Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakieś wieści Iza?

Postawcie sprawę jasno czy robicie coś czy nie.
Ten pies cierpi i niestety z daleka sie mu nie pomoże wiec pozostajecie tylko Wy dziewczyny. Póki co nic nie zostało zrobione, TOZ tam nie idzie bo coś tam...to po co jest ten TOZ??? :shake:
Po co Oni go utworzyli skoro czasu i ludzi nie mają na interewencje???

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiec tak, ja sama z emdzioklkiem nie dam rady, a nikt nie cche nam pomoc. TOZ niby zajety, wiec kto ma pomoc? Zebysmy my chocaiz byly pelnoletnie a tu nic. Albo zeby chociaz jakas dorosla osoba tam z nami poszla. Wiec co my mamy robic? Mzoe ktos zaproponuje jakas pomoc? Wszyscy tylko potrafia psiac a robic nic, gadac to i ja potrafie

Posted

Oczywiscie zadzwonié do niego w poniedzialek. Z samego rana. Moze Emdziolkowi uda sié jeszcze p. Zosié zaangazowac w weekend...

EDIT: Dobra, popytalam- mozna dzialac od jutra, ale potrzebujé tego adresu.

Posted

emilia2280 napisał(a):

EDIT: Dobra, popytalam- mozna dzialac od jutra, ale potrzebujé tego adresu.

Emilko napisz może do Izy na gg o ten adres.
Teraz juz Jej nie ma na dogo...

Posted

Słuchajcie dziewczyny, jeśli uda się zabrać tego psa od właścicieli, to może się stać tak, że na jego miejsce wskoczy nowy psiak. I będzie powtórka z rozrywki. Trzeba im sprawe wytoczyć i zakazać trzymania jakichkolwiek zwierząt domowych... Bo co z tego,że psa zabierzecie?
Ten Pan Zenek z TOZu będzie w poniedziałek, tak?
A czy Toz mówił, że pomoże? Czy olał sprawę??? Kto tam w Tozie u Was jeszcze jest oprócz tego Pana Zenka?

Posted

Weronia napisał(a):

A czy Toz mówił, że pomoże? Czy olał sprawę??? Kto tam w Tozie u Was jeszcze jest oprócz tego Pana Zenka?

Z tego co wiadomo na tym wątku jest jeszcze pani Zosia, która nie ma czasu.

Posted

emilia2280 napisał(a):
O adres tej posesji, na której znajduje sié pies. TOZ musi wiedziec, gdzie ma byc przeprowadzona interwencja.
Nie mam poejcia jak ta wiess sie nazywa, moze emdziolek bedzie wiedziala. Ale my mozemy isc tam z TOZem:roll:

Posted

Izabela124. napisał(a):

Jak ci juz Kasiu wtedy pisalam na gg, nikt nie zglasza sie do pomocy, TOZ nas totalnie olewa

I to sie TOZ nazywa???

Pasuję.
Przykro mi Oskarku, że akurat Ciebie to spotkało...:-(

Posted

Dziewczyny, pan Zenek, cho c bardzo zajéty (jak zawsze), ale mówil mi przed chwilá przez tel. zebyscie sié z nim skontaktowaly na kom albo przez gg. Dajcie potem znac co ustalilyscie z nim.

Posted

emilia2280 napisał(a):
Dziewczyny, pan Zenek, cho c bardzo zajéty (jak zawsze), ale mówil mi przed chwilá przez tel. zebyscie sié z nim skontaktowaly na kom albo przez gg. Dajcie potem znac co ustalilyscie z nim.

JA do niego kontaktu nie mam, wiec niech emdziolke sie skontaktuje

Posted

emilia2280 napisał(a):
Sluchajcie, musicie sié skontaktowac z p. Zenonem z suwalskiego TOZ, kom.504050828 albo gg 2045339. On musi znac adres gdzie ten pies przebywa, bo to podstawa. On Was pokieruje co i jak i zostaná podjéte dzialania.

Tu jest. Dzwoncie która chce, byle nie zwlekac choc z naszej strony.