Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Margo05']A ja mam w nosie moją rosnącą objętość i chętnie się poczęstuję ciachem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Ja sobie wmawiam, że to spodnie po praniu się skurczyły :roll::eviltong:

Posted

[quote name='weronika1']Mnie też 16 dkg brakuje do setki. Wcale sie tym nie przejmuje i zapraszam na ciacho do Przemysla , teraz za chwilę ruszam na drugi obiadek[/quote]

Niestety ! Kupiłam za małą sukienkę na sylwestra i teraz czekają mnie dni pełne jabłek i marchewek :-(:-(:-( Inaczej pójdę w dresie :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Saphira']Niestety ! Kupiłam za małą sukienkę na sylwestra i teraz czekają mnie dni pełne jabłek i marchewek :-(:-(:-( Inaczej pójdę w dresie :placz::placz::placz:[/quote]

Jak chcesz to ci pożyczę......mam XXXL !!! :evil_lol:

Posted

Czy p.Roma potrzebuje koców, pościeli i kołder dla psów ? Garnków, misek plastikowych i jeszcze cuś tam ??? Mam zebrane, a w schronisku już nie potrzebują bo są zapasy.....:lol:

Posted

[quote name='becia66']Jak chcesz to ci pożyczę......mam XXXL !!! :evil_lol:[/quote]
Becia, sukienkę czy dresik? :eviltong::evil_lol::evil_lol:

Żabuś, z nami są tylko NORMALNE wątki :cool3: To inne są jakieś dziwne :evil_lol:

Posted

No nie, Saphirko....to ten Twój TZ strasznie przytulaśny być musi...a oboje pewnie bywacie juz zwyczajowo najwieksza atrakcja takich imprez...:diabloti::loveu:

Weroniko, ja Ci te 16 kg do 100 chętnie oddam...lubie sie dzielić..:evil_lol:

Posted

[quote name='becia66']Czy p.Roma potrzebuje koców, pościeli i kołder dla psów ? Garnków, misek plastikowych i jeszcze cuś tam ??? Mam zebrane, a w schronisku już nie potrzebują bo są zapasy.....:lol:[/quote]
Beciu , z tego co wiem to napewno p. Romie bedą potrzebne i miski i koce i garnki. Widziałam te miski u p. romy to były bardzo poniszczone a kocy to juz wogóle nie ma .

Posted

To ci Żabek:evil_lol:
Bal ,tuż tuż.. co Ty nie wiesz Żabko, że suknie kobiety szykują. Rezygnuję z tej pożyczki kilogramów , bo na bal będę musiała kupić suknię XXXXX a nie wiem czy są takie w sprzedaży.:evil_lol: