Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj nie będę próbować, Opiekunowie kiedyś poinformowali, że w weekendy to oni się izolują od świata zewnętrznego i prosili, żeby im wtedy raczej nie przeszkadzać

Posted

Zmysł napisał(a):
Dzisiaj nie będę próbować, Opiekunowie kiedyś poinformowali, że w weekendy to oni się izolują od świata zewnętrznego i prosili, żeby im wtedy raczej nie przeszkadzać

My to rozumiemy i poczekamy.

Posted

Rozliczenie Misia:

Tomcug - 50,00 zł :loveu:

Argat - 15,00 zł :loveu:

Mośka - 15,00 zł:loveu:

Tomcug-30,00 zł:loveu:

Slapcio-33,00 zł:loveu:

Zmysł(a w zasadzie Mimiś) - 30,00 zł :loveu:

Ula Czarnuszka - 20,00 zł :loveu:

RAZEM 193,00 ZŁ

DZIĘKUJEMY:loveu:

Posted

Rozmawiałem wczoraj z Panią Ludmiłą. Misio już się do kojca trochę przyzwyczaił, jest duża poprawa. Łapkę cały czas naświetlają laserem i smarują, bo diagnoza jest taka, że jeszcze 1 miesiąc trzeba próbować ją uratować. Nie ma martwicy, łapka jest ciepła, więc jest duża szansa. A Misio czuje się coraz lepiej. I na pewno jest otoczony miłością. To się czuje, że bardzo o niego dbają.

Posted

Zmysł napisał(a):
Rozmawiałem wczoraj z Panią Ludmiłą. Misio już się do kojca trochę przyzwyczaił, jest duża poprawa. Łapkę cały czas naświetlają laserem i smarują, bo diagnoza jest taka, że jeszcze 1 miesiąc trzeba próbować ją uratować. Nie ma martwicy, łapka jest ciepła, więc jest duża szansa. A Misio czuje się coraz lepiej. I na pewno jest otoczony miłością. To się czuje, że bardzo o niego dbają.

To naprawdę dobre wieści.

Posted

Rozliczenie Misia:

Zmysł(a w zasadzie Mimiś) - 30,00 zł :loveu:

Aniac50 - 30,00 zł:loveu:

RAZEM 223,00 ZŁ

Posted

Rozliczenie Misia:

Zmysł (w zasadzie Mimiś) - 30,00 zł :loveu:

Aniac50 - 30,00 zł:loveu:

ASL - 14,00 zł:loveu:

RAZEM 237,00 ZŁ

Posted

tomcug napisał(a):
A ja jeszcze raz zapytam, jak z łapką Misia?

cały czas lekarze dają nadzieję. łapka jest ciepła, więc Opiekunowie jeżdżą na laser i próbują ją uratować

Posted

A jak Misiu teraz się zachowuje? Czy nadal tak wyje w kojcu? Czy zaczął dogadywać się z resztą piesków? Czy pieski wogóle spotykają się poza domem, tj. w ogrodzie? Mają szansę się poznać bliżej? Moja suczka w mieszkaniu bardzo warczy na drugiego mojego psa, ale poza domem jest dość przyjazna albo obojętna w stosunku do niego.

Posted

maggiejan napisał(a):
A jak Misiu teraz się zachowuje? Czy nadal tak wyje w kojcu? Czy zaczął dogadywać się z resztą piesków? Czy pieski wogóle spotykają się poza domem, tj. w ogrodzie? Mają szansę się poznać bliżej? Moja suczka w mieszkaniu bardzo warczy na drugiego mojego psa, ale poza domem jest dość przyjazna albo obojętna w stosunku do niego.

Dużo lepiej zachowuje się w kojcu. Psiaki spotykają się na spacerkach i może coś to da. Na razie agresory są agresorami