Ambra Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 jakiś czas temu dobra dusza znalazła w lesie suczkę charta przywiązaną drutem do drzewa.... pani dobra dusza wzieła sunie podleczyła dała jej gościnny kąt pod swoim dachem i rozpoczeła intensywne poszukiwania nowego domku! niestety bez skutku,:-( dobra dusza ma pod opieką juz 20 psów i tymczasowe dachowce! nie ma na siebie a co dopiero na utrzymanie takiej ilosci zwierzat!! sunia pilnie!!!!!!!!!potrzebuje domku! jest bardzo grzeczna, ułożona, nauczona czystosci, ma ok. 4 latek, pyszczek w strupkach od obtarc o drzewo - zapewne walczyla aby uwolnic sie ze smiertelnego uscisku drutu, jest kanapowcem, dogaduje sie z innymi psami.... mamy tylko jedno zdjecie! popytajcie! kto chce cudowna grzeczną sunię - przyjaciółkę i wierną kompankę harców! Quote
pędzelopka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Piękna sunia Mogę tylko podrzucić do góry. Naprawdę piękna powinna szybko znalezć nowy domek Quote
Ambra Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 nikomu jeszcze sie nie podoba? nikt nie chce takiej cudnej suni?:-( Quote
Bachnach Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Nie , ja to już nie mogę . Ręce opadają , psa do drzewa , ludzie... wskakuj na samą gorę i szukaj domu. :loveu: Quote
pędzelopka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 i jeszcze raz przed snem na góre na sama górę a zaraz potem do wspaniałego domku!!! Quote
*Gajowa* Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Jest piękna ! Wierzę że szybko ją ktos pokocha... Quote
majqa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Serce pęka jak pomyślę, co biedaczka czuła gdy widziała co się święci i niedowierzała. :-( Boże, jakie to szczęście, że została znaleziona. Quote
Ambra Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 i gdzie szukac tych domków? ja juz nie wiem... rece opadają!:placz: Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ambro, czy nie ma kompletnie szans na dopstrykanie fotek? Dobre zdjęcie bardziej przyciągnie uwagę niż litania zalet. Najlepiej jeśli jedno z drugim koresponduje. Quote
xxxx52 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ambra-a pytalas sie znanej Tobie milosniczce chartow? Quote
pędzelopka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 podnoszę..jedno zdjęcie, ale może komuś sie spodoba:cool3: szkoda, że nie w białym sama bym dopstrykała parę fotek:cool3: Quote
dzodzo Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 co za sk...jej to zrobił... po pyszczku widac ze sunia chyba najmłodsza nie jest-tym bardziej musi miec kochający dom, czy możliwe jest wystawienie allegro? Quote
Ambra Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 ja mam nieaktywne konto na allegro, sunia ma 2,3 lata a pyszczek cały w strupkach od drzewa i prób uwolnienia się, jak ją znaleziono była skrajnie wyczerpana....powtórka z rozrywki po charcie i dogu?:angryy::angryy: XXXX52 mówisz o Evie? czy Benicie? Quote
Ambra Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Majga... a może Ty mogłabys podjechać do tej pani i popstrykać pare fotek?........hmmmmmm :placz::placz::placz: Quote
dzodzo Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 A czy to jest gdzieś koło łodzi? hmm...znam jedna wiochę koło Łodzi gdzie hodują mnóstwo chartów do nielegalnych polowan(czyt.kłusowania),normalnie przeżyłam szok jak byłam tam na studenckich praktykach, wiocha zabita dechami i w niemal każdym obejściu chart...... Quote
natalia_aa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Wlasnie przeczytalam o niej na molosach i znalazlam tutaj. Mysle, ze samo "podrzucanie" na pierwsza nic nie da, bo na dogo wszyscy zapsieni. Moze warto by jej ogloszenia jakies porobic, tylko ani dokladnego miejsca pobytu, ani telefonu kontaktowego nie ma... Quote
majqa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ambra napisał(a):Majga... a może Ty mogłabys podjechać do tej pani i popstrykać pare fotek?........hmmmmmm :placz::placz::placz: Gdzie to jest dokładnie? Raczej nic nie stoi na przeszkodzie. Odpisz proszę. Quote
Recommended Posts