Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Przemyślacy i Orzechowianie, post nr 1323 jest istotny, bo mam prawo podejrzewać, że to właśnie ta osoba tak mąci m,in, na tym forum.Jeśli wolicie, to dajcie mi hasło na PW,gwarantuję anonimowość żródeł...

No to Basiapron, ja się cieszę:lol::lol::lol:Raz coś mi się udało...

Posted

Cholendra, chciałam obejrzeć tą damę z bliska a tu w imageshack pojawiła mi się jakaś pokerowa baba i radosna wieść, że jestem 4 mln. któraś szczęśliwa oglądaczka tej pokerzystki.
Wet-siostro, no to dama w pościeli czy dama pokerowa?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img73.imageshack.us/img73/870/p2jw3.jpg[/IMG][/URL]

Pościelowa,pokerowa,czy kameliowa-jak zwał,tak zwał...:evil_lol:
Poziomka to sama słodycz!!!:loveu:

Posted

[quote name='gagata']Czyli mówienie,że jest wolontariuszem ds Orzechowców to nadinterpretacja?[/quote]

W życiu jej tam nie widziałem, ani nie słyszałem żeby była! Jest wolontariuszem ds przekrętów i oszustw na nie małe pieniądze!

Zdjęcia Poziomki są małe bo taka rozdzielczość, pewnie robione komórką.

Posted

[quote name='żaba88']Zdjęcia Poziomki są małe bo taka rozdzielczość, pewnie robione komórką.[/quote]

Dokładnie tak...Niestety,nie jestem "kumata" w tematach technicznych...:oops: Do niedawna w ogóle nie umiałam wklejać zdjęć...:shake: Teraz już potrafię,ale tylko wklejać...Mam specjalny program do obróbki zdjęć,poprawy ich jakości itp.,ale dla mnie-przynajmniej na razie-to czarna magia...:roll: Młodzież jest w tych sprawach zdecydowanie lepiej obcykana z tendencją:im młodszy,tym mądrzejszy...:evil_lol:

Posted

[quote name='Saphira'] Muszę poprosić moje dziecko jak się obudzi to moze mi coś wklei.[/quote]

Udało mi się zacytować coś bez dziecka!!!!! To lekcje u Margo 05

Posted

[quote name='Saphira']Ale robisz cytaty a ja nie. Muszę poprosić moje dziecko jak się obudzi to moze mi coś wklei.[/quote]

Cytaty akurat są łatwe...:oops: W każdym poście jest napis"cytuj".Klikasz w ten napis,wchodzi Ci stronka odpowiedzi na post z cytatem danej osoby.W zależności od tego,czy chcesz zacytować całą czy część przesuwasz kursor...Jeśli cytujesz całość-po prostu przesuwasz za cytat i piszesz.Jeśli usuwasz-usuwasz,ale słowo[/quote] musi zostać...

Posted

Roma z paczki bardzo się cieszy,mówi,że to takie potrzebne rzeczy,wymienia dużo i długo ale ja zapamiętałam noże, obieraczkę, poszwę...
Dziś rano wreszcie dowieżli jej drewno na opał, ponoć nawet jakoś tam pocięte w klocki - biedny Zaba:evil_lol:

Posted

Do Romy mają dzisiaj przyjechać jacyś dziennikarze z radia, TV i diabli wiedzą skąd jeszcze...Bidula już teraz sie trzęsie,że znowu ją obsmarują. Ale obiecała mi,że będzie mówiła prawdę,samą prawdę i tylko prawdę...

Posted

[quote name='gagata']Roma z paczki bardzo się cieszy,mówi,że to takie potrzebne rzeczy,wymienia dużo i długo ale ja zapamiętałam noże, obieraczkę, poszwę...
[/quote]
super ze mogłam pomóc,nastepna też bedzie ale to później jak sie w bazarkach pozbieram też, te noże to są super noże,bo wiecznie bardzo ostre czego u mnie w domu zawsze brakowało,a jak ojciec zmarł to się okazało ze pod dostatkiem takowych było w jego pokoju ([SIZE=1]nie czulibyście czegoś dziwnego gdybyście po śmierci własnego ojca znaleźli w jego pokoju około 80 sztuk róznej wielkości noży-wszystkich ostrych[/SIZE])

Posted

Mandatu troche mi szkoda bo jak przeliczałam ile by było dla pani Romy chlebków a jak przelicze na sucharki to aż serce pęka ale był uparty facet myslę że własna matke by ukarał i nie było wyjścia 100 w tył do tego 1 punkt.
Pani Roma dziękuje za paczkę z Sosnowca wszystko praktyczne i przydatne. Najbardziej sie cieszyła pościelą bo juz ma tyle brudnej i nie mała na zmiane, ta Pani wszystkim się cieszy i zawsze po kilka razy prosi aby podzękować:lol:
Dzisiaj nasza kochana Żabka mięśnie wyrobi , jest u Pani Romy i wozi drzewo. Jaki to wspaniały chłopak tylko zadzwoniłam a on jak by czekał na sygnał natychmiast na rower i do p. Romy.:multi:

