Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A czy ktoś z Was orientuje się gdzie można fajnie spędzić wakacje w Bieszczadach? Jakieś hoteliki fajne szlaki no bo ja też w koncu muszę gdzieś pojechać.

Posted

Saphiro,jedż do Orzechowców, tam dziewczyny maja opanowane szlaki spacerowe z pieskami ,a i słyszałam,że budynek socjalny remontują...Będzie i przyjemnie i pożytecznie...:cool3::lol::evil_lol:

Posted

Z pewną taką nieśmiałością i nutką dekadencji przypominam ze świat sie nie dowie o cegiełkach tak z niczego. We wszystkich co robiłam ludzie zainteresowani wątkiem rozsyłali znajomym, na GG w statusie, nasza klasa, linki w bazarkach były. Bardzo ważny jest ten początek aukcji aby było kilka pierwszych cegiełek kupionych. Następni już widzą że ktoś kupił, tak to działa.

Posted

Izadorko w którym poście są te linki ? Ile mogę to roześlę !
Przed chwilką założyłam szkielet profilu na naszek Klasie, ale muszę miec pomoc i akceptację ! Login : adopcje2 hasło : zwierzaki

[URL]http://nasza-klasa.pl/profile/16523720[/URL]

Posted

[quote name='gagata']Saphiro,jedż do Orzechowców, tam dziewczyny maja opanowane szlaki spacerowe z pieskami ,a i słyszałam,że budynek socjalny remontują...Będzie i przyjemnie i pożytecznie...:cool3::lol::evil_lol:[/quote]
Pojadę przez Warszawkę - może Cię zabrać ? Uprzedzam, że dla mnie normalna prędkość pojazdu na drodze to 120 do 190 km/h. Musisz mieć nerwy mocne !

Posted

Saphira dwa orzeszki mają domy i pasuje je przy okazji do Warszawy dotransportować :) Dziadzio i Lolek ... co Ty na to? :D

Ehhh te Franie, jak to mówił mój kolega .... duże, ciepłe, takie okrągłe i ... tak cudownie sie kręcą ;)

A tak na poważnie - Franiu sprawdź się u Pani Romy! Bo inaczej za sznur Cie wyszarpiemy! :D

Posted

Budynek socjalny juz nie remontuja,sprzątaja;Neczka,Halcia i Kierownik.Wczoraj w wielkiej"kurzawie" ogdarnelismy garaz ,by przygotować go na słome.2 psiaki przywieżlismy z Arturem od weta ,po zabiegach,sunia całkiem porzadnie rzygała w aucie/z 1/2 kg kiełbasy/a prz okazji uściskałam p.Rome,śmiała sie ,że Ja dobrze wyposażyłam.Mam nadzieje,ze pralka działa,bo nie sprawdzałam.Dyżurny Dudus znosił nam wielkie kamienie pod nogi.Jak on to w pysiu dzwiga?Dziś Kierownik ma odebrać auto,nowe,czym miasto zrobiło u mnie punkt,bo myślałam,ze dadzą jakies uzywane z przetargu.

Posted

Dzis wychodzi kurierem paczka ode mnie. Nic szczególnego, ale zawsze. Po 2kg ryżu, kaszy czarnej i białej, makaron (duuużo :cool3:), dżemiki, miodzik, sól, olej roslinny z dodatkiem oliwy z oliwek. I ciasteczka :lol:. No i takie pasztety sojowe oraz sałatki rybno-warzywne(najwyżej psy zjedzą :eviltong:).
Jutro paczka będzie na miejscu.

Piszcie na bieżąco co jeszcze trzeba.

Posted

[quote name='gagata']Ok I wszystko jasne...:shake: Szpilko, a która suczka Romy z Orzechowców znalazła domek? Roma już wie o tym?[/quote]
Domek wspaniały znalazła Nina -> [url]http://www.orzechowce.ovh.org/nina.html[/url]
...Żabek, przenieś ją ;)

Pani Roma nie wie, bo człowieki przyjechały po sunię już po tym, jak wróciliśmy od niej :roll: