Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś przy drodze znalazłam to oto psie dziecko.
Jest to chłopczyk około 4-5 m-cy. Był cały w kleszczach , modlę się żeby nic złego nie zaczęło się z nim dziać.
Okazało się , że na polu w wolno stojącej budzie na łańcuchu jest jego matka. Ja już nie mam siły , głupota ludzka nie ma granic........mały biegał przy ulicy, wyjadał jakies śmiecie, wiem co zjadł , bo zwrócił na mojej tapicerce w samochodzie .
Mały jest obecnie w mojej łazience, w piątek wyjeżdzam. Proszę więc pomóżcie mi go gdzieś ulokować. Jest słodki, jego mama jest prawdopodobnie mixem Amstaffa, jest łagodna, coś muszę i dla niej zrobić...na dokładkę mam zwrot z adopcji, no i męża w gipsie, no i ten wyjazd.
Prosze o tymczas dla niego. Ja pokryje koszty szczepienia itp.
Potrzebna równiez pomoc w poszukiwaniu domu docelowego.
[email protected]

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mały bardzo cieszy się do moich psów, jest dość ufny wobec człowieka, jest poraniony, ale to chyba od kleszczy i pcheł. Byłam z nim u Weta.
Poważnie , ja nie wiem co z nim zrobić :shake:

Jest noc ,maluch grzecznie śpi, grzeje dooopke na podgrzewanej podłodze, odsypia chyba .

Posted

Mój Boże, on jest zjawiskowy!!! Pomocy dla malucha!!!
Masz jakiś pomysł na pomoc jego mamie? Znasz jej właściciela?
Szukając ratunku = lokum dla malca, napisz może proszę w jakim kierunku wyjeżdżasz. Może ktoś zechce pomóc, dać swoją opiekę, a nie będzie w stanie np. jechać do Ciebie po szkraba, wtedy (o ile to by było dla Ciebie wykonalne, z niczym nie kolidowało) mogłabyś go zabrać i zostawić po drodze.

Posted

Dobrze zrobilas Aldona . Nie zamartwiaj się, piesek jest cud urody , nie bedzie dlugo czekal na domek. Jego mamie trzeba pomóc. Masz jej fotki ?
Załamuje mnie widok psiej budy na polu, zawsze zatrzymuję się i sprawdzam czy tam jest pies.

Posted

Tak bardzo chętnie, trzeba jednak pamietac ,że on ma coś z Astka więc myślące domki poproszę.
Zdjęcia wieczorem.
W sprawie jego mamy już na wiosnę rok temu była interwencja z Policją, dłuższy czas jej nie widziałam, powiedziano mi, że sprawa załatwiona, że własciciel prawdopodobnie zabrał psa do Warszawy.
Niestety jest i suka i maluch, mam nadzieję,że był jeden.

Jadę do Sopotu, może ktoś w tamtych stronach mógłby pomóc ?

Posted

święta Białasek spędzi z ciocią GBi resztą jej debilnego stada:roll:

allegro zrobie albo jak pogadam z alonda albo jak zobacze malucha bo nie wiem co o nim pisac - gdyby ktos robil ogloszenia prosze podawac moj nr tel - podam na Pw

Posted

GameBoy napisał(a):
święta Białasek spędzi z ciocią GBi resztą jej debilnego stada:roll:

Ja wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć ciotka :loveu:
Dzięki za odzew kochanieńka...odwdzięczę się....Ty wiesz jak :cool3:MMS:cool3:

Posted

GameBoy napisał(a):

ja sie tylko zastanawiam gdzie ja go upchne - chyba w doniczke :eviltong:

To ile masz teraz na stanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:? ? ?

Posted

no tak :oops:
prosilam alonde zeby malemu zrobic rozmaz z krwi na babeszje jutro rano - skoro mial tyle kleszczy
nie chcialabym zostac w swieta za miastem bez weta z chorym maluchem

Posted

malagos napisał(a):
Zawsze jest opcja "goraca linia" na gg :eviltong:

Żartowałam.. :evil_lol:

ciotka przepraszam, ze ja tak do Ciebie zawsze z tymi chorusami :oops: ale jak pojade do siebie za miasto to tam nie ma weta :oops:

Posted

Za przeproszeniem gówno mam a nie wcześniejszą ratę pensji. Trudno, leki kupię za jakiś czas. Poczekam. Przelałam Ci 50zł. Jutro będzie to na pewno zaksięgowane. Napisałam "dla maleństwa".