Posted

[quote name='basiapron']super ze mogłam pomóc,nastepna też bedzie ale to później jak sie w bazarkach pozbieram też, te noże to są super noże,bo wiecznie bardzo ostre czego u mnie w domu zawsze brakowało,a jak ojciec zmarł to się okazało ze pod dostatkiem takowych było w jego pokoju ([SIZE=1]nie czulibyście czegoś dziwnego gdybyście po śmierci własnego ojca znaleźli w jego pokoju około 80 sztuk róznej wielkości noży-wszystkich ostrych[/SIZE])[/quote]

Basia, szczerze mówiąc to czulabym coś dziwnego :cool3: Ale może te noże to była jego pasja, zupełnie nieszkodliwa, aczkolwiek nieco inna :evil_lol:

[quote name='weronika1']Mandatu troche mi szkoda bo jak przeliczałam ile by było dla pani Romy chlebków a jak przelicze na sucharki to aż serce pęka ale był uparty facet myslę że własna matke by ukarał i nie było wyjścia 100 w tył do tego 1 punkt.
Pani Roma dziękuje za paczkę z Sosnowca wszystko praktyczne i przydatne. Najbardziej sie cieszyła pościelą bo juz ma tyle brudnej i nie mała na zmiane, ta Pani wszystkim się cieszy i zawsze po kilka razy prosi aby podzękować:lol:
Dzisiaj nasza kochana Żabka mięśnie wyrobi , jest u Pani Romy i wozi drzewo. Jaki to wspaniały chłopak tylko zadzwoniłam a on jak by czekał na sygnał natychmiast na rower i do p. Romy.:multi:[/quote]

niedobry pan :angryy:

Żabce to ja już powiedziałam, że na zięcia go chcę :evil_lol:

Posted

Witam, wrociłam w niedzielę wieczorem i dopiero dzisiaj udało mi się dogo odpalić:mad:, Margo czy mogę dzwonić teraz w naszej sprawie czy dopiero po 16 jak pisałaś wcześniej? Irysek też czeka na potwierdzenie......już w sobotę była gotowa przyjechać do mnie:evil_lol:...no ale przecież mnie nie było i nic o tym nie wiedziałam, mam nadzieję ze do jutra uda nam się sprawę doprowadzić do końca;)

Posted

Poziomka pokazała dziś różki...Pokłóciła się z Tyrsą i to na ostro,za łby się wzięły,musiałam rozdzielać walczące panienki...Nie mam pojęcia,o co im poszło,to był moment...Poszłam do wc,****ki były w pokoju.Nagle słyszę pisk,wrzask,szczek...wpółrozebrana wpadłam do pokoju,patrzę,a słodka Pozioma trzyma za kark Tyrsę i tarmosi nią,przygniata do ziemi...Szok,normalnie...Wczoraj wieczorem warknęła na Koliego...Najwyraźniej się rozpanoszyła,poczuła królową...No,cóż...Chcąc nie chcąc musiałam interweniować.Dobrze,że potrafię zachować zimną krew...Chwyciłam sunię za kark i rozdzieliłam...No i wygłosiłam Poziomce kazanie na temat:jestes gościem,zachowuj się jak gość i nie skacz do domowników...Słodka Poziomeczka...

Posted

[quote name='Margo05']

Żabce to ja już powiedziałam, że na zięcia go chcę :evil_lol:[/quote]

a gdyby tak człowiek nie był zaobrączkowany....to świetny "materiał" na męża:evil_lol::eviltong::evil_lol: !!!
Czas chyba jednak działa na dobrą stronę, udało mi się dołożyć jeszcze ręczniki,t-shirty, kalesony dla p.Franka i takie tam, idę teraz do pwnicy poszukać maszynki do mięsa bo gdzieś tam leży zapakowana na 100%!

Posted

Paczka już dawno gotowa, tylko na szczęście jeszcze nie zaklejona-(chociaż w tej chwili już tak) bo udało się jeszcze parę rzeczy dołożyć, jest też maszynka do mięsa-tylko żabo-znow do Ciebie prośba-brakuje w niej śrubki mocującej tej rączki do kręcenia-maszynka nigdy nie była używana ale jakoś jest wybrakowana:oops:, proszę Cię jeszcze o nr tel na pw, paczki jednak wyślemy na adres p.Romy ale byłoby wspaniale gdybyś był przy jej odbiorze bo ja nawet nie jestem w stanie postawić jej na wadze:evil_lol: Jak Irysek będzie rownież gotowa to może uda się je jutro wysłać. Margo:cool3: już wysyłam namiary......Irysek, czekam na wieści.....;)

a tak wyglądała tuż przed zaklejeniem
[img]http://img377.imageshack.us/img377/8164/dscn1846pf5.jpg[/img]

Posted

No powariowały kobiety... :lol: (oferty ze zdjęciami proszę na e-maila).

Drzewo przywieźli tylko dlatego że mają przyjechać media. I żeby pokazać jak to oni nie pomagają... Trochę tego przywieźli, będzie miesiąc palenia, może więcej. Tylko zrzucenie drzewa na chodnik to nie wszystko...

Jak Romcia zobaczy tę paczkę to oszaleje ze szczęścia... A śrubka to nie problem ;)