majqa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='żaba88'](...) Coś niepoprawnie napisałem? :evil_lol:[/quote] A gdzież tam...tylko, jak tu się nie mieć na baczności??? :evil_lol: Quote
żaba88 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ja się muszę mieć na baczności wiedząc że ktoś skanuje każdą moją litrę :eviltong: Quote
majqa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='żaba88']Ja się muszę mieć na baczności wiedząc że ktoś skanuje każdą moją litrę :eviltong:[/quote] Wcięło Ci literkę "e", czy celowo sugerujesz małe randez-vous z obaleniem literka??? :loveu: :evil_lol: :eviltong: Quote
żaba88 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Celowe to nie było, to z tego stresu żeby wszystko bezbłędnie napisać :lol: No ale wiesz... :evil_lol: Quote
żaba88 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 No ale wiesz... U mnie z polskim to tak średnio, co prawda po maturze, ale może na sierpień będzie trzeba się poduczyć :shake: Quote
Rybka_39 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Widzę, że ludzie w podbramkowych sytuacjach i w stresie zaczynają żartować.:evil_lol: A macie już tą termę? Quote
majqa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Trzymam przemocno kciuki Żabo, by nie wisiała nad Tobą taka konieczność. Quote
żaba88 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Dzięki ale ja czuje że jednak coś wisi. Jadę teraz zabrać kolejnego psiaka na sterylkę. Relacja później ;) Quote
Margo05 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Zaba, co ma wisieć nie utonie, a Ty nie będziesz musiał poprawiać, bo będziesz miał ciekawsze zajęcia :evil_lol: np. literki :evil_lol: Poza termą potrzebna jest jeszcze pralka. Ale do nich potrzebny jest prąd :cool3: a co za tym idzie - fundusze :roll: Quote
irysek Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 sterylki widze w tempie expresowym, czy psiaki tez ciachacie czy tylko sunie? i skad na to sa fundusze, bo grosze to nie kosztuje. Quote
gagata Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Panowie już wyciachani, bo to było tańsze. Część sterylek zasponsorowała nam fundacja Zwierzeta i my z Poznania, na część zrzuciliśmy się na dogo a dwie udało zrobić się za darmo, w tym jedną dzisiejsza. To nie jest tak ,że my wstrzymujemy sterylki, tylko zwalniamy ich tempo z uwagi na konieczność opieki nad sukami (aktualnie są trzy po świeżych sterylkach), bo Roma może nie zdołać zająć się większą ilością suk. No i te fundusze... Ale darmowe sterylki kontynuujemy - mamy obiecane po dwie w miesiącu:lol::lol::lol: Quote
gagata Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 W sumie od marca czyli od założenia tego wątku udało nam się wysterylizować siedem suk,ósma trafiła do mnie,ale jeszcze kilka zostało oraz 4 szczeniaki z wiosny...dwóch panów, dwie panie) Quote
żaba88 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Pieniędzy już nie ma na nic, a dług się zrobił za dzisiejszą sterylkę... :shake: Wszystkie pieniądze musiały iść na zapłacenie prądu (jutro by pewnie odłączyli), telefon, raty za kredyt... Lodówka i zamrażarka już podłączone i działają :multi: Można zacząć normalniej jeść... Quote
emilia2280 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Tak czytam wátek od poczátku i myslé, ze skoro skonczyly sié fundusze, moglabym pozbierac, co mam jeszcze z ubran i wystawic wszystko na bazarek na pieski Pani Romy? Quote
majqa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='żaba88']Pieniędzy już nie ma na nic(...)[/quote] Mam nadzieję, że da się to odkuć z chwilą, gdy ruszą cegiełki na allegro. Quote
majqa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='emilia2280']Tak czytam wátek od poczátku i myslé, ze skoro skonczyly sié fundusze, moglabym pozbierac, co mam jeszcze z ubran i wystawic wszystko na bazarek na pieski Pani Romy?[/quote] Emilko tylko nie przegnij chyba, że masz w planie pozostawienie sobie wyłącznie listka figowego!!! :evil_lol: A jeśli...no cóż...wtedy nie odpuszczę i będę domagać się Twoich fotek Skarbie!!! Super, że do nas zajrzałaś!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Margo05 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='emilia2280']Tak czytam wátek od poczátku i myslé, ze skoro skonczyly sié fundusze, moglabym pozbierac, co mam jeszcze z ubran i wystawic wszystko na bazarek na pieski Pani Romy?[/quote] Emilio, będziemy bardzo wdzięczni :loveu::loveu::loveu: Quote
żaba88 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Emilko tak jak Majeczka napisała Ty całe dogo sponsorujesz! (ale zachęcający jest ten listek) Jutro muszę zapłacić resztę rachunków bo dzisiaj takie kolejki że wystać się nie dało. Quote
majqa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='żaba88']Emilko tak jak Majeczka napisała Ty całe dogo sponsorujesz! (...).[/quote] ...bo to Kochana Istota jest!!!:loveu: Quote
emilia2280 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='majqa']Emilko tylko nie przegnij chyba, że masz w planie pozostawienie sobie wyłącznie listka figowego!!! :evil_lol: A jeśli...no cóż...wtedy nie odpuszczę i będę domagać się Twoich fotek Skarbie!!! Super, że do nas zajrzałaś!!! :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Ale numer. Obiecujé ze ostatniej koszuli jeszcze nie zedré i nie wystawié, ale reszté tak! Wszystko nienoszone oczywiscie :evil_lol: A jak dojdziemy do listka figowego, to pomyslimy co dalej mozna sprzedac :lol: Quote
emilia2280 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='majqa']...bo to Kochana Istota jest!!!:loveu:[/QUOTE] I kto to mówi moje Slonce!! Quote
majqa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='emilia2280'](...) A jak dojdziemy do listka figowego, to pomyslimy co dalej mozna sprzedac :lol:[/quote] Ja tam wiem tylko to już nie to forum, hihihi...:evil_lol: Instrukcje na gg!!! ;) Quote
Recommended Posts