ariss Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='AngelsDream']Każdy ma przebłyski geniuszu. ;) A teraz konkurs - kto ze smakiem w ręku pobiega z Baajem na równaj? Chcę zobaczyć czy to działa tylko na nas, czy na ogół - gwarantuję zdjęcia i ewentualnie wodę utlenioną. ;)[/quote] wchodzisz mi na ambicję:diabloti: Quote
ariss Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='AngelsDream']Poważnie? No co ty?[/quote] Tylko niech zaleczę palucha:diabloti:chyba ze mi zrobicie taki zawodowy opatrunek jak ma Baaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopiero bedziemy razem wyglądać:diabloti: Quote
Bonsai Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Mogę sie dowiedzieć gdzie zakupiliście tę zabawkę i jak długo Wam trzyma? [url]http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/2009_07_03/09-07-03-22.jpg[/url] Miałam podobną, tylko ogon krótszy, ale po jednym dniu niezbyt intensywnej zabawy ogon oddzielił się od piłki... Quote
AngelsDream Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 [quote name='ariss']Tylko niech zaleczę palucha:diabloti:chyba ze mi zrobicie taki zawodowy opatrunek jak ma Baaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopiero bedziemy razem wyglądać:diabloti:[/QUOTE] W poniedziałek mamy kontrolę - może już nam darują? :cool3: Wątpię, ale byłoby miło, bo upierdliwe to jest nad wyraz. :roll: Quote
AngelsDream Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 [quote name='Bonsai']Mogę sie dowiedzieć gdzie zakupiliście tę zabawkę i jak długo Wam trzyma? [url]http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/2009_07_03/09-07-03-22.jpg[/url] Miałam podobną, tylko ogon krótszy, ale po jednym dniu niezbyt intensywnej zabawy ogon oddzielił się od piłki...[/QUOTE] Możesz. Michał sam zrobił. :evil_lol: Z futerka znalezionego w szafie babci, piłki za 4 zł i jakiegoś sznurka. :cool1: Quote
Bonsai Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='AngelsDream']Możesz. Michał sam zrobił. :evil_lol: Z futerka znalezionego w szafie babci, piłki za 4 zł i jakiegoś sznurka. :cool1:[/QUOTE] A może popełni jeszcze jedną na zamówienie? :cool3: Quote
Doginka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ja tylko daję znak, że tu byłam i nadrobiłam conajmniej 10 stron;) Quote
Asaurus Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='ariss']Tylko niech zaleczę palucha:diabloti:chyba ze mi zrobicie taki zawodowy opatrunek jak ma Baaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopiero bedziemy razem wyglądać:diabloti:[/QUOTE] Witaj w klubie, ja w poniedziałek prawie uciąłem sobie palec robiąc makietę. A co do Baajowego opatrunku to musiałabyś się do naszego weta zgłosić ;) Quote
Asaurus Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='Bonsai']A może popełni jeszcze jedną na zamówienie? :cool3:[/QUOTE] Na razie jestem zawalony robotą ale jak będę robił następny rzut zabawek dla chłopaków to jakaś dodatkowa piłka na pewno się znajdzie. Quote
Bonsai Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='Asaurus']Na razie jestem zawalony robotą ale jak będę robił następny rzut zabawek dla chłopaków to jakaś dodatkowa piłka na pewno się znajdzie.[/QUOTE] Super. :) Oczywiście zapłacę. Mogę też podrzucić ogon ze starej zabawki, ale on jest niestety krótszy i już nieco popruty. Quote
jonQuilla Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no to sie chłopaki ładnie szkolą :loveu::loveu: a gleba Baaja super :evil_lol::evil_lol: jak od razu się uspokoił [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asaurus Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Bonsai']Super. :) Oczywiście zapłacę. Mogę też podrzucić ogon ze starej zabawki, ale on jest niestety krótszy i już nieco popruty.[/QUOTE] Akurat ogonów ci u nas dostatek bo babcia chyba miała jakieś ukryte zapędy kłusownicze bo dużo takich futerek w szafie znalałem. Quote
Doginka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Asaurus']Akurat ogonów ci u nas dostatek bo babcia chyba miała jakieś ukryte zapędy kłusownicze bo dużo takich futerek w szafie znalałem.[/quote] Biedne te upolowane stworki:evil_lol: Quote
weszka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Doginka']Biedne te upolowane stworki:evil_lol:[/QUOTE] Odezwała sie ta co wcina różne zwierzątka i ich narządy :evil_lol: Quote
Asaurus Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Te z szafy na szczęście to raczej sztuczne chociaż to jest tak z babciami, że nigdy nie można być do końca pewnym ;) Quote
Doginka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='weszka']Odezwała sie ta co wcina różne zwierzątka i ich narządy :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: Quote
evel Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 jaaaaa chcę pobiegać z BB! :multi: tylko czemu ta Warszawa tak daleko...? :roll: Quote
Asaurus Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='evl']jaaaaa chcę pobiegać z BB! :multi: tylko czemu ta Warszawa tak daleko...? :roll:[/QUOTE] To widzę, że mamy już drugiego zawodnika, konkurs wciąż aktualny :] Quote
taxelina Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/12610447-post19884.html[/url] Quote
Recommended Posts