Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Może zaproponować Poziomkę???Jest średniej wielkości...W budzie,na podwórku,jej zachowanie nie byłoby problemem...Nie skakałaby na szafki,nie wychodziła oknem...A na stróża się nadaje-szczeka,podbiega do ogrodzenia...Głaskania i kontaktu z człowiekiem też potrzebuje...:oops:

Posted

Po szkole postaram się wstawić na wątek trochę fotek z nowej komórki...Jakościowo jest lepsza,niż ta stara...Poziomka przy Weronice1 zmienia się w błyskawicę i wykonanie foty to sztuka...
Może jakieś fotki będą dobre...

Posted

Gagatko ! Uprzedź Romę, że w każdej paczce, którą zamawiam jest faktura. W następnych też będzie. Wszystko jest opłacone razem z kurierem. Bez nerw. Dziwne , ze dopiero teraz to zauważyła, bo przecież wcześniej też były przesylki z fakturą w środku.

Allegro to nie moja zasluga. Ja nawet nie wiem jak to się robi.....Przeceniasz moje mozliwosci.

Weroniko! Napisz po wizycie co lekarz powie. Co powinna jadać i jakie leki zażywać. Wtedy łatwiej jej pomóc.

Posted

Roma już uprzedzona..wcześniej ich nie zauważała, bo gdzieś straciła swoją lupę a bez niej o czytaniu to może sobie tylko pomarzyć...Teraz lupke odzyskała i stąd ta panika:lol:
Nie bądż taka skromna, a n-k? Sporo ludzi przez nia trafiło na to allegro...

Wet,Poziomkę bardzo poważnie bierzemy pod uwagę - wszystko zależy od tej pani...
Weroniko,lecę do banku z przelewem...;)

Posted

Może faktycznie by opdpowiadała Poziomka, zal mi jej bo miałam zamiar odwieźć do schronu , ale nie wiem jak by6 psychicznie zniosła schron ona bardzo szybko sie przywiazuje do człowieka i tak właśnie było po sterylce, miała byc 10 dni na tymczas ( bobyło kilka sterylek w jednym dniu) a później wrócić do p. Romy ale trudno nam było oddać. Za Wet Siostrą chodzi jak cień i bez niej żyć nie może. Dzisiaj p. Roma mówiła oby odwieść do schronu albo do Niej , najszczęśliwsza bym była oby znalazła dom , bo jej poprostu szkoda do schronu.
Decyzję i tak musi podjąć Pani zainteresowana czy Poziomka czy inny psiak?

Posted

Wydałam dzisiaj troche grosza dla psów p. Romy z konta stowarzyszenia :

kupiłam w hurtowni 24 kg ryżu i 12 kg kaszy +5 kg kości na rosołek
na kwotę 100,20 zł

Nie było juz co włożyć do garnka.

Z lekarza nici, nie ma lekarki p. Romy, bo jest na chorobowym. Zdecydowała, że zaczeka aż wróci. Przyjmuje ktos w zastepstwie ale to mężczyzna a p. Roma woli iść do kobiety.

Posted

podałam Weronice zdjęcie Lejdi na niedzielną wystawę psów - będzie wisiało jej zdjęcie jako psa szukającego domu - trzymam mocno kciuki, może akurat ta wystawa da jej dom ....

Posted

[quote name='weronika1']
Z lekarza nici, nie ma lekarki p. Romy, bo jest na chorobowym. Zdecydowała, że zaczeka aż wróci. Przyjmuje ktos w zastepstwie ale to mężczyzna a p. Roma woli iść do kobiety.[/quote]

Weronko ! Spytaj Ją czy się lepiej czuła po lekach , które jej posłałam to był : cardiamid coffein, glucardiamid i cardiamidum. Ja to biorę bo też mam kłopoty z zasłabnięciami więc jej wysyłałam Jeżeli jej pomagało to wyślę , tylko muszę wiedzieć konkretnie który, a nie na zasadzie, że ona dziekuje bo tak wypada. A moze chce cos innego. Napisz koniecznie.
Moja Mama jest po operacji, w pracy wypłaty,więc dzisiaj mam trochę biegania, ale na wątek zajrzę.

I jeszcze jedno . Czy oni jadają wieprzowinę ? Bo z pierwszej strony nie wynika, żeby nie jadali.

Posted

[quote name='Margo05'][URL="http://www.allegro.pl/item433093885_slodka_poziomka_znaleziona_w_lesie.html"][IMG]http://images6.fotosik.pl/270/58a039a1024012d9.jpg[/IMG][/URL][/quote]

Cioteczko,ślicznie dziękuję!!!W imieniu Poziomki i własnym!!!
Znowu się poryczałam...:placz:

Posted

Wybaczcie, ale na tydzień muszę Was opuścić, kontakt tylko telefoniczny...Tam,gdzie jadę internet to luksus...
Dzisiaj zamówiłam 100 kg tych psich batonów, z dostawą po 25 kg w każdy poniedziałek bezpośrednio do Romy. Opłata przelewem z konta Stowarzyszenia jednorazowo za całość. Za miesiąc operacje możemy powtórzyć zależnie od ilości kasy, jaką będziemy dysponowac. Póki co,psom musi wystarczyc...

Posted

I znowu dwie gegły sprzedane. Jak tak dalej pójdzie to dziewczyny mogą założyć hurtownię budowlaną. Oczywiscie cały dochód ze sprzedaży na cele charytatywne.
To allegro Poziomki to chyba też trzeba wstawić na profil ?

Posted

Dzisiaj znowu p. Roma mnie prosiła aby zabrać Poziomkę albo spowrotem do Niej albo prasić kierownika aby zabrał do schroniska.
A mnie się serce kroi i odwlekam,licząc na to ,że może i ona znajdzie dom , przecież zasługuje na odrobinę szczęścia.

Posted

[quote name='weronika1']Dzisiaj znowu p. Roma mnie prosiła aby zabrać Poziomkę albo spowrotem do Niej albo prasić kierownika aby zabrał do schroniska.
A mnie się serce kroi i odwlekam,licząc na to ,że może i ona znajdzie dom , przecież zasługuje na odrobinę szczęścia.[/quote]

Weroniko! Wstawimy jeszcze raz Poziomke na profil, chociaż na razie nawet Lejdi czeka. :shake:
Margo też sie cieszę na te cegiełki :multi: