Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AngelsDream']Każdy ma przebłyski geniuszu. ;)

A teraz konkurs - kto ze smakiem w ręku pobiega z Baajem na równaj?

Chcę zobaczyć czy to działa tylko na nas, czy na ogół - gwarantuję zdjęcia i ewentualnie wodę utlenioną. ;)[/quote]

wchodzisz mi na ambicję:diabloti:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AngelsDream']Poważnie? No co ty?[/quote]

Tylko niech zaleczę palucha:diabloti:chyba ze mi zrobicie taki zawodowy opatrunek jak ma Baaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopiero bedziemy razem wyglądać:diabloti:

Posted

Mogę sie dowiedzieć gdzie zakupiliście tę zabawkę i jak długo Wam trzyma?
[url]http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/2009_07_03/09-07-03-22.jpg[/url]

Miałam podobną, tylko ogon krótszy, ale po jednym dniu niezbyt intensywnej zabawy ogon oddzielił się od piłki...

Posted

[quote name='ariss']Tylko niech zaleczę palucha:diabloti:chyba ze mi zrobicie taki zawodowy opatrunek jak ma Baaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopiero bedziemy razem wyglądać:diabloti:[/QUOTE]

W poniedziałek mamy kontrolę - może już nam darują? :cool3: Wątpię, ale byłoby miło, bo upierdliwe to jest nad wyraz. :roll:

Posted

[quote name='Bonsai']Mogę sie dowiedzieć gdzie zakupiliście tę zabawkę i jak długo Wam trzyma?
[url]http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/2009_07_03/09-07-03-22.jpg[/url]

Miałam podobną, tylko ogon krótszy, ale po jednym dniu niezbyt intensywnej zabawy ogon oddzielił się od piłki...[/QUOTE]

Możesz. Michał sam zrobił. :evil_lol: Z futerka znalezionego w szafie babci, piłki za 4 zł i jakiegoś sznurka. :cool1:

Posted

[quote name='AngelsDream']Możesz. Michał sam zrobił. :evil_lol: Z futerka znalezionego w szafie babci, piłki za 4 zł i jakiegoś sznurka. :cool1:[/QUOTE]

A może popełni jeszcze jedną na zamówienie? :cool3:

Posted

[quote name='ariss']Tylko niech zaleczę palucha:diabloti:chyba ze mi zrobicie taki zawodowy opatrunek jak ma Baaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopiero bedziemy razem wyglądać:diabloti:[/QUOTE]

Witaj w klubie, ja w poniedziałek prawie uciąłem sobie palec robiąc makietę.

A co do Baajowego opatrunku to musiałabyś się do naszego weta zgłosić ;)

Posted

[quote name='Bonsai']A może popełni jeszcze jedną na zamówienie? :cool3:[/QUOTE]

Na razie jestem zawalony robotą ale jak będę robił następny rzut zabawek dla chłopaków to jakaś dodatkowa piłka na pewno się znajdzie.

Posted

[quote name='Asaurus']Na razie jestem zawalony robotą ale jak będę robił następny rzut zabawek dla chłopaków to jakaś dodatkowa piłka na pewno się znajdzie.[/QUOTE]

Super. :) Oczywiście zapłacę. Mogę też podrzucić ogon ze starej zabawki, ale on jest niestety krótszy i już nieco popruty.

Posted

[quote name='Bonsai']Super. :) Oczywiście zapłacę. Mogę też podrzucić ogon ze starej zabawki, ale on jest niestety krótszy i już nieco popruty.[/QUOTE]

Akurat ogonów ci u nas dostatek bo babcia chyba miała jakieś ukryte zapędy kłusownicze bo dużo takich futerek w szafie znalałem.

Posted

[quote name='Asaurus']Akurat ogonów ci u nas dostatek bo babcia chyba miała jakieś ukryte zapędy kłusownicze bo dużo takich futerek w szafie znalałem.[/quote]
Biedne te upolowane stworki:evil_lol:

Posted

[quote name='weszka']Odezwała sie ta co wcina różne zwierzątka i ich narządy :evil_lol:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='evl']jaaaaa chcę pobiegać z BB! :multi: tylko czemu ta Warszawa tak daleko...? :roll:[/QUOTE]

To widzę, że mamy już drugiego zawodnika, konkurs wciąż aktualny :]