gagata Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Szpilka, ha,ha, ja mieszkam na trzecim pietrze bez windy:evil_lol::evil_lol:. A pieska jest super, jeszcze z siebie nie wydała żadnego dżwięku, pojadła sobie, popiła, uwaliła się pod stołem w kuchni i mnie stamtąd sobie ogląda. Tylko nie bardzo jej pasuje ,jak się próbuje założyć smycz- nabędę jej dzisiaj szeleczki i spanko. Najfajniej jest, gdy moje koty przychodzą po kolei ją obwąchiwać a ona nawet okiem nie mrugnie Quote
halcia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Pani Roma jest Ci tak wdzieczna,że jeszcze Dudusia dołozy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 No,i jeszcze wilkowatą. Spoko, jeszcze trochę, to Przemysława 8 przeniesie się do Warszawki:evil_lol::evil_lol: Quote
żaba88 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Muszka to spokojna psina, też nigdy nie słyszałem jak mówi :) A do smyczy nie jest przyzwyczajona. Była przywiązana w lesie, szczenna o ile pamiętam. Quote
Wet-siostra Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='gagata']No,i jeszcze wilkowatą. Spoko, jeszcze trochę, to Przemysława 8 przeniesie się do Warszawki:evil_lol::evil_lol:[/quote] ...I trzeba będzie na Dogomanii założyć nowy wątek,"Warszawa-gagata i jej 50 psów..." :diabloti: Quote
weronika1 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Gagata , Muszka napewno Ci się odwdzięczy, ona zawsze była cichutka. Nie słyszałam jej głosu ,ale uważaj bo może w pokoju wykopać dziurę szukając myszy.:evil_lol: Czasami zachowuje sie jak kot , jest myszołowna. Jesteś babka na sto dwa, już mi lżej na sercu, zawsze to jedna mniej u Pani Romy. Quote
Margo05 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='gagata']Słuchajcie ,mała jamnikowata suka od pani Romy, o której pisała Weronika jest już u mnie! Jest po kąpieli, koty ma w nosie i moją burą Klarę też. Dziś wieczorem wizyta u weta. Najbardziej zszokowana jest bura. Trochę powarkuje. Na początek założyłam jej kaganiec ale teraz uczepiłam na smyczy i chodzi ze mną, bez kagańca. jeszcze tylko Belcia i będę miała rodzinę skompletowaną:lol::lol::lol::lol:[/QUOTE] Osz Ty paskudna :mad: Nic nie powiedziałaś :mad: Kiedy mogę ją zobaczyć? :loveu: :loveu::loveu: Quote
weronika1 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/44709d7a74d092d5.html[/URL] To jest Musia , jeszcze w tedy nie myślała,że bedzie w stolicy. Pewnie po praniu trochę zmienila kolor. Quote
Neczka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='weronika1'][URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/44709d7a74d092d5.html[/URL] To jest Musia , jeszcze w tedy nie myślała,że bedzie w stolicy. Pewnie po praniu trochę zmienila kolor.[/quote] ajć.. nie chce mi się otworzyć zdjęcie na tej stronce... mogłabyś Weroniko wstawić to, np. na [URL]http://img179.imageshack.us/[/URL] ? :roll: Quote
weronika1 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [URL]http://img527.imageshack.us/img527/9069/s5002062gl9.jpg[/URL] Proszę uprzejmie wedle życzenia , może teraz wejdą.Musia to fajna dziewczynka tylko nie wiadomo czy przypadkiem nie bedzie miała małych musiek? Quote
Margo05 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 :crazyeye: Gagatka, będziesz miała wnuki? :crazyeye::loveu: Quote
gagata Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Powiem tak, Musia jest rewelacyjna, chodzi przy nodze (na smyczy!) jak niejeden tresowany owczarek by nie umiał:crazyeye:. Trochę było kłopotów przy zapinaniu , bo bardzo sie bała ale opracowałam technikę i jej już bezboleśnie. Na spacery wychodzimy we trzy razem z moja cholerą (Klarą) i nawet nie ma spięć. W domu na żarełko się nie rzuca, choć trochę się bałam,że jedzonko będę musiała ukrywać. Nauczyła się już,że suche jest mniam mniam (Póki co, jagnięcina z ryżem). PIerwsze Koo było od razu na dworze, z resztą trochę gorzej ale fajnie, bo na kafelki. Nie wiem, czy będę babcią , bedzie co ma być. **** A, no i z kąpieli w Wannie nie uciekała, jakaś wodna ta Muśka, czy co:lol::lol::lol: Margo, jak chcesz, to wpada w każdej chwili, wpuścimy parę zdjęć pieski na wątek, no i z bazarkiem coś zrobimy Quote
