Wola Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 super wieści :) siku po takiej podróży w takie miejsce to chyba standard :evil_lol: Quote
majqa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Nieśmiało tak marzę o zmianie tytułu wątku żeby niczego nie wykrakać dotychczasowym... Quote
Margo05 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Świetne wiadomości :) Mam nadzieję, że to będzie wymarzony domek charci :loveu: I że niedlugo Majqa zmienisz tytul bez najmniejszych obaw :lol: Quote
majqa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Margo05 napisał(a):Świetne wiadomości :) Mam nadzieję, że to będzie wymarzony domek charci :loveu: I że niedlugo Majqa zmienisz tytul bez najmniejszych obaw :lol: O zmianę tytułu uśmiecham się do Ambry, ona rozdaje tu karty!!! :loveu: Quote
majqa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='majqa']Emiluś, przypominam, że z Twoich pieniążków zostało 41,11zł. (...) Emilko ostatnie rozliczenie z Tobą. Preparat przeciwpchelny (FIPRex): Dziś wymiękłam po telefonie Pani Eli (info od Pani z Gdyni). Pan (c)hartuje charcię. Kąpie się z nią w morzu. :-o Cóż, tego nie przewidziałam w umowie adopcyjnej. Następnym razem będę mądra i puszczając psa np. w góry zastrzegę, by pies nie uprawiał wspinaczki wysokogórskiej, jazdy na nartach etc. Hm...Myślałam, że każda istota staje się morsem stopniowo, w miarę przyzwyczajania do coraz niższych temperatur. Na zmorsowanie psa nie wpadłam...Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać.:roll: Quote
Margo05 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 A Bonia to chętnie się kąpie, czy też przymusowo hartowana? Bo to różnica jest ;) A swoją drogą, to następnym razem wypytaj domek o zainteresowania i na wszelki wypadek w umowie wspomnij, że sporty ekstremalne, typu morsowanie, wspinaczki, skoki na bungee są niewskazane, a wręcz zakazane :evil_lol: Quote
majqa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Nie znam póki co szczegółów. Troszkę się martwię ale mam nadzieję, że na zapas. Quote
Wola Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 nie wiem jak z Bonią, ale moja sunia na widok wody zaczyna szaleć, wtedy nie ważne są komendy i pańcia woda i koniec zima czy lato nie robi różnicy. Ale chora nigdy nie była. W zimę staramy się unikać zbiorników wodnych jednak, ale jak nie woda to kulanie po śniegu więc i tak jest mokra. jak miała około 4 miesięcy to się w zimę w kałużach kładła byle tylko woda była. Taki to mój psiak. mam nadzieję że i Bonia dobrowolnie to robi. Quote
majqa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Nie zakładam by była przymuszana, w żadnym razie.:shake: Martwię się tylko, żeby teraz nie załapała jakiegoś bakcyla, zwłaszcza, że nie była zaszczepiona, a jeśli już jest, to jej organizm jest osłabiony szczepionką więc podatniejszy an choróbska. Quote
emilia2280 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Dziéki Majqa za rozliczenie- wiesz ze ja od Ciebie takowego nie oczekujé, bo ja za Tobá w ciemno, ale jesli inni chcá zobaczyc ze nie przepilas- to proszé bardzo :cool1: Kápiel na pewno podniosla sunké na duchu - odrobina frajdy jej nie zaszkodzi. Quote
majqa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Wiem Emiluś, wiem...:loveu: Frajda - hartowanie charta...brrrr....:roll: Quote
majqa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 natalia_aa napisał(a):A foty z nowego domku beda? :cool3: Jeśli Pani z Gdyni spotka się z Panem, porobi fotki i prześle do mnie. Ja nie przewiduję odnawiania z Panem znajomości. :shake: Jest jeszcze taka ewentualność, że może da się uprosić Brązowa, spotkać z Panem, walnąć zdjęcia i wstawić. Brązowej było przykro i czuła się winna, że nie rozmawiała o adopcji suni z żoną Pana, dała temu wyraz na wątku. Ja na post Brązowej odpisałam też na wątku, że o nic jej nie winię, co podkreślam raz jeszcze, a błędów nie popełnia ten, kto nic nie robi. Mam nadzieję, że się nie obraziła. :roll: Quote
majqa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 brazowa1 napisał(a):nie, ja sie nie obrazilam. Uff...:loveu: Quote
brazowa1 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 majqa napisał(a):Jest jeszcze taka ewentualność, że może da się uprosić Brązowa, spotkać z Panem, walnąć zdjęcia i wstawić.. a jak on jest seryjnym morderca :p?moze ja sobie przypomne pare chwytow z karate,hehehheehhehehhe :lol:;) Quote
majqa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Brązowa, zawsze w obstawie, zaaaaaawsze!!! Obstawę puszczaj przodem, a w razie zagrożenia - chodu!!!!!!!!!! :eviltong: Quote
majqa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Lada moment Brązowa zasili nas w fotki charci!!! :multi: Będzie też ok. 11.05 spotkanie Pani z Gdyni (znajoma Pani Eli) z domkiem charci, a tym samym nowe wieści!!! Yuhuuuu!!! :multi: Quote
natalia_aa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cód, miód i orzeszki :loveu: Jaka ona jest szczęsliwa... Quote
Ambra Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 i Pan charci tak do wody w całym ekwipunku:crazyeye: wooow jakie ma wrazenia z suni? zadowolona CAŁA? rodzinka? Pani też:cool3: Quote
Recommended Posts