Jump to content
Dogomania

CHARCICA------- przywiązana drutem w lesie--------już w domu

Recommended Posts

Posted

jakiś czas temu dobra dusza znalazła w lesie suczkę charta przywiązaną drutem do drzewa....

pani dobra dusza wzieła sunie podleczyła dała jej gościnny kąt pod swoim dachem i rozpoczeła intensywne poszukiwania nowego domku!

niestety bez skutku,:-(

dobra dusza ma pod opieką juz 20 psów i tymczasowe dachowce! nie ma na siebie a co dopiero na utrzymanie takiej ilosci zwierzat!!

sunia pilnie!!!!!!!!!potrzebuje domku! jest bardzo grzeczna, ułożona, nauczona czystosci, ma ok. 4 latek, pyszczek w strupkach od obtarc o drzewo - zapewne walczyla aby uwolnic sie ze smiertelnego uscisku drutu,
jest kanapowcem, dogaduje sie z innymi psami....

mamy tylko jedno zdjecie!

popytajcie! kto chce cudowna grzeczną sunię - przyjaciółkę i wierną kompankę harców!

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Serce pęka jak pomyślę, co biedaczka czuła gdy widziała co się święci
i niedowierzała. :-( Boże, jakie to szczęście, że została znaleziona.

Posted

Ambro, czy nie ma kompletnie szans na dopstrykanie fotek? Dobre zdjęcie bardziej przyciągnie uwagę niż litania zalet. Najlepiej jeśli jedno z drugim koresponduje.

Posted

co za sk...jej to zrobił...

po pyszczku widac ze sunia chyba najmłodsza nie jest-tym bardziej musi miec kochający dom, czy możliwe jest wystawienie allegro?

Posted

ja mam nieaktywne konto na allegro,
sunia ma 2,3 lata a pyszczek cały w strupkach od drzewa i prób uwolnienia się, jak ją znaleziono była skrajnie wyczerpana....powtórka z rozrywki po charcie i dogu?:angryy::angryy:

XXXX52 mówisz o Evie? czy Benicie?

Posted

A czy to jest gdzieś koło łodzi?

hmm...znam jedna wiochę koło Łodzi gdzie hodują mnóstwo chartów do nielegalnych polowan(czyt.kłusowania),normalnie przeżyłam szok jak byłam tam na studenckich praktykach, wiocha zabita dechami i w niemal każdym obejściu chart......

Posted

Wlasnie przeczytalam o niej na molosach i znalazlam tutaj.
Mysle, ze samo "podrzucanie" na pierwsza nic nie da, bo na dogo wszyscy zapsieni.
Moze warto by jej ogloszenia jakies porobic, tylko ani dokladnego miejsca pobytu, ani telefonu kontaktowego nie ma...

Posted

Ambra napisał(a):
Majga... a może Ty mogłabys podjechać do tej pani i popstrykać pare fotek?........hmmmmmm

:placz::placz::placz:

Gdzie to jest dokładnie? Raczej nic nie stoi na przeszkodzie. Odpisz proszę.