Jump to content
Dogomania

Iwcia - w nowym domu.MOPCIA zostaje u cioci Camary na zawsze!

Recommended Posts

Posted

Potwierdzam. Nie pośpię niestety, ale skorzystam z wolniejszego dnia i załatwię trochę papierkowych spraw. Koło 15-16 odbiorę malutką i zawiozę do Kielc.

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i się zryczałam - wszyscy jesteście niesamowici :loveu: Drugi raz - bo pierwszy popłakalam sie jak mi Villemo sms-a przysłała, że maluszek jedzie do Kielc a potem do Krakowa.

A może imię maluszkowi wymyślimy?????????????????

Posted

[quote name='iwop']Rozmawialam z Viris. Zabierze małą po mojej pracy - koło 15 :)
Musi załatwic rane pewne sprawy więc tak bedzie lepiej...
ja teraz zmykam bo musze popracować :roll:[/QUOTE]

No to ja sie umawiam z Viris :D

Posted

[quote name='Aleksandra59'][B]No i się zryczałam[/B] - wszyscy jesteście niesamowici :loveu: Drugi raz - bo pierwszy popłakalam sie jak mi Villemo sms-a przysłała, że maluszek jedzie do Kielc a potem do Krakowa.

A może imię maluszkowi wymyślimy?????????????????[/QUOTE]

Nie rycz mała nie rycz :D:D:D

No to jakie imię? Może Iwa (jak wierzba i jak Iwona) ? ;)

Posted

[quote name='Trinity36']Nie rycz mała nie rycz :D:D:D

No to jakie imię? Może Iwa (jak wierzba i jak Iwona) ? ;)[/quote]
A skąd nagle wierzba?:lol:
Też mi się Iwunia podoba - na cześć dwóch najwspanialszych Iwonek na świecie:loveu:

Posted

ojej... wchodze na dogo i czytam takie rzeczy...:oops: Wspaniałe to wy jestescie i camara. ja tylko małą znalazłam:oops: Camara to w ogóle dla mnie szczególna dogo bo dzieki niej "mój" pierwszy pies na dogo "podhalanka" Tina znalazła dom jak z filmu albo telenoveli - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45841[/URL]

Teraz Camary nie prosilam... i sama sie zjawiła :oops:

Malutka jest cudna iu strasznie śmieszna - szczeka:evil_lol: Nakręciłam filmik, z ktorego wynika, że to pies bojowy - walczy z zaciętościa z kapciem...
Niestety oczywiście ma robale ale ja nie zdążę nic juz w tym kierunku zrobić:shake:

[SIZE=4]Jesteście wspaniałe :loveu: [/SIZE]

Posted

Kurcze, mam tabletki na robale, ale nie wiem czy jej dawać przed wyjazdem do Krakowa? Jeżeli już to chyba dzisiaj.. boję się, zeby nie dostała jakiejś biegunki albo co gorszego :roll:
Zobaczymy. Co radzicie?

Posted

Ona jest wybitnie smieszna :) Wstawie wieczorem filmik jkak walczy z łózkiem Meli...

Ciągle mysle o jej braciszku... Jak można uważać się za człowieka i spac spokojnie gdy robi sie takie rzeczy...:-(

Posted

Dziewczyny - nie odrobaczajcie małej pigułami, chyba że ma bardzo wzdęty brzuszek. Wtedy trudno, trzeba zaryzykować.
Jeżeli brzuszek jest miękki, to dla takiego malucha najlepsza jest pasta.
Jak się nie uda wcześniej iść z nią do weta, to ja w poniedziałek po południu to załatwie.

Posted

Zastanawiam sie jak ci ją dac...? Może w kontenerku dla kota ? Tylko, że nie mogłaby w nim jechac aż do krakowa bo mi jest potrzebny dla moich kociorów bo w przyszłym tygodniu wiozę wszystkie do weta:oops:
Ona jest bardzo ruchliwa

Posted

Ja mam kontenerek swój. Ale jeszcze pomyślę nad innym rozwiązaniem jeszcze. Mam psie pasy i mate samochodową gdzie psiak ma cały tył dla siebie i jest bezpieczny.

Posted

Mam kilka rozmiarów, w tym na jakieś maleństwo też. Tylko nie wiem czy znajdę bo nie pamiętam w którym pudle przeprowadzkowym to było. Ale nie ma obaw, coś się wymyśli. Jak wiozłam kiedyś taką małą kilku tygodniową kluskę to też na fotelu pasażera spała całą drogę, tylko trzeba było miziać ;)

Posted

A ja się nie moge doczekać relacji od Trinity! Jej młody to będzie piiiiał z zachwytu ;)
Oj bardzo, bardzo ciekawy weekend się zapowiada... Iwcia ma przesłodką mordkę! Normalnie cukiereczek. Mniam :D