Izabella Hossa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Dziś przy drodze znalazłam to oto psie dziecko. Jest to chłopczyk około 4-5 m-cy. Był cały w kleszczach , modlę się żeby nic złego nie zaczęło się z nim dziać. Okazało się , że na polu w wolno stojącej budzie na łańcuchu jest jego matka. Ja już nie mam siły , głupota ludzka nie ma granic........mały biegał przy ulicy, wyjadał jakies śmiecie, wiem co zjadł , bo zwrócił na mojej tapicerce w samochodzie . Mały jest obecnie w mojej łazience, w piątek wyjeżdzam. Proszę więc pomóżcie mi go gdzieś ulokować. Jest słodki, jego mama jest prawdopodobnie mixem Amstaffa, jest łagodna, coś muszę i dla niej zrobić...na dokładkę mam zwrot z adopcji, no i męża w gipsie, no i ten wyjazd. Prosze o tymczas dla niego. Ja pokryje koszty szczepienia itp. Potrzebna równiez pomoc w poszukiwaniu domu docelowego. [email protected] Quote
Izabella Hossa Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Mały bardzo cieszy się do moich psów, jest dość ufny wobec człowieka, jest poraniony, ale to chyba od kleszczy i pcheł. Byłam z nim u Weta. Poważnie , ja nie wiem co z nim zrobić :shake: Jest noc ,maluch grzecznie śpi, grzeje dooopke na podgrzewanej podłodze, odsypia chyba . Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Mój Boże, on jest zjawiskowy!!! Pomocy dla malucha!!! Masz jakiś pomysł na pomoc jego mamie? Znasz jej właściciela? Szukając ratunku = lokum dla malca, napisz może proszę w jakim kierunku wyjeżdżasz. Może ktoś zechce pomóc, dać swoją opiekę, a nie będzie w stanie np. jechać do Ciebie po szkraba, wtedy (o ile to by było dla Ciebie wykonalne, z niczym nie kolidowało) mogłabyś go zabrać i zostawić po drodze. Quote
basia0607 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Dobrze zrobilas Aldona . Nie zamartwiaj się, piesek jest cud urody , nie bedzie dlugo czekal na domek. Jego mamie trzeba pomóc. Masz jej fotki ? Załamuje mnie widok psiej budy na polu, zawsze zatrzymuję się i sprawdzam czy tam jest pies. Quote
beka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Iza a możesz zrobić zdjęcia całej sylwetki? mogę zaraz zrobic kilka ogłoszeń. Dać Twój nr? Quote
Izabella Hossa Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Tak bardzo chętnie, trzeba jednak pamietac ,że on ma coś z Astka więc myślące domki poproszę. Zdjęcia wieczorem. W sprawie jego mamy już na wiosnę rok temu była interwencja z Policją, dłuższy czas jej nie widziałam, powiedziano mi, że sprawa załatwiona, że własciciel prawdopodobnie zabrał psa do Warszawy. Niestety jest i suka i maluch, mam nadzieję,że był jeden. Jadę do Sopotu, może ktoś w tamtych stronach mógłby pomóc ? Quote
Ziutka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Poproszę GameBoy o allegro, może ktoś się zgłosi chociaż mało czasu mamy :shake: Quote
GameBoy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 święta Białasek spędzi z ciocią GBi resztą jej debilnego stada:roll: allegro zrobie albo jak pogadam z alonda albo jak zobacze malucha bo nie wiem co o nim pisac - gdyby ktos robil ogloszenia prosze podawac moj nr tel - podam na Pw Quote
Ziutka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 GameBoy napisał(a):święta Białasek spędzi z ciocią GBi resztą jej debilnego stada:roll: Ja wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć ciotka :loveu: Dzięki za odzew kochanieńka...odwdzięczę się....Ty wiesz jak :cool3:MMS:cool3: Quote
GameBoy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 wiem wiem wiem ja sie tylko zastanawiam gdzie ja go upchne - chyba w doniczke :eviltong: Quote
Ziutka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 GameBoy napisał(a): ja sie tylko zastanawiam gdzie ja go upchne - chyba w doniczke :eviltong: To ile masz teraz na stanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:? ? ? Quote
GameBoy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 za dużo - muszę tego newsa sprzedać jeszcze TZtowi jak wróci z pracy :roll: gdyby się znalazł ktoś mniej zapsiony to ja odstąpię :eviltong: Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 O WOW...Czy ja dobrze widzę? Szykują się kochane i magiczne ręce GameBoy???:loveu: :crazyeye: Quote
GameBoy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 no tak :oops: prosilam alonde zeby malemu zrobic rozmaz z krwi na babeszje jutro rano - skoro mial tyle kleszczy nie chcialabym zostac w swieta za miastem bez weta z chorym maluchem Quote
malagos Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Zawsze jest opcja "goraca linia" na gg :eviltong: Żartowałam.. :evil_lol: Quote
GameBoy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 malagos napisał(a):Zawsze jest opcja "goraca linia" na gg :eviltong: Żartowałam.. :evil_lol: ciotka przepraszam, ze ja tak do Ciebie zawsze z tymi chorusami :oops: ale jak pojade do siebie za miasto to tam nie ma weta :oops: Quote
malagos Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 A wal zawsze śmiało, zebyśmy tylko umieli pomóc :razz: Ale Ty masz serce i dom z gumy :crazyeye: :loveu:, powiedz, weżmiesz tę bidę? Quote
GameBoy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 na mnie poprosze - bo maly zostanie u mnie poki nie przyjedzie onek domu z gumy niestety nie mam a zaluje bo by sie przydal moj TZ ma zakres tolerancji z gumy ! Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Za przeproszeniem gówno mam a nie wcześniejszą ratę pensji. Trudno, leki kupię za jakiś czas. Poczekam. Przelałam Ci 50zł. Jutro będzie to na pewno zaksięgowane. Napisałam "dla maleństwa". Quote
Recommended Posts