Margo05 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='gagata']Powiem tak, Musia jest rewelacyjna, chodzi przy nodze (na smyczy!) jak niejeden tresowany owczarek by nie umiał:crazyeye:. Trochę było kłopotów przy zapinaniu , bo bardzo sie bała ale opracowałam technikę i jej już bezboleśnie. Na spacery wychodzimy we trzy razem z moja cholerą (Klarą) i nawet nie ma spięć. W domu na żarełko się nie rzuca, choć trochę się bałam,że jedzonko będę musiała ukrywać. Nauczyła się już,że suche jest mniam mniam (Póki co, jagnięcina z ryżem). PIerwsze Koo było od razu na dworze, z resztą trochę gorzej ale fajnie, bo na kafelki. Nie wiem, czy będę babcią i wiecie, nie chcę wiedzieć - nie pozwoliłam wetowi mówić nawet na ten temat. Póki co, wstępnie umówione jesteśmy na wtorek na sterylkę... Chyba że coś mi się jeszcze odmieni... A, no i z kąpieli w Wannie nie uciekała, jakaś wodna ta Muśka, czy co:lol::lol::lol: Margo, jak chcesz, to wpada w każdej chwili, wpuścimy parę zdjęć pieski na wątek, no i z bazarkiem coś zrobimy[/quote] Wieści bardzo miłe :loveu: Ciotka, nie obiecuję, ale może jutro mi się uda :cool3: Quote
Neczka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='weronika1'][URL]http://img527.imageshack.us/img527/9069/s5002062gl9.jpg[/URL] Proszę uprzejmie wedle życzenia , może teraz wejdą.Musia to fajna dziewczynka tylko nie wiadomo czy przypadkiem nie bedzie miała małych musiek?[/quote] Dzięki, teraz już mi się otwiera. Cudna sunia.. ale pamiętaj Gagatko o naszej Bellci :) jutro sprawdzamy jaktam z kotami:roll: Quote
weronika1 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Mam prośbę Pani Roma potrzebuje coś do strzyżenia psiaków, mogą być ostre nożyczki lub inne narzędzie, gdyby ktoś miał zbędnę proszę o przekazanie. Quote
Margo05 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Weroniko, Żabo, Wy jesteście na bieżąco z potrzebami Pani Romy. Czy moglibyście zrobić taką listę? Mam na myśli wszystkie potrzeby, nie tylko zwierzakowe. A więc co do domu (jakieś meble, pościel, ręczniki, naczynia czy co tam jeszcze), coś dla Pani Romy i Pana Franka (ubrania), żywoność dla Pani Romy i Pana Franka (są wegetarianami, więc to nieco komplikuje, ale może jakieś puszki z warzywami, przetwory, żywność sojowa typu kotlety i takie tam - coś długoterminowego, a konkretnie dla nich, nie dla psów), jakieś materiały (farby, tapety czy co tam innego). Wszystko co jest potrzebne. Rozpoczynamy zbiórkę, ale musimy wiedzieć co potrzeba. Czy możemy na Was zrzucić zrobienie takiej listy? [B][COLOR="Red"]POTRZEBY 1. Nożyce bądź maszynka do strzyżenia psów.[/COLOR][/B] Quote
SZPiLKA23 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Napisałam do Albiemu, ona cos miała ale nie wiem czy moze dac... Quote
halcia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ja jutro przez Weronike podaje ciuchy dla p .Romy i worek karmy Hills'a i suchy chleb,/2 worki/na wypadek"w"Świezy jak zdaże,bo rano jade do Orzech.Weronika,zapytaj jaki nr buta ma p.Roma.Bardzo sie ciesze,ze robicie zbiórke tam podobno wszystko sie przyda. Quote
weronika1 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Margo ciesze się ,że chcecie zorganizować zbiórkę dla pani Romy ,zrobimy listę potrzebnych rzeczy. Ze spraw pilnych to pralka i coś do strzyżenia psów. Quote
Margo05 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [COLOR="Red"][B][SIZE="3"]Zapotrzebowanie: 1. Nożyce bądź maszynka do strzyżenia psów. 2. Pralka 3. Żywność "długoterminowa" ludzka, dla wegetarian[/SIZE][/B][/COLOR] Quote
black_cat Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Tak, koniecznie potrzebna jest lista, najlepiej do pierwszego postu wszystko, bo inaczej ciezko zdecydowac co zbierac Quote
gagata Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 A ja mam nowe wieści:lol::lol:. Musia chyba czytała ten wątek, bo zrobiła numer,że hej! Wczoraj odwołałam jej wtorkową sterylkę licząc,że mam jeszcze trochę czasu na przygotowania do porodu i poszukanie domków dla dzidziusiów. Dziś rano wstaję, a tu spod stołu jakieś piski. Patrzę i oczom nie wierzę:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Moja Muśka ma szósteczkę ślicznych małych Musiek!!! Na razie wychodzę z szoku... Quote
Recommended Posts