince to już nie będą świecić ;) Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 nie -piesek załatwił nie-lampki :grins:...ona obaliła mit świętego Mikołaja :evil_lol: Quote
Camara Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Alicja']nie -piesek załatwił nie-lampki :grins:...ona obaliła mit świętego Mikołaja :evil_lol: no właśnie - żadnych autorytetów :roll: świat schodzi na psy :evil_lol: Niepiesek się rozwija - oczywiście pomijam sens fizycznego wydłużania się, bo to oczywiste. On, ten niepiesek rozwija się intelektualnie. Żeby się nie nudzić urozmaica nam życie :p Ostatnio z wielkim zapałem i dużym samozaparciem wynosi nam garderobę na świerze powietrze. Jak sądzę w celu wietrzenia. Wystarczy chwila nieuwagi i moja podżama przyozdabia rabatki. Zajmuje tam godne miejsce tuż obok pojedynczych sztuk obuwia, ściereczek kuchennych tudzież dywanika łazienkowego. Psie legowisko (duże OPowe) utknęło w drzwiach ale myślę, że dorośnie do niego. Tzn. jeszcze chwila i da radę przepchać go przez drzwi. Poza tym jest w trakcie wymieniania ząbków i szczekając trochę sepleni. Dwójeczka wypadła w trakcie obiadu. Mojego obiadu, kiedy to zostałam ukąszona w palec u nogi. I tak sobie spędzamy czas w błogim spokoju. Ona wynosi, ja wnoszę. Psy się wynoszą i upychaja w mysie dziury, by zaznać chwili spokoju. Niepiesek rulez :loveu: edit: zapomniałam dodać, że w domu co po chwila rozbrzmiewają radosne okrzyki "Ja Ją Zabije" co oznacza, że któryś z moich rzadko przebywających w domu panów odkrył braki w wyposażeniu. A co, jakby bywali codziennie, to by wiedzieli o konieczności porządków. Ja wiem, ale co to zmienia? Quote
PaulinaT Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Widzę w niej godną następczynię Jetta Garetta. :p Quote
Camara Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 PaulinaT napisał(a):Widzę w niej godną następczynię Jetta Garetta. :p zapytam Joanny, czy nie potrzebuje towarzystwa dla Garecika. Myślę, że ucieszyłaby się z tej propozycji. Nie tak łatwo znaleźć taki egzemplarz. Quote
PaulinaT Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Camara napisał(a):zapytam Joanny, czy nie potrzebuje towarzystwa dla Garecika. Myślę, że ucieszyłaby się z tej propozycji. Nie tak łatwo znaleźć taki egzemplarz. We dwójkę to by dopiero - w wyniku wzajemnej stymulacji - wznieśli się na wyżyny kreatywności... Quote
Camara Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Paulina? jakie wyżyny? w tym przypadku w grę wchodzą wyłącznie dłużyny :roll: Jej Długaśność w całej Rozciągłości Aja De Mop: i coś z nędznego życia białasów... ani chwili spokoju - nawet jak śpi :cool1: no właśnie... chyba trzeba odkurzyć ich galerię :cool1: i Aje dołączyć do stada? Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fantazja http://img410.imageshack.us/img410/5224/86596181km8.jpg Quote
PaulinaT Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Twoje białasy mają galerię?????? Dołączyć. Odkurzyć. :p Quote
kinga Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Camara'] i? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nóżki jej powyrywałaś ze stawów :placz: Ty niedobra :shake: Quote
Camara Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 kinga napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: nóżki jej powyrywałaś ze stawów :placz: z jakich stawów??? ona zgina się w dowolnym miejscu i kierunku. To bezstawowiec... chyba :cool1: Białaski mają galerię :roll: ostatnio zaglądałam tam po adopcji Brunona. W lutym minął rok :oops: Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='PaulinaT']Twoje białasy mają galerię?????? Dołączyć. Odkurzyć. :p oooo TU mają ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10250910#post10250910 Quote
PaulinaT Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Alicja']oooo TU mają ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10250910#post10250910 O rety! Nawet sto-pinćdziesiąt stron tej galerii mają! Quote
Recommended Posts