Poker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 na jakie konto mam wpłacić bazarkowe 60 zł? Quote
Margo05 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Poker, może lepiej na konto Żabula :cool3: Gagatko, gdzieś Ty? Quote
weronika1 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [COLOR=red]Chcę podziękować wszystkim dogomaniakom za ofiarność[/COLOR] [COLOR=red]z moich faktur wynika , że wydano;[/COLOR] 160,00 mięso 310,02 wywóz śmieci 115,00 usługa weta dla Poziomki 660,00 zł węgiel 192,00 opłata za wodę 50,00 zł zakup ryżu 100,20 kasza 174,80 ryż i kasza ---------------------------- Razem wydano : [COLOR=red]1761,82 zł[/COLOR] do tego Żaba, kupił drugą tanę węgla, zapłaci swiatło i telefon. Ponadto Brutus wpłacił do Providenta 700, 00 zł . Przysłano spore ilości paczek.[SIZE=5]DZIĘKUJĘ[/SIZE] Quote
Wet-siostra Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 O,mamo...:crazyeye: za co tyle kasy?????????? Przecież cena wścieklizny jest ustalona urzędowo i w całym Przemyślu wynosi 15 zł... Czyżby ten czip i paszport były aż tak drogie????? Ale zdzierstwo...:roll: Quote
Poker Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 mam 90 zł :multi: do wpłaty,podajcie konto,bo wyjeżdżam. Ten Provident to koszmar :angryy::mad:,o ile więcej teraz trzeba spłacić? Quote
Saphira Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Jak znam tych złodzieji to pewnie i 100 %. Quote
weronika1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Byłam dzisiaj u Pani Romy ,ponieważ skończyła sie kasza, kupiłam 100 kg za 150 zł i zawiozłam.Pani Roma troche słaba, widać że bidula źle się czuje. Nie wiem, czy przypadkiem nie denerwuje sie jutrzejszą wizyta u lekarza. Wracając do tej złodziejskiej firmy, to naprawdę nie ma szans aby z tego długu kiedykolwiek wyjść. Po pierwsze są raty zaległe, nie ma mozliwości spłaty zadłużenia, jak wpłacam 500 zł to nie wiem dlaczego rozbite jest na dwie części 250+ 250 jedna kwota jest na inny numer pożyczki a druga na inny. Wyglada na to jakby były dwie pożyczki. Nie rozumię dlaczego nie można wpłacić na konto, tylko gotówka w kasie i nazwisko osoby wpłacajacej, może to ucieczka od podatku. Coś tu mi nie gra, aby taka firma nie miała konta. Dług jest tak duży , że właściwie nie ma szans aby go spłacić. Jedna rata wynosi 580 miesięcznie a druga nie wiem ile. Nigdy się nie wpłaca całej raty, więc są odsetki od odsetek. Quote
Poker Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 to dacie to konto czy nie? Mleko się rozlało z tym providentem.Na kogo pozyczka była wzięta? Może są dwa konta,bo połowa spłaty to jest kapitał ,a dryga połowa to odsetki :mad: Quote
ANETTTA Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 aaaaaaaaaa ile tej pozycki było wziete kiedy i na jaki okres ..............moze sa tu jakies machloje ................... umowa przeczytajcie umowe .............dokladnie .................. moze widza ze to stara nie zaradna osoba .............itd Quote
weronika1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Poker nie znam konta Żabola to może wpłać na stowarzyszenie , tylko zaznacz, ze to dla Pani Romy. Nie wiem czy odczytasz konto na wizytówce? Quote
przem33 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='Wet-siostra']O,mamo...:crazyeye: za co tyle kasy?????????? Przecież cena wścieklizny jest ustalona urzędowo i w całym Przemyślu wynosi 15 zł... Czyżby ten czip i paszport były aż tak drogie????? Ale zdzierstwo...:roll:[/quote] wiesz co Nadzieja z tego co pamiętam to byłaś wtedy gdy pieska czipowano w gabinecie i jakoś nie przypominam sobie byś zgłaszała uwagi co do ceny. Jeśli chcesz sprawę przedyskutować "na żywo" to zapraszam:) Quote
Wet-siostra Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='przem33']wiesz co Nadzieja z tego co pamiętam to byłaś wtedy gdy pieska czipowano w gabinecie i jakoś nie przypominam sobie byś zgłaszała uwagi co do ceny. Jeśli chcesz sprawę przedyskutować "na żywo" to zapraszam:)[/quote] Byłam,ale nie widziałam faktury,bo płaciła Cioteczka Weronika1...Nie miałam pojęcia,że to takie kosztowne...Gdybym wiedziała,na pewno bym od razu powiedziała to samo,co napisałam...Zawsze mówię wprost,to,co myślę(choc nie zawsze dobrze na tym wychodzę...) Quote
Poker Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Przelałam na konto Żaba88 90 zł. z bazarku. Proszę potwierdzić tu i na bazarku jak dojdą. Quote
Saphira Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='weronika1']Poker nie znam konta Żabola to może wpłać na stowarzyszenie , tylko zaznacz, ze to dla Pani Romy. Nie wiem czy odczytasz konto na wizytówce?[/quote] Weroniko ! Przecież konto jest na pierwszej stronie. Nawet do przelewów zagranicznych. Quote
Saphira Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Co tam słychać u naszej bohaterki ? Czy Pani Roma leczy się , czy coś je ? Jak nie będzie się lepiej odżywiać to i leki nie pomogą :shake: Quote
weronika1 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Dzisiejszy dzień to męki Tantala, najpierw jak Jurand ze Spychowa ,od godz 11 do 14 u drzwi Pani doktor, potem badania. ciężki dzień i bardzo męczacy, zwłaszcza dla nas młodych kobiet.:lol: jutro okulista. Quote
żaba88 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 "OD POKERA ZA BAZAREK NA POMOC PSOM PANI ROMY" - 90zł wpadło, dzięki w imieniu Pani Romy :) Quote
Margo05 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='żaba88']"OD POKERA ZA BAZAREK NA POMOC PSOM PANI ROMY" - 90zł wpadło, dzięki w imieniu Pani Romy :)[/quote] Pokerku, dzięki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Margo stróżuj przy fotach na bazarku Salbinkowym -by znów nie zniknęły:mad:bo są jak kamikadze Quote
weronika1 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 DZIĘKI ,Pokerku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Saphira Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='weronika1']Dzisiejszy dzień to męki Tantala, najpierw jak Jurand ze Spychowa ,od godz 11 do 14 u drzwi Pani doktor, potem badania. ciężki dzień i bardzo męczacy, zwłaszcza dla nas młodych kobiet.:lol: jutro okulista.[/quote] No cóz żeby leczyć się w placówkach polskiej służby zdrowia trzeba mieć zdrowie i kondycję fizyczną. Quote
Recommended Posts