Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='żaba88'](...) Coś niepoprawnie napisałem? :evil_lol:[/quote]
A gdzież tam...tylko, jak tu się nie mieć na baczności??? :evil_lol:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='żaba88']Ja się muszę mieć na baczności wiedząc że ktoś skanuje każdą moją litrę :eviltong:[/quote]
Wcięło Ci literkę "e", czy celowo sugerujesz małe randez-vous z obaleniem literka??? :loveu: :evil_lol: :eviltong:

Posted

Zaba, co ma wisieć nie utonie, a Ty nie będziesz musiał poprawiać, bo będziesz miał ciekawsze zajęcia :evil_lol: np. literki :evil_lol:

Poza termą potrzebna jest jeszcze pralka.
Ale do nich potrzebny jest prąd :cool3: a co za tym idzie - fundusze :roll:

Posted

Panowie już wyciachani, bo to było tańsze. Część sterylek zasponsorowała nam fundacja Zwierzeta i my z Poznania, na część zrzuciliśmy się na dogo a dwie udało zrobić się za darmo, w tym jedną dzisiejsza. To nie jest tak ,że my wstrzymujemy sterylki, tylko zwalniamy ich tempo z uwagi na konieczność opieki nad sukami (aktualnie są trzy po świeżych sterylkach), bo Roma może nie zdołać zająć się większą ilością suk. No i te fundusze...
Ale darmowe sterylki kontynuujemy - mamy obiecane po dwie w miesiącu:lol::lol::lol:

Posted

W sumie od marca czyli od założenia tego wątku udało nam się wysterylizować siedem suk,ósma trafiła do mnie,ale jeszcze kilka zostało oraz 4 szczeniaki z wiosny...dwóch panów, dwie panie)

Posted

Pieniędzy już nie ma na nic, a dług się zrobił za dzisiejszą sterylkę... :shake: Wszystkie pieniądze musiały iść na zapłacenie prądu (jutro by pewnie odłączyli), telefon, raty za kredyt... Lodówka i zamrażarka już podłączone i działają :multi: Można zacząć normalniej jeść...

Posted

[quote name='emilia2280']Tak czytam wátek od poczátku i myslé, ze skoro skonczyly sié fundusze, moglabym pozbierac, co mam jeszcze z ubran i wystawic wszystko na bazarek na pieski Pani Romy?[/quote]
Emilko tylko nie przegnij chyba, że masz w planie pozostawienie sobie wyłącznie listka figowego!!! :evil_lol: A jeśli...no cóż...wtedy nie odpuszczę
i będę domagać się Twoich fotek Skarbie!!! Super, że do nas zajrzałaś!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='emilia2280']Tak czytam wátek od poczátku i myslé, ze skoro skonczyly sié fundusze, moglabym pozbierac, co mam jeszcze z ubran i wystawic wszystko na bazarek na pieski Pani Romy?[/quote]

Emilio, będziemy bardzo wdzięczni :loveu::loveu::loveu:

Posted

Emilko tak jak Majeczka napisała Ty całe dogo sponsorujesz! (ale zachęcający jest ten listek) Jutro muszę zapłacić resztę rachunków bo dzisiaj takie kolejki że wystać się nie dało.

Posted

[quote name='majqa']Emilko tylko nie przegnij chyba, że masz w planie pozostawienie sobie wyłącznie listka figowego!!! :evil_lol: A jeśli...no cóż...wtedy nie odpuszczę
i będę domagać się Twoich fotek Skarbie!!! Super, że do nas zajrzałaś!!! :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
Ale numer. Obiecujé ze ostatniej koszuli jeszcze nie zedré i nie wystawié, ale reszté tak! Wszystko nienoszone oczywiscie :evil_lol:

A jak dojdziemy do listka figowego, to pomyslimy co dalej mozna sprzedac :lol:

Posted

[quote name='emilia2280'](...)
A jak dojdziemy do listka figowego, to pomyslimy co dalej mozna sprzedac :lol:[/quote]
Ja tam wiem tylko to już nie to forum, hihihi...:evil_lol: Instrukcje na gg!!! ;)