Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gagata']Mnie też się pokazuje wszystko, zwłaszcza białe myszy, ggdy dłużej posiedzę przy tej cholerze:diabloti:Margo,weż mnie na nauki!!!!!!
Czemu mnie się nie udało? Adres sprawdzałam 100 razy !!![/quote]

To na kiedy się umawiamy?:evil_lol:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='gagata']A Zaba zyskał sobie wielki plus u Romy , bardzo go wychwala. Będzie to można wykorzystać przy budowaniu jej zaufania do ulepszonych Orzechowców.[/quote]

Pani Roma pytała mnie o wszystkie szczegóły związane z warunkami w schronisku. Dokładnie jej opisałem co i jak wygląda, w jakich warunkach będą jej psy. Więc myślę że jest spokojniejsza o ich los w schronisku.

A co do tego konta, to mogę udostępnić swoje i każdy zaksięgowany przelew na bieżąco wklejać na forum.

Posted

To może faktycznie niech Zaba daje to konto - ze względu na to wklejanie, będziemy wszyscy na bieżąco.

ZAba - dawaj numer konta - Weronice też to pasuje
:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Może lepiej by było aby było konto Żaby on jest pewny facet i nie będzie problemu . Ja z nim sobie poradzę będę brać rachunki i rozliczymy wszystko na zicher.Tylko nie wiem na kogo brać rachunek. Do tej pory brałam na Fundację Zwierzaki i My w Poznaniu ale to jest około 300 zł do rozliczenia.
Spisuję dzisiaj umowę na wykonanie murku i całą robociznę tj na 800 zł zaliczka wynosi 400 pozostała kwota po zakończeniu prac.

Posted

Weronika, to rachunki na płot też bierz na żabę, bo on będzie płatnikiem,żeby nie było za dużo bałaganu w finansach.
Jak kasy starczy, to będzie też można od razu pomyśleć o tym kawałku z tyłu.
Zeby cały Przemyśl widział, co dogo potrafi:crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol:

Posted

A ja z małym offem :oops:
Macie może jakiś wzór umowy adopcyjnej dla pieska?
Może dziś będzie miał domek chartowaty z mojego podpisu, a ja nie wiem jak taką umowę przygotować :shake:

Posted

Może nie każdy zna historię Romy...Otóż była ona nauczycielką, kiedy wykryto u niej nowotwór.Wracała od lekarza do domu i modliła się, żeby dostać jakąś szansę. Wtedy spotkała bezdomnego psa, którego przygarnęla i przyrzekła sobie, że jak tą wymodloną szansę dostanie, to resztę życia poświęci zwierzętom. I tak się stało.
Wzruszające , prawda? Zeby tak inni ludzie reaqgowali to i u niej byłoby mniej piesków...

Posted

[quote name='gagata']Może nie każdy zna historię Romy...Otóż była ona nauczycielką, kiedy wykryto u niej nowotwór.Wracała od lekarza do domu i modliła się, żeby dostać jakąś szansę. Wtedy spotkała bezdomnego psa, którego przygarnęla i przyrzekła sobie, że jak tą wymodloną szansę dostanie, to resztę życia poświęci zwierzętom. I tak się stało.
Wzruszające , prawda? Zeby tak inni ludzie reaqgowali to i u niej byłoby mniej piesków...[/quote]

ja poznałam kobietę która z powodu choroby nowotworowej była w szpitalu i bardzo samotna - obiecała sobie - jeżli wyjdę z tego wezmę największa biedusię ze schroniska jaką spotkam .... wyszła z choroby i na moją prośbę wzięła Klusię z Orzechowców której nikt przez dłuuuugie lat nie chciał i by zapewne nie zechciał .....

wiecie co - kiedy pani Edyta spotkała się z Klusią powiedziała, że jak była w szpitalu i wyobrażała sobie psiaka jakiego chce to właśnie była Klusia, Klusia weszła jak do domu i wiedziała co gdzie i jak jakby ze spaceru właśnie weszła .... ja mówię - każdy z nas ma gdzieś swoje przeznaczenie i swojego psa .....

tym bardzie ceńmy i pomagają takim ludziom bo jest ich garstka zaledwie ....

Posted

O,mateńko...:-( Nie wiedziałam o tym...:-( Ale mimo wszystko uważam,że ma za dużo tych psiaków...Można poświęcić swe życie zwierzakom,nie mając 50 sztuk na raz...Może pozwoli pomału je wyadoptowywać...

Posted

wet -siostra-tez uwzam ,ze nalezy zapewnic 10 pieskom godziwe zycie ,niz trzymac 50 psow po to tylko ,ze ma sie litosc.To jest dla mnie zbieractwo.Mozna zabierac,ratowac ,ale nalezy i im szukac domkow.